תח"צ תחבורה ציבורית - אשכול מידע בלבד

  • הוסף לסימניות
  • #21
בימים הקרובים מתחיל הרמאדן ואיתו הבלאגן
שימו לב שיש שינויים בחלק מהחברות
Screen Shot 2025-03-17 at 15.28.04.png
 
  • הוסף לסימניות
  • #23
החל מ-25 באפריל: למעלה ממיליון ישראלים יהיו זכאים לנסיעה חינם בתחבורה הציבורית בישראל

במסגרת רפורמת "צדק תחבורתי" של השרה רגב: "החל מ-25 באפריל, ייהנו כ-1.1 מיליון אזרחים ותיקים מגיל 67 מנסיעה חינם בכל קווי התחבורה הציבורית בישראל. מיליון וחצי ישראלים נוספים ייהנו מ-50% הנחה על בסיס סוציו-אקונומי"

מעגל הזכאים לנסיעה חינם ולהנחות בתחבורה הציבורית בישראל מתרחב משמעותית.
החל מ-25 באפריל יתווספו כ-600 אלף אזרחים ותיקים מגיל 67 ומעלה, למעגל הזכאים ל*נסיעה חינם* בכל קווי התחבורה הציבורית בישראל: אוטובוסים, רכבת קלה, רכבת ישראל, כרמלית, מטרונית ורכבל. בכך, יגדל מספר הנוסעים שיהיו זכאים לנסיעה חינם בכל אמצעי התחבורה הציבורית בישראל ל- 1.1 מיליון ישראלים.

בנוסף, על פי עקרונות רפורמת "צדק תחבורתי", יורחב מעגל הזכאים ל-50% הנחה על פי דירוג סוציו-אקונומי במיליון וחצי אזרחים נוספים, הזכאים להנחה על פי דירוג שכונתי (ולא רק עירוני כפי שהיה עד כה). בסך הכל זכאים מעתה להנחה זו כ-3 מיליון ישראלים.

אזרחים ותיקים, מגיל 67 ומעלה יוכלו לנסוע מעתה בחינם, בכל אמצעי התחבורה הציבורית בישראל, מקרית שמונה ועד אילת, ללא הגבלה על מספר הנסיעות. זהו חיסכון משמעותי שיכול להגיע למאות שקלים בחודש ואלפי שקלים בשנה.

ההטבה מיועדת לאזרחים ותיקים, אשר על פי נתוני הרשות הארצית לתחבורה ציבורית במשרד התחבורה משתמשים בתחבורה הציבורית בתדירות גבוהה. הרחבת ההטבה לבני 67 ומעלה, ולא רק מגיל 75 כפי שהיה עד כה, צפויה לצמצם את השימוש ברכב פרטי, ולעודד העדפה לשימוש בתחבורה הציבורית, ללא כל עלות.

במקביל יעודכנו מחירי הנסיעה בתחבורה הציבורית בשני שקלים לנסיעה בודדת, ובהתאמה יועלו מחירי המנויים השונים. עם זאת, יודגש כי רוב אזרחי ישראל זכאים להנחה משמעותית המקזזת את העלאת המחירים, או לנסיעה חינם. על פי נתוני המשרד, מעל 80% מהאוכלוסיה זכאים להנחה על סמך מקום המגורים (דירוג סוציו אקונומי או פריפריאלי), גיל (נוער, צעירים עד 26, אזרחים ותיקים), חיילים וחיילים משוחררים, סטודנטים, אנשים עם מוגבלויות וזכאי הביטוח הלאומי. כאמור, מעל 80% מאזרחי ישראל נהנים מעתה מהנחה או נסיעה חינם בתחבורה הציבורית.

