עזרה אין חסד.

• הוסף לסימניות
במודיעין עילית יש גם
"אהבת חסד"

• הוסף לסימניות
מנחם קולדצקי: לא רק פקקים, יוקר המחייה במודיעין עילית: 'נטו חסכון' הולכת להחליף את יינות ביתן (שפע שוק) ו'יש' הרשת הזולה הולכת להפוך לשופרסל עם מחירים המתואמים יותר לצרכנים ממודיעין ופחות לאברכים

חדשות מודיעין עילית

• הוסף לסימניות
יש חסד כבר לא הרשת הכי זולה

1734989164561.png

אותו מוצר בבני ברק - מתברר שברשת yellow ובמעיין 2000 כבר יותר זול...
נ.ב. שימו לב להבדלים בתוך בני ברק - הסניפים עם המחיר הישן, וסניף השומר שכבר הספיק להעלות מחירים

1734989291173.png

• הוסף לסימניות
מפחיד אותי לחשוב מה יקרה כשיעלה המע"מ.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אותו מוצר בבני ברק - מתברר שברשת yellow ובמעיין 2000 כבר יותר זול...
נ.ב. שימו לב להבדלים בתוך בני ברק - הסניפים עם המחיר הישן, וסניף השומר שכבר הספיק להעלות מחירים
איזה בלגן
הולך להיות מעניין.

• הוסף לסימניות
עם העברת הבעלות של "יש חסד" המחירים השתנו,
בקופה אמרו לי שמאז שהתחלפה בעלות, כל המחירים עלו.

מוצר לדוגמא- פחית שעלתה 2.9 ש"ח לפני כמה ימים
עולה עכשיו 4.2..
טלטלה בשופרסל: דניאל ורדיגר, מנכ"ל תת-הרשת יש חסד הפועלת במגזר החרדי, זומן לשימוע לפני פיטורים. לכלכליסט נודע כי גם עוזרו של המנכ"ל, חיים רנד, זומן לשימוע. ורדיגר מכהן כמנכ"ל הרשת מאז 2015.
ההודעה נמסרת היום לורדיגר. לדברי גורמים המעורים בנושא, הרקע לצעד הוא משבר אמון חריף בינו לבין ההנהלה; כיום יש חסד מתנהלת כרשת נפרדת, ואילו האחים אמיר, בעלי השליטה בשופרסל, מעוניינים שהניהול יהיה רשתי.

ביש חסד מועסקים 1,200 עובדים והיא מתנהלת כאמור כרשת נפרדת לגמרי עם 38 סניפים באזורים חרדיים. עצמאות הרשת באה לידי ביטוי ברמת הניהול, ברכש ועד המותג הפרטי. הרשת מאופיינת במספר עובדים קטן יותר בכל סניף.

האחים אמיר רכשו את השליטה ברשת שופרסל לפני קצת פחות משנה, והכניסו שינויים רבים בצוות הניהולי ובאופן הניהול.
לא החליפו שום בעלות כעת ביש חסד שהייתה ונשארה ברשת שופרסל (ואגב גם שערי רווחה שלהם)
מדובר כרגע על החלפת מנכ"ל שעדיין לא התבצעה
כך שאולי יש עליית מחירים
ואולי זה קשור לרכישת האחים האמיר את השליטה על כל רשת שופרסל
אבל זה לא קשור לסיפור של ורדיגר

• הוסף לסימניות
עד לפני חודש המחיר ביש היה כמו באושר עד בלי המבצע ובחגיגה זה היה כמו המבצע שלהם עכשיו
1734990514705.png

• הוסף לסימניות
כצרכנית, ממש לא אכפת לי מי הבעלים. אכפת לי מה הכשרויות ומה המחירים.
התחליף היחיד שיש לי ל'יש' זה ברכל. מענין אם הם ישוו מחירים.
בבני ברק יש את שפע ברכת השם שיש לו מחירים מצוינים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אולי מעניין אותך גם...