נאך און נאך גוט
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
לכן חשוב לזכור את זהשתיהם באותו עמוד פחות מחצי שנה
זה ה'פרנסה' שלהם
הבעיה שהם דופקים את הפרנסה שלנו ( עכפ למי שעדיין מאמין להם )
פשוט לא לקרוא ולא לשתף פה כאלה דברים הכי טוב
לכן חשוב לזכור את זהשתיהם באותו עמוד פחות מחצי שנה
זה ה'פרנסה' שלהם
הבעיה שהם דופקים את הפרנסה שלנו ( עכפ למי שעדיין מאמין להם )
פשוט לא לקרוא ולא לשתף פה כאלה דברים הכי טוב
מרוויחים יותר ממי שפועל לפי המלצות האנליסטיםיש מחקר של בלומברג שמצא
שאם עושים ההפך מההמלצות האנליסטים מרוויחים יותר.
היום הסולידית חוזרת בההסולידית
בדרך כלל התחזיות שאני מעלה לאשכול, זה בליווי נימה של זלזול.![]()
שיישרף השוק - הסולידית
מחשבות על תכנית המכסים של טראמפ והתגובה האלימה של השווקים הפיננסים בעקבותיהwww.hasolidit.com
חשוב לי להדגיש שבהודעה הנוכחית אין נימה של זלזול.
יש לי הכרת הטוב מרובה לסולידית.
כשאת נתקלת בתחזיות ופרשנויות, זכרי שלושה כללים פשוטים: (1) איש לא מסוגל לחזות את העתיד; (2) נסיונות לעשות זאת מתנפצים שוב ושוב על סלעי המציאות; ו-(3) למרות זאת, התשוקה האנושית לנחש את הבלתי-נודע גורמת לכך שהביקוש לתחזיות לא נפסק ולא ייפסק לעולם.
אחטא ואשוב.היום הסולידית חוזרת בה
מתוך הדרכת הסולידית לבתה:
תיקון תחזיתבג'יי.פי מורגן סיפקו תחזית ל-6,500 בסוף השנה וכעת מדברים על תנודתיות גדולה;
האם בנקים להשקעות בדרך להורדת היעד של ה-S&P 500?
"ה-S&P 500 ינוע השנה בין 5,200 ל-6,500 נקודות"
המדדים בוול סטריט צפויים להמשיך בירידה היום; במקביל התחזיות ליעד סוף שנה של ה-S&P 500 יורדות; בג'יי.פי מורגן סיפקו תחזית ל-6,500 בסוף השנה וכעת מדברים על תנודתיות גדולה; האם בנקים להשקעות בדרך להורדת היעד של ה-S&P 500?www.bizportal.co.il
כל מן דין סמוכו לן
ולפשוטי העם שאינם מבינים.. - מה זה אומר?ריי דליו הגיע ליתד
כלום.ולפשוטי העם שאינם מבינים.. - מה זה אומר?
אני יכול לומר בוודאות שאין ספק שב-2025 יש סיכוי גדול שהשוק יעלה, למרות שאי אפשר להתעלם מכך שיש סבירות גבוהה לירידה, כמובן בתנאי שהוא לא ישאר במקום
ג'יי פי מורגן עושים העתק הדבק והוציאו היום אותה תחזית של 8000 נקודות ב 2026.לאילו ש(עדיין) מאמינים לתחזיות.
דויטשה בנק נותן יעד של 8000 נקודות לסוף 2026. כ 20 אחוז עלייה מהחיר הנוכחי.
צפה בקובץ המצורף 2113618
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים