דיון אינדוקציה או גז

• הוסף לסימניות
השימוש שלך באינדוקציה היה בדירה שכורה, אין לדעת מה היא עברה לפני....
לדעתי אין על אינדוקציה, אבל יש כאלה שיעדיפו גז.
מה שתיארת לגבי האינדוקציה לא מציאותי, לא שמעתי על כך מאף אחד, אבל אם את אוהבת גז לכי על זה
תקני משהו איכותי וזה יהיה מעולה
בכללי אם קונים משהו איכותי לא משנה מה זה עובד פצצה
(למרות שאני מכירה זוג שקנו אינדוקציה הכי פשוטה שיש לניסיון וזה מחזיק להם 10 שנים והם מרוצים)
בהצלחה!!
והכי חשוב שיהיה אוכל טעים וכיף בבית:giggle:

• הוסף לסימניות
באשכול המקביך על הוצאות לזוג+3 הרבה כתבו על חשבון החשמל שהאינדקוציה מנפחת,
לא לוקחת אחריות, אבל מבירור שלי ומניסיון של שנה של שימוש, אין חשבון גז, וחשבון החשמל לא עלה משמעותי
זה נבדק מחקרית
שימוש בכיריים אינדוקציה חוסכים למשק בית 140 שקל בממוצע בשנה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

כיריים אינדוקציה מומלצות מאתר מידרג:

השאלה ששאלנו: איזה כיריים אינדוקציה בתקציב ממוצע הכי מומלץ לקנות לדעתך? כיריים אינדוקציה לשימוש ביתי עם 4 משטחי בישול, לא חשוב הפונקציות המיוחדות או האסתטיקה אלא אמינות המוצר, כלומר כזה שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן ושיהיה נוח לתיקון במקרה של תקלה.
המותגים שעליהם שאלנו: בוש/סימנס, מילה, מידאה, דלונגי, סאוטר, Kupper/Teka, Gorenje, אלקטרולוקס/Zannusi/AEG
גם כאן המליצו רוב הטכנאים על כיריים אינדוקציה של בוש/סימנס, וגם כאן הנימוקים היו דומים: אמינות המוצר הגבוהה ביחס למחירו הממוצע. כך למשל אמר לנו ספי (מעל 250 דירוגים): "כיריים אינדוקציה של בוש וסימנס פשוט פחות מתקלקלות. מכשירים מצויינים באיכות גבוהה ובמחיר סביר."

60% אנשים בחרו סימנס או בוש
30% מילה ו10% אלקטרולוקס או זאנוסי

• הוסף לסימניות
רק אנדוקציה!
של אלקטרולוס זה וואווו מרוצים ממש
בלי השוואה לגז בכללל- מבחינת נוחות ואיכות חיים

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר אינדוקציה על תנור דו תאי במקום גז?
משהו שמע? ניסה?

• הוסף לסימניות
אני אוהבת אינדוקציה, היה לי גז, הגז מחמם יותר את איזור הבישול, ואז חם לעמוד ולבשל, באינדוקציה החימום ממוקד לסיר, המים רותחים במהירות, הניקוי של האינדוקציה בשניה, יש לי של חברת בוש.
כן יש את עניין הבישול ביום טוב (אני אישית לא מבשלת ביו"ט על גז, כי הפלטה בכל מקרה עומדת שם)
ובפסח - צריך לבדוק מה מתאים הלכתית.
וכן יש כאלו שאוהבים דווקא גז

• הוסף לסימניות
מתי קנית?
אני רואה הרבה אלקטרולוקס הן באמת טובות

יש כאן המלצות על סימנס ואלקטרולוס
אשמח גם לדעת מה עדיף ואיזה דגם
וכן אם מישהי ביעה סקר שוק היכן יותר זול אשמח גם לשמוע
אני לא זוכרת את שם הדגם,
קניתי לפני שנה
והיה שתי אפשרויות, אינדוקציה עם עיגולים, ואינדוקציה גמישה,
שאפשר גם להניח סירים ממש גדולים או רוסטר
וזה קולט את כל תחתית הסיר
מחיפוש פה בפורום הבנתי שזה שווה את הפער
כמדומני של 300 שח.
קניתי של 60 ס"מ, לצערי בתכנון המטבח לא לקחנו בחשבון שנרצה להגדיל את הכיריים ביום מן הימים.
ולגבי בישול בשלושה ימי חג
קניתי כירה חשמלית ניידת בשמונים שח+ שעון שבת שבןעי ממשנת יוסף
ובשלתי עליה מעולה, הרי בסוף צריך סיר אחד ליום השני ועוד של הצ'ונט או המרק לשבת,
זה הספיק לי בהחלט

• הוסף לסימניות
אצלי, ראש השנה האחרון הכריע את הכף לטובת גז. בשלוש ימי חג ושבת חייבים לבשל
קניתי ב100 ש"ח כירת גז ניידת ו4 בקבוקי גז
כשגמרתי לבשל בר"ה, הזזתי. היה מושלם, לא היה לי אש דולקת כל החג ושבת.
(נשאר לי בקבוק אחד, כל בקבוק כ6 שעות אש קטנה וכשעה-שעתיים אש גדולה)

