חגים אז מה את מכינה לסוכות? אשכול תפריט לסוכות - המשותף (עם תמונות בלבד)

nechama3048

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
תודה.
וכמה כיכרות יוצאות מקילו?
הבצק כבר מוכן, רוצה לדעת לכמה עיגולים לחלק.

סליחה על ההצתה.

זה תלוי בך, אני כל פעם עושה משו אחר.
אתמול עשיתי 20 ככרות קטנות מקילו.
כדאי לעשות יותר צורת מלבן מאשר עיגול.- הקצוות תמיד מתעגלות מאליהן.
 

סמולטוק

משתמש מקצוען
אז אני הכנתי ממנו 3 ככרות גדולות
יצא טעים!!
תודה על המתכון! 20191017_122325.jpg
 

pink

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי

shoshi3332

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

shoshi3332

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ראיתי שמשהי העלתה טורטיות שהיא הכינה לבד את הבצק?
האם זה כאן?
כי אני לא מוצאת ב 14 דף....
 

פיצית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תביאו רעיונות לתוספות שהן לא תפו"א או אורז,
משהו מעניין יותר
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

shoshi3332

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

ליצ'י

משתמש מקצוען
ארוחת צהריים חלבית קלילה - של היום
בלינצ'ס חלבי מתוק (אם מישהי רוצה מתכון - בשמחה)
מרק תפו''א חלבי בסגנון הונגרי:
סגנון שונה מכל המרקים החלביים המוקרמים, הרבה יותר קליל וגם משביע וטעיםםם
כ- 6 תפו''א חתוכים לקוביות
בצל אחד גדול שלם
3 שיני שום גדולות חתוכות לקוביות
כפית גדושה מלח
קורט פלפל שחור
שמיר טרי קצוץ - לא חובה אבל מאוד מוסיף
בסיר עם מים מעל גובה התפו''א מבשלים כ3/4 עד לריכוך טוב של התפו''א
מוסיפים שעועית ירוקה - קופסאת שימורים ללא הנוזלים
מבשלים עוד כ- 10 דקות,
מוציאים את הבצל השלם.
מערבבים בקערה למרקם חלק 2 שמנת חמוצה 15%
או שמנת חמוצה של פעם (27 אחוז) עם 1 לבן גדול
מוזגים מעט מהנוזל של המרק ומערבבים היטב
מוסיפים עוד מהנוזלים ומערבבים
כך מספר פעמים עד שרוב הנוזל של המרק מאוחד עם השמנת
שופכים את תוכן הקערה בחזרה לסיר ומערבבים
המרק טעים כשהוא חמים או פושר (אנחנו אוכלים אותו אפ' מהמקרר...)
20191017_141737.jpg
20191017_141710.jpg
 

pnina912100

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
מאפינס בצל ופטריות

חייבת לציין שבמתכון הזה יש טיפ שעליתי עליו די בטעות והוא פשוט התברר כטיפ חשוב:
אחרי שאני מכינה את העיסה, אני משהה אותה כ4-5 שעות עד שהבצל שבתוכה הופך לפחות קשה ויותר רך, והפשטידה הופכת למאפינס אוורירי ולא לפשטידת בצל עם בצל נגיס בתוכה, ואח"כ שולחת לאפיה.
ההוכחה לכך שזה יצא וואו היתה כששלחתי את המאפינס למישהי שבעלה שונא בצל מובהק (ממש לא מסוגל שזה מופיע באוכל שלו, ואם אין ברירה, הוא פשוט יושב להוציא אחד אחד :D ) והיא סיפרה לי שהוא לא ידע מה השם של הפשטידה ואכל 2 יחידות!!

טוב, אז הנה המתכון:

מצרכים:
4 בצל בינוני קטן
חבילת שימורי פטריות
3 ביצים
1 כוס קמח
1 כוס מים
אבקת אפיה
כף א. מרק בצל \ פטריות
3 כפות שמן
פלפל
מלח
הכנה: קוצצים את הבצל לקוביות ואת הפטריות לחתיכות מעט קטנות ומערבבים עם שאר הרכיבים
משהים את התערובת מעל שעתים כדי שהבצל יתרכך.
מוזגים לתבניות אישיות או לתבנית אינגליש קייק עד 3\4 מהגובה ואופים בתנור בחום של 180 מעלות עד להזהבה, וקיסם שננעץ במרכז התבנית יוצא יבש.
בתאבון!



צפה בקובץ המצורף 549733 צפה בקובץ המצורף 549735

הכנתי, יצא מושלם!

יודעת עד כמה זמן יכול להישמר במקרר?
ראיתי שכתבת שלא הכי מוצלח להקפיא,
הכנתי עכשיו אני רוצה ליום שני צהרים, 4 ימים, ילך? או שכבר עדיף להקפיא?
תודה רבה!
 

ישראלה

ללמוד תוכנות בכייף :)
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
@ליצ'י אשמח למתכון לבלינצ'ס מתוק,
איך הבלינצ'ס יוצא כ"כ חלק ויפה, במכשיר?
תודה רבה וחג שמח!
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
משהי בקישה תמונות על צלחת חד פעמית ועם שאריות ליכלוך העבודה
לא זוכר מי-אז קבלי:
20191017_161133.jpg
 

תפוח אדמה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
תביאו רעיונות לתוספות שהן לא תפו"א או אורז,
משהו מעניין יותר
אגרולים מפילו במילוי ירקות מוקפצים. קל ומהיר
פסטה בשלל וריאציות - מקרוני ברוטב אדום, נודלס עם ירקות מוקפצים, שלישק'ס
שעועית מוקפצת
ירקות מוקפצים - רצועות גזר, פלפל, טבעות בצל, פטריות, ותירס גמדי
לצ'ו ירקות - קישואים, עגבניות, בצל, עם שום
כדורי פירה בשני צבעים - כתום ולבן (בטטה ותפו"א)
פשטידות שונות במאפינס אישיים: פשטידת ברוקולי, פשטידת כרוב, פשטידת פטריות ובצל, פשטידת קישואים, פשטידת בטטות.
פשטידה בשלוש צבעים - כתום לבן וירוק (בטטה, קישואים ואפונה)
סופלה גזר עם אגוזים מקורמלים.
 

תפוח אדמה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
וזו ארוחת ה"בוצר" שלנו היום:
סלט פטריות חם, על חסה, עם קוביות צפתית מטוגנת קלות (תחליף לחלומי המשמין...) ואגוזי מלך, עם רצועות גזר מוקפצות, ברוטב סילאן ויין לבן.
סלט אמיתי של מסעדות. מכינה אותו הרבה

קיש פטריות, תרד וגבינות
במקום התרד אני שמה עלי סלק, יותר זמין ואותו טעם.

ולחמניות שום שלא צילמתי. לוקחת לחמניות רגילות, חוצה אותן כמעט עד הסוף, ממלאה בחמאה, שום ושמן זית ואופה כמה דקות.

ופטריות ממולאות, זה מארוחה אחרת.
 

קבצים מצורפים

  • 20191017_132507.jpg
    20191017_132507.jpg
    KB 974.1 · צפיות: 467
  • 20191017_132602.jpg
    20191017_132602.jpg
    KB 981.2 · צפיות: 508
  • IMG_20190606_225636.jpg
    IMG_20190606_225636.jpg
    KB 995.7 · צפיות: 445

דרור(ית)

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
איך הופכים אפונה וגזר בשימורים לתבשיל?
שוכב לי כבר כמה חודשים בארון כי לא ממש מתים אצלנו על זה, וחבל לי.
יש לי אורחים השבת, אז חשבתי כבר לעשות עם זה משהו.
דרישות: רוטב בסמיכות של קטשופ, לא דליל יותר, או משהו שאפשר להגיש קר (אנחנו נוהגים שאפשר לחמם נוזלים רק אם הם דלילים מקסימום כמו קטשופ)
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אירחתי היום את ההורים של בעלי + הילדים שבבית + גיסה נחמדה ששהתה אצלם.
לצערי לא זכרתי לצלם הכל, אז מצרפת את מה שכן.
התפריט, מתכונים ינתנו לפי דרישה:
הלחמניות האלופות של @hbecker + סלטים (תמונות)
מנה ראשונה: 'עוגת' טורטיה (תמונה) עם רוטב צלי.
עיקריות:
סטייק בטוסטר.
קציצות בקר הכי טעימות שיש עם רוטב ברביקיו.
חזה עם פירות יבשים (תמונה)
תוספות:
אורז עם חמוציות ופיצוחים
תפו"א עם טימין של @shira bira
אנטיפסטי.
קינוח: פאי פקאן (תמונה)
צפה בקובץ המצורף 551783 צפה בקובץ המצורף 551784 צפה בקובץ המצורף 551785 צפה בקובץ המצורף 551786
הייתי רוצה להיות זבוב על הקיר בסוכה שלך:rolleyes:
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלא

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  46  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה