פוליטי סאגת העלילות על סביבת ראה"מ

  • הוסף לסימניות
  • #1
השופט מנחם מזרחי: בהמשך להחלטתי מיום ה3.11 שבה סקרתי את השיקולים לביטול צו איסור הפרסום.
כפי הנראה תתקבל החלטה היום ע״י הפרקליטות או בדרך של הצהרת תובע או בדרך של הגשת כתב אישום.

הגעתי למסקנה הבאה: פרוטוקול הדיונים וההחלטות שנמסרו בהליכים בפני בית המשפט ניתן לפרסם בשעה 16:00

ביני אשכנזי
 
  • הוסף לסימניות
  • #4

ח״כ שמחה רוטמן לרשת ב׳: ״הגענו לסיטואציה שאם יש אפשרות להעביר מידע ביטחוני לרוה״מ או פצצת תאורה בכינון ישיר עדיף פצצת תאורה, תצא ממערכת המשפט בצורה יותר טובה״.

 
  • הוסף לסימניות
  • #5

יו״ר ועדת החוקה ח״כ שמחה רוטמן לאדמקר וישראל כהן ב׳קול ברמה׳: ״במקום לעצור רב אלוף, תת אלוף או כל מי שהסתיר מידע מראש הממשלה - עוצרים את מי שהעביר ללשכתו את המסמך? אני לא מבין את הדבר הזה. בישראל מתייחסים בסלחנות יותר למי שרוצה לזרוק פצצות תאורה על רה״מ לעומת מי שמעביר לו מידע מסווג״.

 
  • הוסף לסימניות
  • #6
באחד מדיוני הארכות המעצר אלי פלדשטיין אמר לשופטת:

"אני באמת לא יודע להתמודד עם זה. אני לא שם. אני משתגע כאן ולא יודע מה לעשות. אני יושב פה כמו אחרון המחבלים״

נטעאל בנדל
 
  • הוסף לסימניות
  • #7
(האשכול נפתח שוב, אז אני מעביר לכאן)
הרשת גועשת ורועשת בעקבות מידע חדש המגיע מתא מעצרו של אלי פלדשטיין, אשר אט אט מתברר גודל הזוועה וחוסר הצדק.
פלדשטיין מוחזק בתא אשר בו 15 עצורים!
14 ערבים מחבלים, והוא.
יש פרט נוסף מחריד מאוד מתוך החדר, איני יודע האם מתאים לפרסם את זה כאן.

זו ההזדמנות שלך, מר נתניהו, כשהדם של הציבור רותח ומבעבע, לעשות מהלכים אמיתיים! תפטר אותה כבר. אנשים מתים.

------------------
ינון מגל:

אלי פלדשטיין היה עצור באזור של 15 תאים לעצירים בטחוניים
14 מחבלים
והוא

---
ותודה לשופט אלרון
"שקיבל מידע מבכירים ממערכת הבטחון"

וְעוֹד רָאִיתִי תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ מְקוֹם הַמִּשְׁפָּט שָׁמָּה הָרֶשַׁע וּמְקוֹם הַצֶּדֶק שָׁמָּה הָרָשַׁע
----


פלדשטיין שנעצר כשסביבו רק מחבלים ערבים אמר לשב״ס:
"אני מפחד, אני לא נרדם בלילה מפחד"
 
  • הוסף לסימניות
  • #8
WhatsApp Image 2024-11-18 at 14.38.32.jpeg
 
  • הוסף לסימניות
  • #9
וְע֥וֹד רָאִ֖יתִי תַּ֣חַת הַשָּׁ֑מֶשׁ מְק֤וֹם הַמִּשְׁפָּט֙ שָׁ֣מָּה הָרֶ֔שַׁע וּמְק֥וֹם הַצֶּ֖דֶק שָׁ֥מָּה הָרָֽשַׁע׃

שימו לב!

כאתר חרדי, יש נושאים שאינם מתאימים לשיח ציבורי
למרות הכאב והדרמה הגדולה, השיח בנושא ע"ג הפורום אסור.

בתפילה
 
  • הוסף לסימניות
  • #11
נטעאל בנדל:

‏חילופי דברים מאוד מעניינים בין עו"ד מיכה פטמן, סנגורו של הנגד במילואים החשוד, לבין חוקר בתיק בדיוני הארכות המעצר שהותרו לפרסום:

פטמן: לו הנגדת הייתה לוקחת את דוח המודיעין המתריע על ה7.10 ומניחה אותו בפתחו של שר הביטחון, זה עבירה של צו מעצר ומניעת מפגש?

חוקר: איני סבור שהדברים תואמים

פטמן: זה בדיוק מה שמרשי עשה. הוא לקח מידע גולמי שהגיע אליו במסגרת עבודתו במילואים, התייעץ עם עמיתים בשבכ ובאמ"ן (שני העצורים האחרים - נ"ב) ודאג להעבירו ללשכת הממונה על המו"מ להשבת חטופים.

חוקר: זה לא עולה לפי מה שהצגת

פטמן: הוא לא הדליף. הוא העביר אותם תחת שמו בגלוי לפלדשטיין שהיה אמור להעבירם לממונה הישיר עליו. זה הצינור להעברת המידע. למי שאמור לדעת את המידע הזה, למי שאמור להחליט איזה שימוש יעשה במידע, אליו הועבר המידע. אין כאן עבירה. לו חשב שעבר עבירה שעשה משהו אסור היה עושה אי אילו פעולות שיבוש.
-
פטמן: הוא הופתע מעצם הפרסום בבילד ומתוכנו שלא תואם במלואו את המסמכים שהוא ראה. אחרי פרסום של רונן ברמן מה8.9 פלדשטיין ניסה ליצור קשר עם מרשי והוא סירב לשוחח איתו כדי שלא יהיה שיבוש
-
חוקר: החשוד הבין שפלדשטיין הוא בסיווג גבוה

פטמן: פלדשטיין אמר לו שראש הממשלה מודה לו ומבקש מסמכים נוספים ואף מעוניין להיפגש איתו. פלדשטיין העביר לו טיוטאת נאום של רה"מ והחשוד הציע להוסיף שם דברים "עזה לא מפחדת"

חוקר: למרות שידע שהחומרים שהוא מדליף פורסמו בלשכת רה"מ בכל זאת המשיך להדליף חומרים

פטמן: בוודאי, לבקשת ראש הממשלה כפי שאמר פלדשטיין העביר את המסמכים המשלימים. לבקשת פלדשטיין שאמר שראש הממשלה מבקש חומרים משלימים לנאום, אז העביר מסמכים. בוודאי אם ראש הממשלה מבקש ממנו - זו גרסתו

חוקר: מר פלדשטיין נתן פידבק שהחומרים הגיעו לראש הממשלה וגם לנשיא ארצות הברית. שוב אציין שלמרות הפידבק שקיבל גם קיבל פידבקים אחרים וידע שהחומרים מודלפים לתקשורת הזרה ואסור להוציא את החומרים האלה ובכל זאת הוציא

פטמן: הוא ידע שהפרסום נעשה על ידי משרד רה"מ שהוא מוסמך לפרסם גם אם שב"כ ואמן לא רצה

חוקר: אני מאשר שזו תפיסתו, זה נבדק בפרקליטות וע"י היועמ"שית

בדיון הארכת מעצר ב-10.11 הודה החוקר: אין מחלוקת המניעים (של הנגד) הם מניעים של עזרה למדינה ולא פגיעה במדינה.

