מידע חשוב למעוניינים:
חריש- אם תתעלמו מההתעקשות של המקומיים לציין שהם מאוד קרובים למרכז, עד כדי בחילה, נכון להיום יש היצע גדול של דירות יד שניה חדשות 4 חד' ב1300000 -14000000.
דירות חדשות, 2 קהילות שמתפתחות יפה מאוד (נכון שהם קטנות אבל מותר להם, הם חדשות), מוסדות, תעסוקה, כוללים, תחבורה.
שווה לבדוק.
קהילת אהבת תורה בצוותא: 026442087 ועדת דיור
קהילת בית השם החורש: 033131785
עפולה עילית - מתאכלסת בקצב מטורף, רק בשנה האחרונה נפתחו כל המוסדות והם כבר מכפילים את הכיתות והגנים פי כמה (הגדולים לומדים בגבעת המורה).
גבעת המורה - יש היצע של דירות קטנות, אבל מי שלא בלחץ (או שאלו היכולות שלו) יתכן ושווה לחכות כמה חודשים בגלל המחיר.
עפולה מרכז - השבוע חגגו את השלמת המנין הראשון! (חוץ מעוד כמה עשרות רוכשים שיגיעו כנראה בשנה שנתיים הקרובות) נראה שההתפתחות מתקדמת יפה, נהנים מהקהילות המפותחות בגבעת המורה ועפולה עילית.
טל לבירורים: 0583220310
כעיר, עפולה כנראה היא העיר שהכי התפתחה בשנים האחרונות מבחינה חרדית מכל הבחינות. (תחבורה, תעסוקה, חנויות, מוסדות ועוד)
מי שבא לא מפסיד.
נוף הגליל - עם כל החסרונות שהוזכרו כאן, הקהילה גדלה לאט אבל בטוח, התושבים מרוצים מאוד, שבסוף זה המדד האמיתי.
מארגנים כעת סיור מאורגן ממודיעין עילית: לפרטים: 04-6565734
מי שהגיע לא הצטער.
קרית אתא - גם במרכז העיר וגם בשכונת שביט ממשיכים להגיע משפחות נוספות, אין ספק שהחרדים בקרית אתא נהנים מהקרבה לחיפה ורכסים ולכביש שש.
לבירורים: 058-3223-193
בית שאן - מי שיש לו אפשרות לקנות ב800000 ומעלה שלא יעיז לחשוב על האפשרות הזו. סתם, בכל מקרה לא תרצו לשמוע, אבל שמחפש זול יותר, רק שתדעו שחוץ מהמחירים המטורפים זו עיר ממש, אבל ממש נחמדה, נכון שחם, ונכון שזה רק ההתחלה, אבל מי שחושש, בואו לבדוק, מה יש לכם להפסיד???
ועדת דיור: 0534176226
חוצמזה, אופקים, נתיבות, קרית מלאכי, צפת, כרמיאל, טבריה, לכו תפגשו את המשפחות שגרות שם, אנשים מרוצים, שמחים, מסודרים עם מוסדות, חברה מעולה, תעסוקה, סביבה יפה, מה צריך יותר מזה?
בהצלחה לכולם.

Reactions: מה חובתו בעולמו1 //