פוליטי עדכונים פוליטיים

  • הוסף לסימניות
  • #1
הפעולה הראשונה של הממשלה הנכנסת,
החתימה הראשונה של הממשלה: ביטול רפורמת הכשרות! השר לשירותי דת ח״כ מיכאל מלכיאלי הגיע ללשכת הרה״ר ונשיא מועצת הרבנות הראשית הראשל״צ הגר״י יוסף להתברך יחד עם המועמד למנכ״ל משרד הדתות יהודה אבידן וחתם על ביטול רפורמת הכשרות של מתן כהנא.
 
שלזינגר ב׳ישראל היום׳: נפתלי בנט ממשיך לחפש שמות למפלגתו החדשה. השמות שעלו בימים האחרונים: טל אוחנה, ראש מועצת ירוחם לשעבר, אישה מהפריפריה, ועליזה בלוך ראשת העיר בית שמש לשעבר. שנייהם כבר אחרי כמה שיחות ומפגשים.
kore
 
נדב אייל ב׳ידיעות׳: בחירות ב-2025 עוד ייתכנו, תיאורטית, אם החרדים יבחרו לפרק את החבילה. בנתיים נתניהו מתמרן את הפוליטיקה החרדית במיומנות. הוא עמד השבוע בכנסת והגן על החרדים בחירוף נפש ממש, כשתוך כדי אמר מספרים שהם פייק מוחלט. לטענתו החרדים מקבלים הטבות של 6.5 מיליארד ש״ח בלבד, כנראה הוא התכוון שזה התקציב רק לישיבות החרדיות בלבד.
 
עמית סגל ב׳ידיעות׳: מה שהכריע אצל החרדים להישאר כרגע בקואליציה הוא לא האמון בנתניהו, שלא קיים, אלא הידיעה והחשש. הידיעה ששום דבר טוב לא מחכה להם בחוץ והחשש שכנסת שתתפזר על חוק הגיוס, תוביל למערכת בחירות שתעסוק כולה בחרדים.
 
יובל קרני חושף ב׳ידיעות׳: מוטי בבצ׳יק הוא יהיה הנציג הבא בכנסת של חסידות גור ויעמוד בראש סיעת יהדוה״ת. בבצ׳יק בתגובה ל׳ידיעות׳: ״מי שקובע את הדברים האלה הוא רק האדמו״ר מגור״.
 
יובל קרני חושף ב׳ידיעות׳: מוטי בבצ׳יק הוא יהיה הנציג הבא בכנסת של חסידות גור ויעמוד בראש סיעת יהדוה״ת. בבצ׳יק בתגובה ל׳ידיעות׳: ״מי שקובע את הדברים האלה הוא רק האדמו״ר מגור״.
לפי ההסכם הנודע בין דגל לאגודה, בבחירות הבאות ראש סיעת יהדות התורה יהיה נציג דגל התורה.
 
דפנה ליאל:

ישיבת הממשלה עמדה גם בסימן החזרת החקיקות נגד התקשורת

השר שיקלי: יש הסתה חמורה בתאגיד ובפרט בערוץ מכאן 33. דברים איומים.

השר קרעי: הצעת חוק שהבאתי לתיקון ולהפרטה נחסמה על ידי ביטן. צריך להקים כבר ועדת תקשורת שתקדם את מדיניות הימין.

רה"מ: ועדת התקשורת תגיע להחלטה בימים הקרובים.

נתניהו הוסיף: צריך לבחון לעומק גם את נושא גלי צה"ל. למה צריך בכלל תחנה צבאית?

מבקש משר הביטחון כ"ץ ומשר התקשורת קרעי תבחנו בבקשה גם את עניין גלי צה"ל.

בינתיים בכנסת נעצרה חקיקה על התקשורת שהיתה שקבעה המשך דיון בוועדת הכלכלה, כנראה מתוך תקווה שתקום ועדה ייעודית לקרעי.
 
מרדכי הלפרין: ועדת שרים דחתה את הצע"ח החריגה של השר ארבל, לחבר מבנים פלסטינים בלתי חוקיים לחשמל ומים. השר קרעי: "אני רוצה לדעת האם זה מאפשר לחבר מבנים לא חוקיים". שיקלי: "זה חוק ליהודים וחוק לערבים, חוק החשמל שקבלנו כשהיינו באופוזיציה צריך לכבול גם עכשיו, זה חוק בושה וחרפה ". קרעי: "יריב, צריך ששר הפנים יציג את החוק בממשלה". גורם מקצוע: "עברה החלטה ממשלה". סילמן: "בממשלה הקודמת חוק החשמל היה חתיכת אירוע". שיקלי: "אנחנו רוצים נתונים, כמה מבנים קיבלו חשמל ללא אישור. יש פה היתר לעבריינות!". לוין: "דוחה את החוק. אם צריך נעשה ועדה מיוחדת".
 
מרדכי הלפרין: מתקפה חריפה ביותר של השר יצחק גולדקנופף על השר שיקלי בממשלה: "שיקלי בחר לקראת הפריימריז להתלבש על משבצת 'זולל חרדים לתיאבון' מבלי להבין שהציבור שלו סולד מכך. בשביל זה יש את כבר את יאיר לפיד. המשרד שלך אמור להאבק באנטישמיות, לצערי הוא לא עושה זאת בהצלחה גדולה. עצה חברית אישית ממני אליך, תתחיל ממאבק באנטישמיות בתוך ישראל, לאחר מכן, יהיה לך קל יותר להצליח בתפוצות. השינוי מתחיל בך".
 
יעקב ברדוגו: שרי הליכוד חלשים. שר הביטחון כ"ץ לא יודע שצריך לסגור את גלי צה"ל בלי שנתניהו ידבר על זה? הוא לא יודע שצריך להדיח את הפצ"רית אחרי פרשת שדה תימן שהכפישה את לוחמי צה"ל בעולם? השר קרעי לא מצליח במשך שנתיים לסגור את התאגיד, אבל בעיקר שנשארנו עם רפורמת הסרטים של מיקי זוהר. שרי הליכוד לא מסוגלים לעשות כלום בלי נתניהו. במבחן התוצאה הם כולם כשלו
 
אלמוג בוקר: זה קרה לפני שבועיים, מפכל המשטרה לשעבר קובי שבתאי נתפס כשהוא נוהג במהירות מופרזת של 136 קמש במקום שבו המהירות המותרת היא 90 קמש. שוטרת ומתנדב עצרו את הנהג ואמרו לו: ״נסעת מעל המהירות המותרת״. השוטר מספר אחד לשעבר לא התווכח, אבל גם הזכיר לשוטרת ולמתנדב מי הנהג מאחורי ההגה: ״את זוכרת מי אני?״ השוטרת אמרה לו ברור ואחרי כמה שניות שיחררה אותו. בלי קנס ובלי נקודות
 
השר קרעי מניח הצעת מחליטים לסגירת 'גלצ' והפרטת התדרים, ושלח מכתב לשר הביטחון וקרא לו להצטרף למהלך
עמיאל ירחי: קרעי מתכוון לקדם את סגירת גל״צ גם אם ישראל כץ יגרור רגליים. החוק מאפשר לשר התקשורת לפעול נגד כל התכניות בגל״צ שאינן צבאיות. לאור הגיבוי של נתניהו קרעי מתכוון לקדם את המהלך להפרטת התחנה.
 
ארי כהן: חכ"ל צבי סוכות: "אין שום סיבה בעולם שבתקופת מלחמה וקיצוצים ימנו שר חדש בממשלה רק כדי להחזיר אותי לכנסת.. מצפה מחברי היקרים בעוצמה יהודית לעמוד בסיכומים ובהתחייבויות ולמצוא מי שיתפטר באמצעות החוק הנורווגי כדי שנמשיך לעבוד יחד.
 
מרדכי הלפרין: מהנעשה בבית המחוקקים: ישיבת הכנסת שנפתחה בשעה 4:01 ננעלה בשעה 4:03. הנושא היחיד שהיה על סדר היום היה "נאומים בני דקה". במליאה היה חבר כנסת בודד (טור-פז). הוא "נאם" 60 שניות, ויו"ר הישיבה (מאיר כהן) נעל את הישיבה.
 
לשואלים: גם בשעה זו רה"מ נתניהו עדיין עובד במשרדו בירושלים. מחר יעיד על הבוקר במחוזי ולאחמ"כ ימריא להונגריה.
נזכר בבנט ולפיד שסיימו את ימי העבודה ב-13:00 בצהריים...

מוטי קסטל
 
דפנה ליאל: לממשלה הוגשה הצעת הצעת החלטה שלפיה אלמוג כהן אמור להתמנות לסגן שר במשרד ראש הממשלה בעלות של 3.5 מיליון ש״ח בשנה הקרובה. המטרה - לאפשר לסמוטריץ׳ לחזור בו מההתפטרות. ח״כ אלמוג כהן מכחיש - אין לי כוונה כזו, לא באתי לחמם כסאות.
 
יעקב ברדוגו ב׳ערוץ 14׳ על נפתלי בנט: ״הוא בהיסטריה! הוא עשה מחקר מקיף בתקופה האחרונה בעלות של מאות אלפי דולרים, והמסקנה שלו היא שאין לו קולות בימין אלא רק בשמאל, וזה מסביר את המתקפה שלו על עמית סגל. פרסמנו אתמול שבשבוע שעבר הוא ערך פגישה עם גנץ וכהנא במטרה לשכנע אותם להליכה משותפת מול אייזנקוט ולפיד - החשש הגדול שלו שיגנבו לו את השמאל הישראלי״.
 
ח”כ אביחי בוארון מתכנן להגיש הצעת חוק חדשה שעשויה למנוע מראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט להתמודד בבחירות הבאות. בראיון ל’קול ברמה’ חשף בוארון את יוזמתו החקיקתית שתאסור על פוליטיקאים שהותירו את מפלגותיהם עם חובות כבדים להקים מפלגות חדשות
JDN
 

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

בס"ד

ההבדל בין נוכלות לבין כישלון



לפני כחודש נערך בבני ברק מיפגש מאוד מעניין של גוף הנקרא "הפורום להגנת הצרכן" והוא עסק בעיקר בדרכים למניעת נפילות נדל"ן בהם הציבור החרדי "מומחה" ליפול חזור ונפול.

הנוכחים, מומחים איש איש בתחומו, תיארו את הנוכלויות הרווחות היום ותיארו בצבעים קודרים ואמיתיים את המצב בכי רע, היו שם גדולי הדיינים שדיברו על הצורך להבטיח שהדור השני לא עושה שטויות עם הדירה שקיבלו מההורים וכן הלאה.

כאשר ר' איצ'ה דזיאלובסקי העניק לי את רשות המילה האחרונה (בגלל שאיחרתי – הרגל נעשה טבע) בקשתי מהנוכחים שלא יישפכו את התינוק אם המים, כלומר שלא יביאו אנשים למצב שבו הם חושדים בכל מה שלא זז שהוא נוכלות, הדבר הזה טענתי עלול להביא לשיתוק מוחלט של שוק השקעות הנדל"ן החרדי אשר היה והינו הקטליזטור הראשי של הציבור החרדי בדרכו לנישואי ילדים ברוגע ושלווה, המסר המרכזי של שתי דקות הנאום שלי זה מה שאתם הולכים לקרוא באלף מילים הבאות: לא כל עסקה כושלת היא אשמת המשווק!

צרות אחרונות משכחות את הראשונות וכך שכחתי מזה לגמרי, אלא שהשבוע פורסמה כתבה בעיתון 'דה-מרקר' (מי שלא מכיר לא הפסיד - מלא באהבת כסף ושנאת חרדים) כתבת תחקיר עומק אודות תופעת העוקצים בציבור החרדי הכרוכים במבצעי 10/90 הזכורים לשימצה.

מה שלא אהבתי זה ההתמקדות במתווך חרדי מסוים כאילו הוא שורש הרע בעולם כולו ואיך מלאו ליבו כביכול, ומעשה שהיה כך הווה בעשרות עותקים ברחבי הארץ שרובם מוכרים לי היטיב:

אברכים שחושבים שהם אנשי-עסקים פותו בידי אנשי-עסקים שחושבים שהם אברכים לקנות דירות פאר בערים שהם מכירים רק מחלונות האוטובוס בדרך למירון, נתניה ובת ים מככבות בכתבה אך זה לאורך כל הארץ בערים אשר אברך ממוצע מכיר את שמותיהם רק מהתרעות פיקוד העורף (או מהנפילות שאחריהן) ומעולם לא ביקר בהן.

אז איך משכנעים אברך כולל חסידי בן 22 שקיבל מההורים חצי מיליון ₪ לצורך יחידת 'סליחה' בביתר, לרכוש פנטהוז בהרצליה בארבע מיליון ₪ ?

מספרים לו שזה מבצע מיוחד שהתגלה רק למתווך בגילוי שמימי וכעת צריך רק לשלם עשרה אחוז שזה ארבע מאות אלף שקל ואת המאה הנותרים להביא למתווך על הגילוי הנפלא.

ואיך הדלפון שלנו יממן את מה שעשירי טבריה מתקשים?

כאן מגיע החלק השני של הגילוי אליהו – המתווך יודע לנבא כי בעוד שלוש שנים, כשיצטרכו להשלים את הרכישה הדירה תהיה שווה חמישה מיליון, ואז האברך דנן יתברר כסוחר מוצלח ביותר אשר ימשוך חזרה את הארבע מאות ועוד מיליון רווח נקי וכך לא יצטרך לגור בדירת הסליחה אלא בדירה גדולה המרחיבה דעתו של אדם ומרחיבה ארנקו של המשווק.

אז איפה הקצ'?

שעכשיו זה "אחרי שלוש שנים" ומתברר כי המחיר הכי גבוה שאפשר לקבל על הדירה הוא שלוש וחצי מיליון ואחרי ההוצאות מגיעים לשלוש מאתיים נטו ביד, מה שאומר שלפעמים עדיף לאותו אברך לעשות "ויברח" ולהותיר את הארבע מאות אצל החברה והמשווק ולחזור ליחידת הסליחה אבל וחפוי ראש, והפעם כשוכר...

זה פחות או יותר המסלול שאותו עוברות בחודשים אלו מאות משפחות מאנ"ש שכל מה שהם רצו זה לחתן את הילדים בכבוד וכעת הם מרוסקים לחלוטין וייקח להם שנים רבות אם בכלל כדי להתאושש מהתהום הכלכלית שהם הוכנסו אליה בידי משווק פלוני.

אך עשרת הקוראים כאן יודעים שעד כאן הייתה רק ההקדמה, כעת נתחיל עם הניתוח הכואב של הנתונים ואת הצד של לימוד זכות:

ובכן, קודם כל צריך לדעת שרבים מאוד הרוויחו בפריסיילים ותכניות דומות הרבה כסף, פגשתי ועודני פוגש כל יום אברכים צעירים ומבוגרים שהרוויחו סכומים אגדיים בשנים האחרונות כתוצאה מהפטנט הזה, לא ערכתי מחקר עומק אך מהתרשמותי המרוויחים רבים בהרבה על המפסידים וחבל שאת זה שומרים בסוד מאימת המצ'ינגים, הסיבה היחידה שמספרים לי על כך זה או כדי לשאול איך לעשות את הסיבוב הבא או כדי להתייעץ איך לצמצם את המסים העצומים (ברוך השם, כשיש מס סימן שיש שבח).

כל מי שקנה דירה בירושלים במחירי פריסייל של עשרים ומשהו אלף עשה את המיליון הזה, כך גם רבים שהשקיעו בחלק מהפרוייקטים בבן שמן וכך גם במקומות נוספים אשר המחירים עלו שם דרמטית ולקחו איתם את המשקיעים כלפי מעלה.

אז מה קרה בכל הפרוייקטים הכושלים?

שני דברים, הראשון שלא ידוע לי אם קרה זה הקפצת מחירים, מאוד ייתכן שמשווק מסוים יבוא לקבלן שיש לו כבר פריסייל ויגיד לו במקום למכור ב3.9 אביא לך קונים בארבע מיליון ואז מקבלים תרי זוזי: מאה אלף מהקבלן ועוד אחד מהלקוח, חד גדיא דזבין את אבא.

זה נורא לשמוע שיש דברים כאלו וטיפש מי שנופל לכך אך מי שיותר טיפש ממנו הוא מי שמאמין שאפשר למנוע דבר כזה באמצעות בירור אם המתווך אמין: גם המתווך האמין ביותר לא יעמוד בפני ניסיון של מאתיים אלף ₪ רק מלאך יוותר על זה ולא ניתנה תורת העסקים למלאכי השרת.

אך הדבר הזה לא מתקיים בדרך כלל משום שרוב הקונים יודעים לבדוק בערך את המחיר בסביבה ולא נופלים לבורות עמוקים, מה שכן קורה זה הדבר השני ועליו ברצוננו לדבר:

המחיר פשוט לא עלה, ולפעמים אפילו ירד.

כן רבייסיי, מחירי דירות לא רק עולים, לפעמים הם גם יורדים, כגון למשל בתקופת מלחמה.

עד מלחמת שמחת-נורא המחירים בנתניה למשל אכן השתוללו כי הצרפתים קנו שם בהמוניהם והוא הדין בצפת שהאמריקאים עטו עליה כי אצלם אין הבדל בין ירושלים לצפת, באמריקה זה מרחק סביר לנסיעה יומיומית לעבודה, אז מישהו משווק להם את זה כירושלים לעניים והם קנו וקנו והמחירים עלו ועלו והייתה היתכנות מסויימת לעלייה צפוייה.

ואז הגיע המלחמה ואין חוצניקים, ועוד מלחמה ועוד מבצע ושום דבר לא חזר לעצמו ואפשר לקלל את איראן (מגיע להם) ואת החמאס (עוד יותר מגיע) אך זה לא יעזור לעובדה הפשוטה שמחירי המגדלים שיועדו בעיקר לאוכלוסיות אלו צולל.

לא בהרבה, אך מספיקה ירידה של 8% כדי שכל העסק יהפוך להפסד.

זה נכון שמעצבן שהמשווק ניבא שהמחירים יעלו והם לא, אמנם אמרו חז"ל שנבואה ניתנה לשוטים אך האמונה כי יש למישהו נבואה ניתנה לשוטים גדולים עוד יותר... כל בר דעת העושה עסקים יודע שבכל הקשור לניבוי עתידות - המשווק ועטיפת המסטיק יודעים לנבא באותה מידה ומי שמסתמך על הבטחות אודות העתיד (כולל אלפי אברכים שנופלים היום בפריסייל של המחר שנקרא פינוי בינוי המבוסס על אותה נבואה כמעט) אין לו לבוא בטענות אלא על עצמו, לא המשווק נשך לשונרא.

מקווה שהצלחתי להסביר: לא כל עסקה כושלת היא נוכלות ולא כל ירידת מחירים היא עקיצה, בכל עסק ייתכן מאוד הפסד ומי שלא מוכן לכך שלא ייכנס לעולם ההשקעות.

אז להפסיק להשקיע בנדל"ן?

חלילה, כמה שיותר להשקיע בנדל"ן וכל המרבה הרי זה משובח – ואם ירצה השם ויהיה זמן נרחיב אולי בטור הבא על "מה כן" – אך רק עסקאות נטולות הימור על כל הקופה, כך שגם אם נגזר עליך להפסיד זה יהיה רק קצת ורק זמני.

ברור לי שכל הדברים האמורים כאן ברורים לכל אחד מעשרת הקוראים וסליחה שבזבזתי את זמנכם אך אם זה ירגיע אבא סוער אחד -שכועס בכל ליבו על המתווך שכאילו הפיל את החתן שלו - והיה זה שכרי.



גילוי נאות: לכותב אין ולא היה שום אינטרס כלכלי בשום פרוייקט של פריסל והוא אינו קשור היום לשום שיווק לא במישרין ולא בעקיפין, המידע מובא ללא כל אינטרס כלכלי אלא כצדקה ושירות לציבור, לשאלות ספציפיות ניתן לפנות למייל והתשובות שם חינם וללא אחריות.
תודה רבה ל @אסתר אייזנבאך על מתן במה לרעיונות מעניינים לתעסוקת ילדים, ואחרי שהעסקנו אותם 3 וחצי שבועות, שמענו כ"כ הרבה משפטים חמודים שלהם, ואותם נביא היום לקדמת הבמה.
האתגר היום לקחת משפט חמוד/ חכם מהילדים שלנו או מהאשכול "משפטים חמודים של ילדים" וליצור לו תמונה בכל סגנון שעולה על דעתכם...
אם בחרתם משפט מהאשכול הנ"ל, נא לתייג (עם @ לפני השם) את הניק + המשפט.
בהצלחה!!!


📌כללי האתגר:
🔹 בכל הודעה ניתן להעלות יצירה אחת בלבד.
🔹 היצירה נוצרה במיוחד לצורך האתגר ובבינה מלאכותית בלבד.
🔹 יש להעלות תמונה בפורמט JPG או PNG בלבד (קבצי webp לא נתמכים).
🔹 לפני ההשתתפות באתגר, חובה לקרוא את חוקת האתגרים.
🔹 נא לוודא שהתמונה עומדת בכללי האתר.
🔹 לפי כללי פרוג, אין להעלות תמונה של בנות מעל גיל 3.
🔹
פטפוטים וחוכמות ילדיכם בנספח


⏰זמני האתגר:
מהערב (מהשניה הקרובה... )ועד למחרת בשעה 23:59.
שימו לב! יצירות שיעלו לפני או אחרי השעות המותרות ימחקו על ידי המנהל!

@הדר 310

בן שלוש וחצי אוכל פומלה.
"אמא, זה כל כך טעים וגם חמוץ הגורילה הזאת!"

1774385901459.png


@נקניקית
בפורים:
"הלוואי שאמא תשתכר ואז נדע את כל הסודות שהיא אמרה באנגלית".
1774386628607.png
יש לי חולשה מיוחדת לעוגות גבינה, המתוק הזה ממיס אותי, והתענוג שלי בשעת לילה כשהכל שקט והבית רגוע - לארגן לעצמי כוס קקאו חם וליד פרוסה קרה וטעיממה של עוגת גבינה.
תמיד יש לי במקרר משהו מפנק שמחכה לי... חייבת לגלות לכן עוד סוד - העוגות שלי קלות להכנה, מתאימות לכל אחת שרוצה להתפנק....
קבלנה מתכון לעוגת גבינה טעיממה וגבינתית, אמיתית אמיתית....
העוגה משורטטת ויפה, בעלת שכבות בגוונים, יפיפיה, טעימה ליד הקפה של הבוקר ומפנקת לעת ערב.
וכמובן כמובן היא לא עוגה מרתיעה, לא עוגה מסובכת כזו ששייכת רק ל"שפיות" בעלות נסיון רב במטבח, העוגה הזו מתאימה לכולנו.... היא קלה מאד להכנה ובס''ד מצליחה תמיד....

אז יאללה התחלנו....

המדידות בכוס חד פעמית ומתאים לתבנית חד פעמי בינונית A4
המצרכים לשכבה א':
25 ביסקויטים
100 גרם חמאה רכה

המצרכים לשכבות ב' וג':
750 גר' גבינה
1 אשל גדול
3 כפות קמח
חצי כוס פודינג וניל
3 ביצים
כוס סוכר
3 כפות גדושות ריבת חלב

מצרכים לציפוי:
2 שמנת חמוצה
4 סוכר וניל
הכנת שכבה א':
מרסקים את הביסקויטים דק דק, לאחר מכן מרככים את החמאה היטב ומערבבים אותה עם הביסקויטים.
משטחים את הביסקויטים ע''ג תבנית ח''פ (A4), מהדקים היטב ומכניסים למקפיא.
הכנת שכבה ב':
מערבבים בקערה בכף את החומרים של שכבות ב' וג' ללא הריבת חלב ומחלקים לשתי קערות:
קערה אחת שופכים ע''ג התבנית עם הביסקויטים ומכניסים חזרה למקפיא.
ובקערה השניה מוסיפים 3 כפות ריבת החלב, מערבבים היטב ומכניסים למקרר לשעה.

כרגע יש במקפיא תבנית עם שכבת ביסקויטים ומעליה שכבת גבינה לבנה, ובמקרר יש גבינה עם ריבת חלב.
לאחר כשעה יש להוציא מהמקפיא את התבנית ולהוסיף את הגבינה עם ריבת החלב.

להכניס לתנור על חום של 180 למשך שלושת רבעי שעה בערך עד שהדפנות מתקשות מעט.
הכנת שכבה ג':
מערבבים בכלי שמנת חמוצה עם סוכר וניל.
משטחים בזהירות ע''ג העוגה החמה והאפויה ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות, לאחר מכן יש להשאיר את העוגה בתנור מכובה למשך שעה.

את העוגה העליתי לניוז המדהים של
@אפרת 10 ומעלה אותו גם פה כדי להנות את כולם.... אז תהנו ובתאבון !!
מצרפת תמונות
IMG_4614.JPGIMG_4611.JPGIMG_4615.JPG

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  9  פעמים
למעלה