• הוסף לסימניות
אני גם עשיתי מטבח לפני כמה חודשים והיתה לי התלבטות לגבי אינודקציה וממליצה חד משמעית עליה.
יש לי אינדוקציה חצי גמישה של בוש מסדרה 6 עם חיישן טיגון (אפשר לכוון טמפרטורה לשמן עד 220 מעלות) וזה פשוט תענוג.
קניתי בצורף יחד עם שאר מוצרי החשמל באזור 2700 (של 60)
הכל עובד מהר ונוח, אוכל לא נשרף, יש טיימרים וגם אם גולש אז מנקים בשניה ומדליקים שוב.
הניקיון חד משמעית יותר קל וכיפי, וגם הילדים יותר נהנים לטגן עליה חביתות ולא מפחדים כמו מגז.
לגבי שבת וחג - גם כשהיה לי גז אף פעם לא השארתי לחג ,אלא יש לי כירה חשמלית ניידת שאפשר לכוון עם שעון שבת עובדת מצוין.
בקיצור חד משמעית אינדוקציה ולא להשאר עם גז!!!

• הוסף לסימניות
יש לי גז, ואני ממליצה עליו,
ר"ה 3 ימים,
וקרו גם הפסקות חשמל פתאומיות בחורף וכו'
קשה לי שלא אוכל לבשל,
יש לי בנוסף בארון כירה אינדוקציה אחת (עולה פחות מ - 200 ש"ח)
לזמנים שאני צריכה הרבה סירים, לערב פסח....
כל אחת מה שמתאים לה....
אני חושבת שזה עניין של הרגל

• הוסף לסימניות
אצלי, ראש השנה האחרון הכריע את הכף לטובת גז. בשלוש ימי חג ושבת חייבים לבשל

עניין של הרגל
לא חסר אנשים שלא מבשלים בחג
אני משוגעת על האינדוקציה שלי מכל הסיבות שכבר הוזכרו, הלואי שגם בדירה העתידית שלי יהיה (כרגע בשכורה).
החסרונות שפורטו בתחילת השרשור מוזרים, אצלי הוא אכן נכבה כשנרטב אבל נדלק מיד אחרי הניגוב, וגם קל מאוד להנמיך עוצמה
הפסקת חשמל - זה אכן חיסרון משמעותי, זה כבר עניין של מעלות מול חסרונות, לשיקול כל אחד...

• הוסף לסימניות
את בטוחה שהיתה לך אינדוקציה ולא כיריים חשמליות קרמיות רגילות? הבעיות שציינת מתאימות יותר להן.
אני אישית אוהבת יותר גז אבל זה סתם ג'וק, אני יותר נהנית מהבישול כשאני מבשלת על אש.

התופעות שצויינו יותר מתאימות לכיריים קרמיות,
מניסיון עם כמה סוגים של כיריים קרמיות- אין להם את הבעיות האלו אף פעם, הן לא ניכבות וכו'
באינדוקציה עלול להיות, וצריך ללמוד להשתמש בה ולהנות ממנה.

• הוסף לסימניות
מה דחוף לכן לבשל בהפסקת חשמל?
ובאיזו תדירות יש אצלכם הפסקת חשמל? כל שבוע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

שלום וברכה,
ברצוני לברר בשביל מכרים-

אנו מנסים לאתר אנשים שרכשו דירה בפרויקט מגורים בעיר נתניה לפני כשנתיים במסגרת מודל התשלום ‎7/93.

מדובר בדירות חדשות שנרכשו “על הנייר”, כאשר בשלב הרכישה שולמה מקדמה של כ-7% ממחיר הדירה, והיתרה אמורה להיות משולמת לקראת מסירת הדירה (כ-93% מהסכום).

הרכישה בוצעה דרך מתווך שליווה את העסקה, ובמסגרת השיווק הוצג לרוכשים כי הרכישה היא על מנת למכור את הזכויות בדירה לפני המסירה.

המתווך גבה על השרות הזה כ-100K תוך התחייבות (לצערנו ללא כל תיעוד/ חוזה) שהוא ימצא קונה לדירה לכשתהיה מוכנה, והרוכשים יגזרו קופון של כמה מאות אלפים (ההפרש בין הדירה על הנייר לדירה המוכנה)

והנה- מתקרב זמן התשלום הסופי- והמתווך מודיע שהוא עשה כל מאמץ אך לא הצליח למכור את הדירה, מה שמשאיר את הרוכשים להתמודד לבד עם הצורך לשלם/למצוא קונה, בתוספת ההפסד העצום של הכסף שהוא גבה מהם ללא כל תמורה.

הבנו שישנם עוד קונים רבים שנפלו בפח...

המטרה שלנו היא ליצור קשר עם רוכשים נוספים כדי:
• להבין האם קיימים מקרים נוספים עם מאפיינים דומים
• להחליף מידע בין הרוכשים
• ולבחון אפשרות להתייעצות משפטית משותפת במידת הצורך

אם אתם:
• רכשתם דירה בפרויקט מגורים בנתניה לפני כשנתיים במסגרת עסקת ‎7/93
• נכנסתם לעסקה דרך מתווך שהציע ליווי או סיוע במכירת הדירה לפני המסירה
• או שאתם מכירים מישהו שנמצא במצב דומה

נשמח מאוד שתכתבו כאן, או שתשלחו מייל לכתובת: shenbituach ואז שטרודל ג'ימייל וכו'

בשורות טובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה