- הוסף לסימניות
ניתן לראות באתרוג יוטיוב נגיד של שירים או שהכל סגור ?
מזדהה עם הייאוש,סליחה על ההקפצה
מישו יודע מה עושים עם הסינון המוגזם של אתרוג?
אינ במתחם נשים וחוסמים לי תמונות שאפילו נטפרי פתחו לי
והגדילו לעשות שהם שולים לי תשובה במייל שהם בדקו שוב את התמונה שדיווחתי עליה והחליטו לא לפתוח אותה
צפה בקובץ המצורף 2169330
והתמונה היא של ילדי חיידר תמימים לומדים תורה עם כיתוב ברוכים הבאים!!
יש לכם עצה איך לפתור אץ זה
זה כבר נהיה מטריד!
טובמזדהה עם הייאוש,
ותודה על העזרה אני בדיוק חשבתי לעבור לאתרוג! אני בנטפרי
כמה זמן זה לקח?טוב
חזרתי לעדכן שאחרי שכמעט התיאשתי חזר אלי נציג דרך הצ'אט ועזר לי לפתור את הבעיות.
אז אחרי הכל אני עכשיו מרוצה
(אם זה עוזר למישהו...)
מה קורה עם אתרוג?
אני מנסה לפתוח איתם צאט והוא נטען למעלה מחצי שעה
האם הבעיה רק אצלי?
אני הייתי באתרוג עד לפני כארבעה חודשים, ועברתי לנטפרי.יש מישהו שיודע מה ההבדל בין אתרוג לנטפרי?
רק אתרוג!
מנסיון...
היום זה קיים גם באתרוגהערה נוספת : השירות בנטפרי הוא פצצה לעומת אתרוג. למרות שאני יודע שיש שמתלוננים על השירות שנטפרי נותנים, זה שיש אופציה להתכתב איתם והם עונים לבקשתך תוך כמה שעות מקסימום, זה דבר שככל הידוע לי - לא קיים באתרוג, ולוקח שנים ליצור עם אתרוג קשר.
גם לאתרוג יש את זה.לכן עברתי לנטפרי שלא נותנים תוכנה על המחשב (למעט באופן חריג למקומות עבודה), אלא אינטרנט מסונן ותוכנת וויפרי שמונעת התחברות לרשתות זרות.
יש סינון גם על התוכן באתרוג.סיבה נוספת שעשיתי את המעבר, היא שאתרוג - עם כל הרצון הטוב, לא כ"כ מותאם לציבור החרדי, אמנם ההגנה טובה יחסית, אבל עם קצת תחכום אפשר קצת לפרוץ פה ושם (אתרים כמו אליאקספרס וכו' זכור לי שהיה בהם מדי פעם בעיות). שלא נדבר על בינה מלאכותית, שאולי את התמונות בו הוא מסנן, אבל את התוכן של המילים - שום דבר (לפחות בתקופתי שם).
יש שירות מעולה באתרוג - אפשר להתכתב איתם בצ'אט ועונים תוך כמה דקות.הערה נוספת : השירות בנטפרי הוא פצצה לעומת אתרוג. למרות שאני יודע שיש שמתלוננים על השירות שנטפרי נותנים, זה שיש אופציה להתכתב איתם והם עונים לבקשתך תוך כמה שעות מקסימום, זה דבר שככל הידוע לי - לא קיים באתרוג, ולוקח שנים ליצור עם אתרוג קשר.
זה הרעיון של נטפרי שבעיקרון לא אמור להיות אינטרנט, אבל מה שחייבים פתוח.הבעיה בנטפרי שהככככל אבל הכל חסום אפי דברים בלי קשר, עוד דבר יש לנו סיבים ועדיין הקליטה איטית, אתרים כל הזמן נתקעים, ערוצי יוטיוב מוגבלים מאד והחיפוש בגוגל דפוק ועוד...
לא יודע, כשאני הייתי שם זה ממש לא היה (וזה לא היה מזמן), אולי יש סינון על משהו, אבל כמעט ולא.יש סינון גם על התוכן באתרוג.
יש שירות מעולה באתרוג - אפשר להתכתב איתם בצ'אט ועונים תוך כמה דקות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: רוצה בחיי, חיהל'ה אומן, רפאל כ ועוד 13 משתמשים16 //