לקבלת ההטבה לאזרחים ותיקים יש לעדכן את פרופיל המשתמש ל"זהב קו" המזכה בנסיעה חינם. השינוי אינו מתבצע אוטומטית אלא מחייב שינוי פרופיל בהצגת תעודה מזהה באתר "רב קו אונליין" ו"הופאון", ביישומונים ובעמדות "על הקו" ברחבי הארץ. ניתן לעדכן פרופיל ולהנפיק כרטיס רב-קו גם באמצעות מיופה כוח, בהצגת תעודה מזהה של בעל הכרטיס, טופס ייפוי כוח ותמונת פספורט. נוסעים שעדיין אין ברשותם כרטיס רב-קו, יוכלו להנפיק כרטיס "זהב קו" חדש ללא עלות.

הפעימה השנייה של רפורמת "צדק תחבורתי" מביאה הטבה משמעותית גם למיליון וחצי אזרחים נוספים, במאות שכונות ורחובות בארץ המדורגים ברמה סוציו-אקונומית 1-5, שלא נכללו בפעימה הראשונה. תושבי שכונות אלה זכאים מעתה להנחה משמעותית של 50% בכל אמצעי התחבורה הציבורית בישראל.

כך למשל, תושבי שכונת ג'סי כהן בחולון (דירוג סוציו-אקונומי 3) יהיו זכאים להנחה של 50% בתחבורה הציבורית, למרות שחולון מדורגת ברמה 7. כמו כן, יזכו להנחות גם תושבי שכונת בר-אילן ברמת גן (דירוג סוציו-אקונומי 3) למרות שרמת גן מדורגת ברמה 8. תושבי שכונת כפר שלם בתל אביב (דירוג סוציו-אקונומי 1) ישלמו מעתה חצי מחיר, למרות שהעיר תל אביב מדורגת ברמה 8 .כמו כן, יזכו להנחות גם תושבי שכונת גני הדר בפתח תקווה, (דירוג סוציו-אקונומי 3), למרות שעירם מדורגת ברמה סוציו-אקונומית 7.

שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, תא"ל (במיל') מירי רגב: "כפי שהתחייבתי עם כניסתי לתפקיד, אני מביאה היום בשורה משמעותית לאזרחי ישראל. מהפכת התעריפים 'צדק תחבורתי' שאותה יזמתי, מתקנת עיוותים מהעבר ומביאה את ההנחות למי שזקוק להן באמת. מטרת ההנחות היא לחולל שינוי התנהגותי של ממש ולהרחיב את מעגל משתמשי התחבורה הציבורית בישראל. נאבקתי להשגת התקציב הנדרש למימון המהפכה החשובה הזאת, והמאמצים הוכתרו בהצלחה. אני מודה לשר האוצר בצלאל סמוטריץ' וליו״ר ועדת הכלכלה ח״כ דוד ביטן על שילוב הידיים והתמיכה בצעד חשוב זה, התורם לרווחתן של אוכלוסיות רבות בכל רחבי הארץ. מעתה יוכלו מיליון אזרחים ואזרחיות ותיקים לנסוע בחינם בכל קווי התחבורה הציבורית בישראל."

מנכ"ל משרד התחבורה והבטיחות בדרכים, משה בן זקן: "הפעימה השנייה של מהפכת 'צדק תחבורתי', שאותה יזמה וקידמה שרת התחבורה מירי רגב, יוצאת לדרך. החל מ-25 באפריל זכאים כל בני 67 ומעלה בישראל לנסיעה חינם ללא הגבלה בתחבורה הציבורית בכל רחבי הארץ. המטרה היא להקל על האזרחים ולהפחית את יוקר המחיה, ובמקביל לעודד את השימוש בתחבורה הציבורית כחלופה היחידה שתוכל לפתור את בעיית הגודש בכבישים. יחד עם המגה-פרויקטים שאנו מבצעים בימים אלה בתחומי הרכבות והרכבות הקלות, נראה עד סוף העשור שינוי של ממש בדפוסי הנסיעה של תושבי ישראל."
 
  • הוסף לסימניות
  • #26
לידיעת הציבור:
החל מיום חמישי הקרוב (ט' סיון) ועד ליום שלישי הבא (י"ד סיון)- יש חגא למוסלמים ולכן צפוי להיות מחסור בנהגים ובנסיעות
(כך היה מפורסם בעיתונות המקומית של מודיעין עילית)
מומלץ לבדוק את שעות וזמני האוטובוסים לפני היציאה לדרך
 
  • הוסף לסימניות
  • #27

קו 8 - חדש | תלפיות <> דוד המלך <> תלפיות​

8.png
קו מיניבוס מעגלי סובב עמק רפאים - קו חדש
שינוע במסלול קו 13 המתבטל, מרחוב האומן בתלפיות לרחוב יוסי בן יועזר בשכונת גוננים, וימשיך למסלול סובב עמק רפאים - דרך רחובות הרכבת ודרך בית לחם וגן הפעמון עד לרחוב דוד המלך(ככר פלומר). משם ישוב דרך גן הפעמון, רחוב מרטין לותר קינג, מוזיאון הטבע והרחובות רחל אימנו ואלעזר המודעי בחזרה לרחוב יוסי בן יועזר ולתלפיות
תחנות:

האומן/ברעם
האומן/הסדנא

האומן/"מרכז בנית"

האומן/חרשי הברזל

בן יועזר/קנאי הגליל

בן יועזר/בן בבא
בן יועזר/אנטיגונוס

בן זכאי/בן גמלא

בן זכאי/פייר קניג
צומת אורנים/פייר קניג

צומת אורנים/פייר קניג
דרך הרכבת/שמשון

דרך הרכבת/יאיר

דרך בית לחם/לויד ג'ורג'
דרך בית לחם/כרמיה

גן הפעמון/דרך בית לחם

דוד המלך/מאפו

גן הפעמון/דרך בית לחם

מרטין לותר קינג/עמק רפאים

דובנוב/יצחק אלחנן

עזריאל הילדסהיימר/המגיד

רחל אמנו/עמק רפאים
רחל אמנו/רות

חזקיהו המלך/רחל אמנו

אלעזר המודעי/ריש לקיש

בן זכאי/פייר קניג

בן זכאי/בן גמלא

בן יועזר/אנטיגונוס

בן יועזר/בן בבא

בן יועזר/אליעזר הגדול

בן יועזר/קנאי הגליל

האומן/חרשי הברזל

קניון לב תלפיות/האומן

האומן/"מרכז בנית"

האומן/הסדנא

האומן/ברעם
לבקשת :mad:ראובן גרשנוביץ ;)
 
  • הוסף לסימניות
  • #28
בס''ד

בשורה משמחת!

לאחר מאמצים מרובים ובסייעתא דשמיא, התבשרנו כעת מלשכת ח"כ הרב אורי מקלב עם סיום כהונתו כסגן שר במשרד התחבורה, כי בימים הקרובים תחל לפעול תחבורה סדירה מביתר עילית לאחיסמך וחזור.

החל מיום י' אב תשפ"ה, קו 134 (ביתר – כפר חב"ד) ימשיך במסלולו עד לשכונת אחיסמך, וכן בכיוון ההפוך – יחל את נסיעתו מאחיסמך לביתר.

התודה והברכה ל:
ח"כ הרב אורי מקלב, על פועלו הנמרץ והמסור לטובת ציבור הנוסעים בכלל ובפרט לציבור בני התורה.

ראש העיר הרב מאיר רובינשטיין, על עמידתו התמידית לימין ציבור בני התורה בעיר בכלל, ודאגתו הנאמנה לתחבורה הציבורית בפרט.

הרב אברמי יודייקין, יו"ר הלשכה לפניות הציבור דגל התורה בביתר, שפעל רבות במסירות לקידום קו חשוב זה.

יישר כוח לכל העוסקים במלאכה!

בהצלחה ובשורות טובות תמיד!
 
  • הוסף לסימניות
  • #29
בקיצור, התקציב החדש מתחיל לטפטף.
 
  • הוסף לסימניות
  • #31
לא מדובר בקו חדש אלא בהארכת קו קיים
לא משנה, זה גם תקציב (ק''מ).

והוא מטפטף באופן כללי כפי שניתן לראות תוספות קווים חדשים בעירוני בית שמש ועוד.
 
  • הוסף לסימניות
  • #33
  • הוסף לסימניות
  • #34
  • הוסף לסימניות
  • #35
אחרי שקיצצו לאשכול מטה יהודה (שכולל את ביתר עילית) כמה קוים של היישובים באזור במסווה של התחדשות תחבורתית..
לשם הדיוק: עמק האלה. מטה יהודה זה מקום ענק שמתחלק לכמה אשכולות תח''צ.
 
  • הוסף לסימניות
  • #36
לשם הדיוק: עמק האלה. מטה יהודה זה מקום ענק שמתחלק לכמה אשכולות תח''צ.
נכון, גם עמק האלה מחוץ לתמונה, מדובר ב 3-4 יישובים נס הרים, בר גיורא, מטע וצור הדסה
 
  • הוסף לסימניות
  • #37
בס''ד

בשורה משמחת!

לאחר מאמצים מרובים ובסייעתא דשמיא, התבשרנו כעת מלשכת ח"כ הרב אורי מקלב עם סיום כהונתו כסגן שר במשרד התחבורה, כי בימים הקרובים תחל לפעול תחבורה סדירה מביתר עילית לאחיסמך וחזור.

החל מיום י' אב תשפ"ה, קו 134 (ביתר – כפר חב"ד) ימשיך במסלולו עד לשכונת אחיסמך, וכן בכיוון ההפוך – יחל את נסיעתו מאחיסמך לביתר.

התודה והברכה ל:
ח"כ הרב אורי מקלב, על פועלו הנמרץ והמסור לטובת ציבור הנוסעים בכלל ובפרט לציבור בני התורה.

ראש העיר הרב מאיר רובינשטיין, על עמידתו התמידית לימין ציבור בני התורה בעיר בכלל, ודאגתו הנאמנה לתחבורה הציבורית בפרט.

הרב אברמי יודייקין, יו"ר הלשכה לפניות הציבור דגל התורה בביתר, שפעל רבות במסירות לקידום קו חשוב זה.

יישר כוח לכל העוסקים במלאכה!

בהצלחה ובשורות טובות תמיד!
מישהו יודע כמה ביקוש היה לקו הזה ?לשם הסקרנות
 
  • הוסף לסימניות
  • #38
נכון, גם עמק האלה מחוץ לתמונה, מדובר ב 3-4 יישובים נס הרים, בר גיורא, מטע וצור הדסה
לא, כלולים באשכול הזה גם קווי ה-30 של עמק האלה - בית שמש - ישעי - נפת אשתאול.

עכשיו שאני כותב, באמת חלק נאה ממטה יהודה...
 
  • הוסף לסימניות
  • #39
לא, כלולים באשכול הזה גם קווי ה-30 של עמק האלה - בית שמש - ישעי - נפת אשתאול.

עכשיו שאני כותב, באמת חלק נאה ממטה יהודה...
מה שאני התכוונתי ל'עמק האלה' זה נתיב הל"ה, אביעזר, נווה מיכאל. ובאמת נראה שהם חלק מאשכול אחר.
 
  • הוסף לסימניות
  • #40
מה שאני התכוונתי ל'עמק האלה' זה נתיב הל"ה, אביעזר, נווה מיכאל. ובאמת נראה שהם חלק מאשכול אחר.
כבר לא נעים לי...

אבל בכל היישובים שמנית פעילים קווי 34 ו35 של קווים אשכול ביתר ועמק האלה...
 

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.


הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

  • מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

  • חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".


הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

  • איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

  • איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

בשם ה' נעשה ונצליח

אשכול - תחבורה ציבורית ביהודה ושומרון

אם אתם מכירים בעייה בתחבורה ציבורית ביישוב/ בעיר שלכם ביהודה ושומרון, תכתבו כאן
אוטובוס שאיחר או שלא הגיע, צורך בשיפור הקווים, רעיונות לשיפור ועוד...


שמות המועצות האזוריות ביהודה ושומרון:
מועצה אזורית גוש עציון, מועצה אזורית הר חברון, מועצה אזורית מגילות ים המלח, מועצה אזורית מטה בנימין, מועצה אזורית ערבות הירדן (בקעת הירדן), מועצה אזורית שומרון

שמות היישובים/ הערים ביהודה ושומרון:
אביגיל, אבני חפץ, אבנת, אדורה, אורנית, איתמר, אלון מורה, אלון שבות, אלמוג, אלעזר, אלפי מנשה, אלקנה, אפרת, ארגמן, אריאל, אש קודש, אשכולות, בית אל, בית אריה-עופרים, בית הערבה, בית חגי, בית חגלה, בית חורון, בית יתיר, ביתר עילית, בקעות, ברוכין, ברקן, בת עין, גבע בנימין, גבעון החדשה, גבעות, גבעת הראל, גבעת זאב, גיתית, גלגל, גני מודיעין, גנים, דולב, הדר בית"ר, הר אדר, הר ברכה, הר גילה, הר ינון, ורד יריחו, היישוב היהודי בחברון, חוות טליה, חוות יאיר, חומש, חיננית, חמדת, חמרה, חרמש, חרשה, חשמונאים, טל מנשה, טלמון, טנא עומרים, ייט"ב, יפית, יצהר, יקיר, כדים, כוכב השחר, כוכב יעקב, כפר אדומים, כפר האורנים, כפר עציון, כפר תפוח, כרם רעים, כרמי צור, כרמל, לשם, מבוא דותן, מבוא חורון, מבואות יריחו, מגדל עוז, מגדלים, מגרון, מודיעין עילית, מחולה, מיצד, מכורה, מעון, מעלה אדומים, מעלה אפרים, מעלה חבר, מעלה לבונה, מעלה מכמש, מעלה עמוס, מעלה רחבעם, מעלה שומרון, מצפה דני, מצפה יריחו, מצפה כרמים, מצפה שלם, משואה, משכיות, מתתיהו, נגוהות, נווה דניאל, נווה צוף, נופי פרת, נופים, נוקדים, נחליאל, ניל"י, נעלה, נעמה, נערן, נתיב הגדוד, סוסיא, סלעית, סנסנה, עדי עד, עטרת, עלי, עלי זהב, עלמון (ענתות), עמיחי, עמנואל, ענב, עפרה, עץ אפרים, עשהאל, עתניאל, פדואל, פסגות, פצאל, צופים, קדומים, קידה, קידר, קידר דרום, קליה, קריית ארבע, קריית נטפים, קרני שומרון, ראש צורים, רבבה, רועי, רותם, רחלים, ריחן, רימונים, רמת קדרון, שא-נור, שבי שומרון, שדמות מחולה, שילה, שמעה, שני, שער שומרון, שערי תקווה, שקד, תומר, תל ציון, תלם, תקוע
(כמעט) שבת שלום לכולם!


נעים מאוד — שמי נעם, ואני אחד המתנדבים
במיזם "דאטאבוס" וב־סדנה לידע ציבורי.
אולי חלקכם מכירים אותי מהרצאות שהעברתי (לפני 6-7 שנים) במסלולי בניית האתרים במכללת פרוג, או מפוסט קודם שהעלתי בפורום :)

“אור השמש הוא הטוב שבחומרי החיטוי” — לואי ברנדייס,
היהודי הראשון שכיהן כשופט עליון בארצות הברית.

למי שלא מכיר — "דאטאבוס" הוא מיזם קוד פתוח לאיסוף וניתוח נתונים על תחבורה ציבורית, במטרה למדוד, להבין ולשפר את המערכת.


אנחנו נפגשים בכל יום שני בערב לשעתיים של סיעור מוחות ופיתוח, וכך הפרויקט מתקדם לאיטו —
מתכנתים, אנשי תחבורה ציבורית וגיקים חביבים — כולם עובדים יחד כדי לחשוף תובנות ולעזור לשפר את התחבורה הציבורית בישראל.

אם אתם רוצים לפגוש עוד אנשים טובים, שמנסים לשנות לטובה את המציאות — אשמח להזמין אתכם להצטרף 🙌


ההשתתפות פתוחה לאנשים בעלי רקע בתכנות או בתחבורה ציבורית (מתנצל מראש שלא לכולם זה יתאים).
המפגשים מתקיימים בבית העמותות בתל אביב, בסמוך לתחנת קרליבך של הרכבת הקלה.
אני ועוד מתכנת מגיעים מגבול ר"ג \ בני ברק, כך שמי שמעוניין יכול להצטרף אלינו בדרך חזרה.


למען הסר ספק — המרחב בסדנה אינו מופרד, ויש גם מתנדבות ונשים בצוות (כולל מנכ"לית העמותה).
מי שהנושא משמעותי עבורו מוזמן בהחלט להצטרף דרך זום ולהיות חלק מהעשייה מבלי לפגוע באורח החיים.


ניתן גם להתנדב מרחוק בלבדאנחנו מנהלים את המשימות באתר GitHub (בצורה פתוחה ושקופה לגמרי),
ומתקשרים ב־Slack (דומה לוואטסאפ, אבל לעבודה מקצועית). כך ניתן להשתלב בפרויקט בזמן שנוח לכם — לצד הלימודים או העבודה.


אם זה נשמע לכם מעניין —
אשמח לשמוע מכם ב־דוא"ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
או בוואטטסאפ 053-6218158

פיצוי לנוסעים ברב-קו במהלך מבצע "עם כלביא"​

פיצוי לנוסעים שהיה ברשותם חוזה חופשי חודשי, שנתי או סמסטריאלי במהלך המבצע​

בעקבות צמצום השירות בתחבורה הציבורית במהלך מבצע "עם כלביא", החליט משרד התחבורה לפצות נוסעים להם היה חוזה תקופתי בתוקף.

פיצוי לנוסעים​

נוסעים שטענו חופשי חודשי, חופשי סמסטריאלי או חופשי שנתי שהיה בתוקף בין התאריכים 14 ביוני ועד ה 24 ליוני זכאים לפיצוי. את הפיצוי ניתן לדרוש באחת מהדרכים הבאות:

  1. חופשי תקופתי למספר ימים (ללא תוספת תשלום) - מספר הימים נע בין יום אחד ל- 11 ימים, ונקבע לפי מועד טעינת החוזה בגינו ניתן הפיצוי (אפשרי רק אם החוזה בגינו ניתן הפיצוי הוא חופשי חודשי).
  2. טעינת ערך צבור (ללא תוספת תשלום) - גובה ההחזר בערך צבור נקבע לפי מועד טעינת החוזה בגינו ניתן הפיצוי.
  3. חופשי חודשי בהנחה - גובה ההנחה נקבע לפי מועד טעינת החוזה בגינו ניתן הפיצוי. אם תבחרו לממש את הפיצוי לטעינת חופשי חודשי שמחירו נמוך יותר מגובה הפיצוי, היתרה תישמר לכם למימוש נוסף.
  4. חופשי שנתי או סמסטריאלי לסטודנטים בהנחה - גובה ההנחה נקבע לפי מועד טעינת החוזה בגינו ניתן הפיצוי. שימו לב: מכירת החוזים לסטודנטים תחל בחודש ספטמבר (אפשרי רק אם החוזה בגינו ניתן הפיצוי הוא חופשי שנתי או סמסטריאלי).
שימו לב: טעינת הפיצויים עד ליום 31.12.2025 בלבד

איך מממשים את הפיצוי?​

לטעינת הפיצוי לרב-קו סרקו את כרטיס הרב-קו באתר רב-קו אונליין או
אפליקציית רב-קו אונליין. במידה ואתם זכאים לפיצוי תופיע הודעה מתאימה - עקבו אחר ההוראות לבחירת אופן הפיצוי והשלמת הטעינה.

את הפיצוי ניתן לדרוש גם בכל אחת מעמדות הטעינה של רב-קו אונליין בקיוסקים, רשתות שיווק ופארם בכל רחבי הארץ.