פטמן טען כי אחד המסמכים שהועברו היה מצוי כבר עוד קודם אצל המל"ל
 
  • הוסף לסימניות
  • #12
וַיֹּאמְרוּ אִישׁ אֶל אָחִיו אֲבָל אֲשֵׁמִים אֲנַחְנוּ עַל אָחִינוּ אֲשֶׁר רָאִינוּ צָרַת נַפְשׁוֹ בְּהִתְחַנְנוֹ אֵלֵינוּ וְלֹא שָׁמָעְנוּ עַל כֵּן בָּאָה אֵלֵינוּ הַצָּרָה הַזֹּאת.
ינון מגל
 
  • הוסף לסימניות
  • #13
לאחר שפרסם באובססיביות את הפרשה, מגיע שלב החרטה?
מיכאל שמש: ‏את אלי פלדשטיין ואת איש המילואים צריך לשחרר עוד היום למעצר בית כפי שקבעו שתי ערכאות. איפה הרחמנות והאנושיות להחזיק אנשים בלי עבר פלילי / ביטחוני בתנאים כאלה?.
 
  • הוסף לסימניות
  • #14
לאחר שפרסם באובססיביות את הפרשה, מגיע שלב החרטה?
מיכאל שמש: ‏את אלי פלדשטיין ואת איש המילואים צריך לשחרר עוד היום למעצר בית כפי שקבעו שתי ערכאות. איפה הרחמנות והאנושיות להחזיק אנשים בלי עבר פלילי / ביטחוני בתנאים כאלה?.
ממש ממש לא.
לא הבאת את תחילת הציוץ.

פרקליטו של אלי פלדשטיין אמר השבוע שאלי פעל ״ברשות ובסמכות״. ‏כל בר דעת מבין שאיש המילואים רצה להעביר מידע לראש הממשלה ושאלי פלדשטיין עבד מטעם ראש הממשלה ומטעם אנשי לשכתו. ‏לא סביר ששלושה מיועצי נתניהו שניים מהם יועצים בהווה שותפים לפרסום ידיעה סודית וראש הממשלה לא ידע כלום. ומפילים הכל על הש.ג. ‏את אלי פלדשטיין ואת איש המילואים צריך לשחרר עוד היום למעצר בית כפי שקבעו שתי ערכאות. איפה הרחמנות והאנושיות להחזיק אנשים בלי עבר פלילי / ביטחוני בתנאים כאלה?"
 
  • הוסף לסימניות
  • #15
גורם ישראלי בכיר:

"אני משוכנע שמדובר בחיסול חשבונות אישי של הרמטכ״ל נגד אלי פלדשטיין ונגד כל הקצינים שחושבים אחרת ממנו בצבא. אין כל פגיעה בביטחון של מדינת ישראל - יש פגיעה בביטחון העצמי של רמטכ״ל שנכשל ב-7 באוקטובר"

ינון מגל
 
  • הוסף לסימניות
  • #16
גורם ממערכת הביטחון שהכיר את אלי פלדשטיין ופועלו:

אינני מאמין שאני אומר זאת אך האמת צריכה להאמר.
יש פה מסע נקמנות אישי חסר תקדים שיצא מכלל פרופורציה של רמטכ״ל וראש שב״כ, כל מי שמכיר מקרוב את הפרטים ואת השנה האחרונה יודע זאת.
אלי היה דמות מוכרת מאוד בצה״ל, הוא גדל והתפתח בדו״צ וגם מי שלא אהב אותו יידע לומר שמבחינה מקצועית הוא הטוב ביותר שידעה היחידה הזו.
אלופים בצה״ל היו מנהלים איתו שיחות שוטפות ונעזרים בו, מאלופים מזוהים שמאל ועד אלופים מזוהים ימין.
ברגע שהוא הלך לעבוד אצל רוהמ בצהל ושב״כ חששו כי הם ידעו שכעת יש אדם שמכיר את המערכת מבפנים ויידע להשיב אש בתדרוכים ובהפרכת טיעונים מצד מערכת הביטחון, הם חששו מהגעתו למגרש הביטחוני תקשורתי בו הם עושים כרצונם.
אלי מבריק וידע לשחק את המשחק התקשורתי בצורה מושלמת, הוא שיחק כמו כל הדוברים בתחום אך הוא פשוט היה טוב מהם אז חיפשו רק איך להפיל אותו.
יש פה מסע נקמנות אישי של ראש שב״כ ורמטכ״ל שלא רואים בעניים בשביל לפגוע בבן אדם שגם הם יודעים שאפילו לרמוז שהוא ניסה לפגוע בביטחון המדינה זו המצאה מטורללת.
 
  • הוסף לסימניות
  • #17
בכיר לשעבר בצה"ל : רחמי על הנגד במילואים אבל הוא רק קרבן, המטכ"ל כבר קיבע את העובדה שלעולם אף אחד לא יעז להדליף/להוציא חומרים שלא תואמים את הקונספציה כדי שלא יאלץ לסיים את שארית חייו בכלא כשהוא מואשם בבגידה חמורה
 
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • #18
גורם ממערכת הביטחון שהכיר את אלי פלדשטיין ופועלו:


ברגע שהוא הלך לעבוד אצל רוהמ בצהל ושב״כ חששו כי הם ידעו שכעת יש אדם שמכיר את המערכת מבפנים ויידע להשיב אש בתדרוכים ובהפרכת טיעונים מצד מערכת הביטחון, הם חששו מהגעתו למגרש הביטחוני תקשורתי בו הם עושים כרצונם.
אלי מבריק וידע לשחק את המשחק התקשורתי בצורה מושלמת, הוא שיחק כמו כל הדוברים בתחום אך הוא פשוט היה טוב מהם אז חיפשו רק איך להפיל אותו.
יש פה מסע נקמנות אישי של ראש שב״כ ורמטכ״ל שלא רואים בעניים בשביל לפגוע בבן אדם שגם הם יודעים שאפילו לרמוז שהוא ניסה לפגוע בביטחון המדינה זו המצאה מטורללת.
עוד הוסיף הגורם: לאחר שניסו בכל דרך להכשיל ולמנוע מאלי לעבוד בלשכת רוה"מ ע"י שלילת הסיווג הביטחוני שלו שזה דבר מופרך לאחר שנחשף לעניינים ביטחוניים הרבה שנים בדו"צ וכשראו שהוא ממשיך להיות בסביבת רוה"מ ומנסים לסדר לו תפקיד המתינו בצד למעידה שלו ואז הפילו עליו את התיק החמור.
 
  • הוסף לסימניות
  • #20
ינון מגל:
בין פלדשטיין והרמטכל היה דם רע.
הרצי הלוי ראה בפלדשטיין איש של וינטר.

הרמטכל הרצי הלוי ידע שפלדשטיין הוא שהדליף את המסך לבילד

איך אני יודע?

כי פלדשטיין אישית סיפר לי שהוא אמר לרמטכל: "זה אני הדלפתי את המסמך לבילד"...

מעניין שהרצי דרש לחקור רק הדלפה אחת

כי היו אין סוף הדלפות.

כולל של חומרים מודיעניים

כולל הסרטון המבושל שהועבר לערוץ 12 והעליל על לוחמי צהל בפרשת שדה תימן

גם את ההדלפה הזו, שפגעה אנושות בלוחמים, בעם ישראל, במדינת ישראל ומי יודע אם גם בחטופות ובחטופים בעזה... הרצי לא דרש לחקור
 

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

ניתן לצפות בשיעור בקישור הבא, וכן במערכת "קול הלשון"
https://youtu.be/_UA9f79nCHY


🔊 הצטרפו כמנוי לקבלת התראה על שיעור חדש 🆕 👍 עשו לייק לשיעור 📖 שתפו חברים בשיעור לזיכוי הרבים 🎥 צפו בשיעורים נוספים של הרב גדליה הופנונג בקישור הבא : 👈 https://www.youtube.com/playlist?list=PLWSYw8GYqUiwLlCls1EcWtZ1DOGzFTLfF


--
0 תגובות
סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.


הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

  • מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

  • חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".


הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

  • איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

  • איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה