שלום לכולם
לפני כשנתיים וחצי רכשתי את מיחם הפלא של יוניברס, לאחר המלצת אח שלי, המיחם שמגיע תחת תג מחיר לא זול בכלל אכן מביא כמה מעלות שלא היו בשוק המיחמים
ובעיקר המעלות זה מיחם עם דפנות עבות לשמירת חום מרובה, לצד ברז תחתון ללא מנגנון שאיבה שלרוב שם הייתה הבעיה של מיחמי השבת המבודדים.
(במאמר המוסגר, בפרסומות הופיע ועדיין שיש מעבר אוטומטי למצב שבת, ולתומי חשבתי שזה בדומה להתקני שבת של המקררים שלא צריך להפעיל את מצב השבת ויש לו לוח פנימי שבשבתות וחגים זה מופעל אוטומטי ומנטרל את מערכות החימום הרגילות, אז לא... מה כן אוטומטי? לא יודע בדיוק...)
תכלס לאחר כשנתיים החלו אצלי דליפות מים באיזור הברז, בהתחלה היה נראה שזה בר פתרון ולא בעיה מהותית אבל לאחר שזה חזר ונשנה הבנו שזה משהו משמעותי יותר
טוב, קורה, נכון זה מיחם יקר, ואני לא מצפה למשהו שתוך שנתיים יתקלקל, אבל זה גם יכול לקרות...
אלא שבטווח של מספר חודשים, גם ל2 אחים שלי שרכשו את המיחם אחד לפני (ובעקבותיו רכשתי) ואחד שרכש אחרי, גם להם התגלו בעיות ותקלות של נזילות, לא בדיוק באותו מקום אבל באיזור הברז...
גם פה עוד שתקתי למרות שכבר נראה שזה מוצר שלא מחזיק לאורך ימים,
אבל במקרה נתקלתי בעמוד המוצר בזאפ והביקורות שם לא אחת ולא שתיים מציינות את התקלה הזו
אתם מוזמנים לראות בעצמכם...
לא קונים מיחם Universe NR710 10 ליטר לפני שקוראים חוות דעת. היכנסו, קראו 11 חוות דעת וביקורות על מיחם Universe NR710 10 ליטר ועשו בחירה נבונה. באתר zap השוואת מחירים תמצאו את כל הכלים לצרכנות נבונה
www.zap.co.il

|כמה ביקורות לדוגמא... חשוב לציין אין לי חלק באף אחת מהן...|
חשוב לי להדגיש, אני לא פניתי לחברה לא לקבלת אחריות (כי עברה שנה ואני לא מצפה שיסתכלו עלי בכלל אחרי שנה, מדובר בישראל...) ולא לקבלת שירות תיקון בתשלום, כן פניתי למעבדות תיקונים ושם מתברר זה תיקון יקר מאוד.
אחרי שראיתי מכמה מקומות שאני לא היחד, ובכמה פעמים - מתברר שזה מתרחש בטווח זמן ארוך אחרי הקניה, בשלב שלא מכוסה באחריות ראיתי צורך לעדכן על כך, כדי שיידעו את הנתון החשוב הזה. לצערי.
חלילה אין לי פה כוונה להזיק ולפגוע במישהו, רק להציל ממון ולעזור למי שמברר על המוצר.
וכמובן אשמח לשמוע על עוד מקרים כאלו... או להיפך

Reactions: דוד פרידמן השני1 //