תודה.
וכמה כיכרות יוצאות מקילו?
הבצק כבר מוכן, רוצה לדעת לכמה עיגולים לחלק.
סליחה על ההצתה.
זה תלוי בך, אני כל פעם עושה משו אחר.
אתמול עשיתי 20 ככרות קטנות מקילו.
כדאי לעשות יותר צורת מלבן מאשר עיגול.- הקצוות תמיד מתעגלות מאליהן.
תודה.
וכמה כיכרות יוצאות מקילו?
הבצק כבר מוכן, רוצה לדעת לכמה עיגולים לחלק.
תפו"א בתנור
מעדן
צפה בקובץ המצורף 551210
6 תפו"א גדולים חתוכים לאצבעות לא גדולות מדי
1/3 כוס שמן
פלפל שחור
מעט שום כתוש
1/2-3/4 כוס אבקת מרק בצל
סודה לשתיה הכוונה למשקה או לאבקה?הכנתי היום.
יצא מדהים!!!!
תודה על המתכון
אני השתמשתי באבקה כזה כמו של התבליניםסודה לשתיה הכוונה למשקה או לאבקה?
טיגנת בשמן עמוק או שניתן גם במחבת?ראיתי שמשהי העלתה טורטיות שהיא הכינה לבד את הבצק?
האם זה כאן?
כי אני לא מוצאת ב 14 דף....
https://www.prog.co.il/threads/מתכון-מעולה-שמצאתי-טורטיות.485657/#post-6938681ראיתי שמשהי העלתה טורטיות שהיא הכינה לבד את הבצק?
האם זה כאן?
כי אני לא מוצאת ב 14 דף....
טיגנתי במחבת, עם יותר שמן מהרגילו
טיגנת בשמן עמוק או שניתן גם במחבת?
סודה לשתיה = אבקהסודה לשתיה הכוונה למשקה או לאבקה?
מאפינס בצל ופטריות
חייבת לציין שבמתכון הזה יש טיפ שעליתי עליו די בטעות והוא פשוט התברר כטיפ חשוב:
אחרי שאני מכינה את העיסה, אני משהה אותה כ4-5 שעות עד שהבצל שבתוכה הופך לפחות קשה ויותר רך, והפשטידה הופכת למאפינס אוורירי ולא לפשטידת בצל עם בצל נגיס בתוכה, ואח"כ שולחת לאפיה.
ההוכחה לכך שזה יצא וואו היתה כששלחתי את המאפינס למישהי שבעלה שונא בצל מובהק (ממש לא מסוגל שזה מופיע באוכל שלו, ואם אין ברירה, הוא פשוט יושב להוציא אחד אחד ) והיא סיפרה לי שהוא לא ידע מה השם של הפשטידה ואכל 2 יחידות!!
טוב, אז הנה המתכון:
מצרכים:
4 בצל בינוני קטן
חבילת שימורי פטריות
3 ביצים
1 כוס קמח
1 כוס מים
אבקת אפיה
כף א. מרק בצל \ פטריות
3 כפות שמן
פלפל
מלח
הכנה: קוצצים את הבצל לקוביות ואת הפטריות לחתיכות מעט קטנות ומערבבים עם שאר הרכיבים
משהים את התערובת מעל שעתים כדי שהבצל יתרכך.
מוזגים לתבניות אישיות או לתבנית אינגליש קייק עד 3\4 מהגובה ואופים בתנור בחום של 180 מעלות עד להזהבה, וקיסם שננעץ במרכז התבנית יוצא יבש.
בתאבון!
צפה בקובץ המצורף 549733 צפה בקובץ המצורף 549735
אגרולים מפילו במילוי ירקות מוקפצים. קל ומהירתביאו רעיונות לתוספות שהן לא תפו"א או אורז,
משהו מעניין יותר
הייתי רוצה להיות זבוב על הקיר בסוכה שלךאירחתי היום את ההורים של בעלי + הילדים שבבית + גיסה נחמדה ששהתה אצלם.
לצערי לא זכרתי לצלם הכל, אז מצרפת את מה שכן.
התפריט, מתכונים ינתנו לפי דרישה:
הלחמניות האלופות של @hbecker + סלטים (תמונות)
מנה ראשונה: 'עוגת' טורטיה (תמונה) עם רוטב צלי.
עיקריות:
סטייק בטוסטר.
קציצות בקר הכי טעימות שיש עם רוטב ברביקיו.
חזה עם פירות יבשים (תמונה)
תוספות:
אורז עם חמוציות ופיצוחים
תפו"א עם טימין של @shira bira
אנטיפסטי.
קינוח: פאי פקאן (תמונה)
צפה בקובץ המצורף 551783 צפה בקובץ המצורף 551784 צפה בקובץ המצורף 551785 צפה בקובץ המצורף 551786
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
7.05
כ"ט ניסן
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
מלחמה מבעד לעדשה
עם אילן לורנצי
שיתוף מטלטל ומיוחד על צילומים בזמן מלחמה ותיעודים יותאי דופן זווית יוצאת דופן מתוך עזה והעוטף ועד הצפון
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קלא
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם: