עזרה אין חסד.

בעלי השליטה החדשים הצליחו לצמצם בהוצאות קריטיות כגון פרסום, עובדי מנהלה וכדו'. את ההשפעה של חוסר בפרסום למשל לא מרגישים מידית, המותג 'שופרסל' עדיין חזק, אבל יעבור זמן והחוסר בפרסום יעשה את שלו. כנ"ל היעלמותם של עובדי מנהלה מנוסים ועוד..
היום ראיתי ביתד נאמן של יום שלישי ... ובעוד עיתון שכונתי פרסומת של יש לפורים.
משהו טוב קורה.

האם תמו ימי השמן קנולה של יש?
היום בסניף בית שמש רמה א' היה רק שמן של טעמן שמחירו 8.90 עם מבצע (בתוקף עד ה31.03) ב6.90.
ימי מוצרי הדגל גם חולפים מהעולם?

כל המבצעים האלח הם בשביל פורים נתנים ממתקים במשלוחי מנות לכן עושים מבצע על הקליק יש גם מבצע של חטיפי שוקולד לא של קליק ב הש"ח ביש חסד

קיבלתי לא מזמן במייל
אין חסד.png

נערך לאחרונה ב:
אתמול בערב הייתה השוואה בקו המידע על סל קניות של 600 מוצרים מכל הרשתות המובילות יש במקום השלישי אחרי אושר עד ורמי-לוי יש בשכונה בתחתית הרשימה

יש מבצעים חדשים בכרטיס אשראי (העמקת מבצעים קיימים) מוגבל ל2 מימושים לבית אב, עד פורים.

כגון 3 ב10 יינות קטנים (במקום 4ב20)
11 ב10 מרשמלו קטן (במקום 8ב10)
ועוד כמה.

מישו יודע מה הפתיחה של יש חסד ביום שישי (פורים).

האם תמו ימי השמן קנולה של יש?
היום בסניף בית שמש רמה א' היה רק שמן של טעמן שמחירו 8.90 עם מבצע (בתוקף עד ה31.03) ב6.90.
ימי מוצרי הדגל גם חולפים מהעולם?
גמני שמתי לב לזה, כנראה נגמר להם הסטוק של השמן עם התווית של 6.9 כמחיר קבוע, והגיעה העת להעלות את המחיר. חבל.
אגב שמן. ב׳יש׳ שמן זית יש רק 500 מ’’ל ב 37שח.
באושר עד, נכון לאמש, שמן זית 750 מ’’ל ב 30.

גמני שמתי לב לזה, כנראה נגמר להם הסטוק של השמן עם התווית של 6.9 כמחיר קבוע, והגיעה העת להעלות את המחיר. חבל.
אגב מחירי השמן זית ירדו באופן כללי.

נשמע שהיית באושר עד לאחרונה, יודעת לספר לי אם ומה שווה יש שם? בהתלבטות אם לצאת

הייתי השבוע גם ביש וגם אושר עד בכל מקום יש דברים שזולים יותר באושר עד ויש דברים ביש.
אגב גם בין הסניפים בירושלים יש הבדלים במבצעים.

אני לא ממש זוכרת... חוץ מהשמן שתפס אותי, ורבעיית שוקולד מריר של עלית ב 20 שח, לא יאמן שפעם שישייה עלתה ככה...

מישהו יודע מהן שעות הפתיחה מחר??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אני מצטט את הפוסט של מפתח האתר:

רציתי לשתף פלטפורמה שפיתחתי לאחרונה, שהתחילה כצורך להנגיש לימוד אנגלית והפכה למערכת לימודית שלמה (SaaS) שכבר מעוררת עניין לשיתופי פעולה ברמה גבוהה.

המטרה הייתה לייצר חוויית למידה חכמה שמשלבת מורה AI אישי עם תכנים שמותאמים דינמית לרמת המשתמש.

מה יש במערכת (Features מרכזיים):
- מורה AI אישי: צ'אט אינטראקטיבי לתרגול שיחה חופשית שמתקן טעויות בזמן אמת.

- שליטה במהירות הקראה: אינטגרציית TTS כולל "Slow Mode" לשיפור ההגייה.

- מחולל מבחנים אוטומטי: המערכת מייצרת מבחנים (אמריקאי + פתוח) מבוססי AI לפי נושא השיעור והרמה.

- מנגנון Retention: מערכת XP, ניהול Streaks ואתגרים יומיים.

- דשבורד ניהול (Admin): מעקב אחרי התקדמות תלמידים ושליחת הודעות מערכת גלובליות.

הצד הטכני ב-Lovable:
- אינטגרציה מלאה ל-Supabase לניהול משתמשים ושמירת דאטה.

- שימוש ב-Edge Functions לייצור תוכן מותאם רמה (יסודי עד תיכון) – שליטה באורך הטקסט ובמורכבות השפה.

- UI/UX מותאם מובייל: בנייה כ-PWA עם דגש על רספונסיביות גבוהה ושימוש ב-Safe Areas.

- חיבור ל-Google Calendar לתזמון למידה.

בניתי את זה מתוך אמונה שבינה מלאכותית היא העתיד של סגירת פערים לימודיים, במיוחד בתקופה כזו.

כרגע המערכת פתוחה לשימוש בחינם לגמרי.
לכניסה למערכת:
https://deep-dive-lingo.lovable.app/
  • תודה
Reactions: אלצ'י1 //
7 תגובות

אולי מעניין אותך גם...