בפיצוי עבור חופשי חודשי ניתן לבחור את אופן הפיצוי באתר האינטרנט באמצעות מספר הרב-קו בלבד, ולהשלים את הטעינה בכל אחת מעמדות הטעינה של רב-קו אונליין או בעמדות כספונט בכל רחבי הארץ.

אם אתם סבורים שאתם זכאים לפיצוי אך לא הופיע הודעה מתאימה באפליקציה או באתר, או אם החלפתם כרטיס רב-קו, אתם מוזמנים לפנות אלינו ונשמח לסייע.
הודעת דוברות עיריית בני ברק: עקב עבודות תשתית נרחבות המתבצעות ברחוב חזון איש ובצירים מרכזיים נוספים בבני ברק, יחולו שינויים זמניים במסלולי קווי התחבורה הציבורית ובמיקומי התחנות. הסטות אלו נועדו לאפשר את המשך העבודות תוך שמירה על רצף תנועה מרבי ככל הניתן. הציבור מתבקש לעקוב אחר השינויים ולהתעדכן במוקדי המידע של חברות התחבורה הציבורית.

להלן סיכום עיקרי הסטות הקווים:
1. קבוצת קווים ר''ע - כהנמן - עזרא - נדבורנא: 998, 988, 971, 970, 957, 954, 951, וכן 614, 34.

המסלול החלופי עובר ברחובות ר''ע, כהנמן ועזרא. המסלול המבוטל הוא דרך חזו''א ונחמיה. קווים 34 ו-614 מבוטלים לאורך כל רחוב חזון אי"ש.

2. קבוצת קווים אהרונוביץ' - כהנמן - עזרא - נדבורנא קווים בקבוצה זו כוללים את 994, 984, 981, 980, 979, 978, 969, 828, 613, 612, 140. המסלול החלופי עוקף את המסלול החסום שכולל את רחוב רבי עקיבא וחלקים מחזון אי"ש, והוא עובר דרך הרב כהנמן ועזרא.

3. קבוצת קווים רבי עקיבא - כהנמן - קווים 557, 550, 549, 355, 354, 598, 316, 594, 240, 593, 220, 592, 210, 558, וכן 356, 351, 350, 230, 200, 681, 199, 680, 149, 416, 139, 412, 129, 402.

שינוי מסלול מרכזי: המסלול העובר דרך עזרא, נחמיה וחזון איש מבוטל לטובת מסלול חלופי שעוקף את האזור החסום דרך רחובות הרב כהנמן ורבי עקיבא.

4. קו 280 - הסטה לנחמיה, עזרא והרב כהנמן. 6 תחנות לאורך חזון אי"ש ורבי עקיבא, כולל תחנות חזון אי"ש/דסלר, חזון אי"ש/רבנו תם, רבי עקיבא/גן ורשה, חזון אי"ש/רבי עקיבא, וחזון איש/האדמו"ר מגור מבוטלות לטובת 7 תחנות חלופיות לאורך הרב דסלר, רבן יוחנן בן זכאי וירושלים.

5. קווים 388, 389, 589 - בקווים אלו יבוטלו 2 תחנות ברחוב חזון אי"ש בסמוך לנחמיה ותקום תחנה חלופית לנוסעים: נחמיה/חזון אי"ש. הקווים ללא שינוי מסלול.

ראש העיר חנוך זייברט: השינויים זמניים ונועדו לשדרוג התשתיות, לקראת תחבורה ציבורית יעילה ובטוחה יותר בבני ברק. תודה לציבור על הסבלנות, ולצוותי משרד התחבורה והרב שלמה רוזנשטיין בראשם, על העבודה למען תושבי העיר.

סגראה"ע ומחזיק תיק התחבורה מיכאל קקון: התכנון המקיף בשיתוף משרד התחבורה נועד לצמצם את אי הנוחות לתושבים ולמקסם את הצלחת הפרויקט.

מנכ"ל העירייה ישראל אירנשטיין: עבודות התשתית הן צעד הכרחי לשיפור איכות החיים וזרימת התנועה. אנו פועלים לסיים במהירות וביעילות ומודים לציבור על הסבלנות.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה