דרוש מידע פרוייקט בבניה ברמת אברהם, בית שמש

מידיעה, קנו שם גם הרבה מודרנים/חוצניקים. כך, שקשה להמליץ על המקום למי שמבקש במפורש סגנון אברכי.
זוהי גם תגובתי
לא מתחייב לך מה יהיה הסגנון שם
אגב,
היה לי שיחה עם משפחה לא חרדית (דת"ל) מבולטימור שרכשו שם דירה
שאלתי אותם, מתי יבואו לגור? הוא ענה לי שאם יראו איך יהיה הסגנון ולפי זה הם יחליטו...
כלומר תלוי מי יבוא ראשון
הסיבה שאני כן ממליץ נובע מעובדות רבות נוספות!
1. לא תפסידו כאן כסף
2. בפרויקט רוטשטיין הייטס, מחולקת ל2.5 בעלויות! 60% מהדירות שייכות לחברת רוטשטיין. (שמתוכם 10% נמכרו למשקיעים חרדים, להשכרה בלבד)
40% מהדירות שייכות למשפחת גולובנציץ
- חברת רוטשטיין שכרה את חברת השיווק 'דרא' המשווקת אותה לציבור המודרני האמריקאי
- משפחת גולובנציץ שכרה משרד שיווק אחר היושבת בירושלים, ובביתר עילית והיא משווקת את הדירות (שבאותם בניינים!) רק לאברכים.
בנוסף ממול הפרויקט- קמה חברת אפי קפיטל עם פרויקט הרמוני בית שמש המשווקת אותה רק למשפחות חרדיות!
כל הנתונים האלה נותנים לי קצת אינדיקציה על עתיד הפרויקט
אני לא מתחייב שזה יהיה חרדי, אך לא חושב שזה לא יהיה חרדי
מהו המחיר של דירה עם 4 חדרים?
אפי קפיטל- 26 למטר
רוטשטיין פחות מ24 למטר (תבדוק היטיב אולי אפילו ב22 למטר)
 
אבל כל השכונה עצמה מעבר לדירות של החוצניקים שלא מתכוונים לגור אלא להשכיר, וכמובן ישכירו אברכים וסגנון שאוהב את השכונה הינה שכונה אברכית ממש!!
זה איזור נפרד לגמרי מהשכונה הקיימת, ואי אפשר לקבוע עכשיו מי יגור שם בדיוק (למרות משאלות הלב).
 
זה איזור נפרד לגמרי
לגמרי?
לגמרי צמוד! רמה ג' למשל, היא אזור אחר לגמרי מאשר רמה ד'
רמת אברהם B משתמש עם אותה צומת תנועה של רמת אברהם A, עם אותה תח"צ (כל השינויים של קו 12, שנעשו עכשיו עשויות להשתנות עם אכלוס הפרויקט)
הוא צמוד! לפרויקט נוף צורים, שהיא היום מאוכלסת באברכים מהשורה, וצמוד לכל מוסדות החינוך של השכונה, (בעלזא ויזניץ בית שמש, ראחמסטריווקא (מתיקות התורה/החינוך)
 
זוהי גם תגובתי

אגב,
היה לי שיחה עם משפחה לא חרדית (דת"ל) מבולטימור שרכשו שם דירה
שאלתי אותם, מתי יבואו לגור? הוא ענה לי שאם יראו איך יהיה הסגנון ולפי זה הם יחליטו...
כלומר תלוי מי יבוא ראשון
הסיבה שאני כן ממליץ נובע מעובדות רבות נוספות!
1. לא תפסידו כאן כסף
2. בפרויקט רוטשטיין הייטס, מחולקת ל2.5 בעלויות! 60% מהדירות שייכות לחברת רוטשטיין. (שמתוכם 10% נמכרו למשקיעים חרדים, להשכרה בלבד)
40% מהדירות שייכות למשפחת גולובנציץ
- חברת רוטשטיין שכרה את חברת השיווק 'דרא' המשווקת אותה לציבור המודרני האמריקאי
- משפחת גולובנציץ שכרה משרד שיווק אחר היושבת בירושלים, ובביתר עילית והיא משווקת את הדירות (שבאותם בניינים!) רק לאברכים.
בנוסף ממול הפרויקט- קמה חברת אפי קפיטל עם פרויקט הרמוני בית שמש המשווקת אותה רק למשפחות חרדיות!
כל הנתונים האלה נותנים לי קצת אינדיקציה על עתיד הפרויקט
אני לא מתחייב שזה יהיה חרדי, אך לא חושב שזה לא יהיה חרדי

אפי קפיטל- 26 למטר
רוטשטיין פחות מ24 למטר (תבדוק היטיב אולי אפילו ב22 למטר)
הציעו לי באפי קפיטל ב21000 למטר.
 
הציעו לי באפי קפיטל ב21000 למטר.
טוב רק תבדוק
קומה,
כיווני אוויר,
נוף
סוכה.
-
לגבי קומה (מעלית שבת זה לא הנושא) האם יש היתכנות להנות מהמעלית
או שתצרף אותו לשביתה..
 
לגמרי?
לגמרי צמוד! רמה ג' למשל, היא אזור אחר לגמרי מאשר רמה ד'
רמת אברהם B משתמש עם אותה צומת תנועה של רמת אברהם A, עם אותה תח"צ (כל השינויים של קו 12, שנעשו עכשיו עשויות להשתנות עם אכלוס הפרויקט)
הוא צמוד! לפרויקט נוף צורים, שהיא היום מאוכלסת באברכים מהשורה, וצמוד לכל מוסדות החינוך של השכונה, (בעלזא ויזניץ בית שמש, ראחמסטריווקא (מתיקות התורה/החינוך)
זה אכן צמוד. אבל נפרד לגמרי - קרי רחוב אחר.
גם רחוב רבי ינאי צמוד לקרית בעלזא, וגם רחוב סיני צמוד לחפציבה, וגם שכונת שינפלד צמודה לקריה ולרמה ב'...
יש בבית שמש הרבה מקומות שבמרחק יריקה (תרתי משמע...) מתחילה שכונה אחרת לגמרי, ולכן יתכן בהחלט שזה יקרה גם ברמת אברהם/רמתיים.
 
גם רחוב רבי ינאי צמוד לקרית בעלזא, וגם רחוב סיני צמוד לחפציבה, וגם שכונת שינפלד צמודה לקריה ולרמה ב'...
אכן, אך הרחובות שאתה הזכרת צמודים גם כן לשכונות אחרות שהתאכלסו מקודם
כאן השכנים הראשונים והיחידים זה רמת אברהם A שכנים איכותיים אברכים בני תורה
אכן, אך הרחובות והשכונות שהזכרת יש להם גישה לשכונה ממקומות נוספים ואינם תלויים בשכונות החרדיות הצמודות
כאן הכניסה לפרויקט היא דרך רחוב בעל הסולם שתאכלס בקרוב פרויקט חרדי נוסף בשם הגיגים
אכן, אבל הרחובות והשכונות שהזכרת, שווקו רק לחילונים, כאן הפרויקטים משותפים בשיווק גם לחרדים
-

לסיכום: פרויקט רוטשטיין הייטס היא פרויקט שנבנה כחלק משכונת רמת אברהם הנוכחית
ויש לה את מרבית הסיכויים להיות חלק מבשרה של השכונה הצמודה הקיימת החייה והשוקקת
יותר מכל שכונה אחרת בעיר 'הצמודה' (ללא שום משמעות) לשכונות חרדיות למיניהן
 
נערך לאחרונה ב:
היכן בדיוק בבעל הסולם?
אתה סתם שואל, תבוא לגור שם תבין.......
את היודע הרי שברחוב בעל הסולם אין תוכניות למגורים כלל. אני פשוט מכוון את הקוראים לפרויקט
הגיגים נמצא ברחוב גרוסמן, הרחוב לא מסגיר את מיקום הפרויקט, כמו שאני יגיד לך שרמת אברהם נמצא בבית שמש, ובית שמש נמצא בארץ ישראל, רחוב גרוסמן אגב אמרו להיות יותר ארוך מרחוב שדרות האמוראים
כתבתי בעל הסולם מכיוון שפרויקט 'הגיגים' נמצא בגרוסמן פינת בעל הסולם
 
היום ביתד יש מודעה גדולה על פריסייל של אפי קפיטל ברמת אברהם.
3 חד' - החל מ2.05M
4 חד' - החל מ2.25M
לא כתוב מה הגודל של הדירות, אבל על פניו נראה שהמחירים נמוכים יותר.
נראה לי ללא מחסן וחנייה.
 
איך זה מסתדר עם מחירי דירות יד 2 שעולים 2,100,000 ?
זה 3 חדרים
ואנשים כותבים 4 חדרים
אנשים כותבים הרבה שקרים
על דירות שלהם
מוסיפים מטרים כבר יותר מהעירייה
אני עברתי על הרבה דירות מד1
שאני מכיר את הנתונים
מה שכתוב ביד2 לא היה קרוב לאמת
 

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הסיפור, כמובן, הוא המלצה בלבד ולהמחשת הטעם.
אני עומד בתחנה, מחכה לאוטובוס. עוד לפני שיצאתי מהבית ידעתי שאני יוצא על 50% - 50% - או שיגיע או שיבריז - והוא בחר באופציה השנייה, אין הסבר אחר לכך שפתאום הקו נעלם מהמסך והבא בעוד 25 דקות. מתוסכל וממהר, אני עורך ניתוח מצב זריז: לחכות לאוטובוס הבא, שגם הוא יחליט בכוחות עצמו אם שווה לו לצאת, לעצור טרמפ או לקחת מונית. מונית היא האופציה הפחות משתלמת מבחינת הכיס, ואני מושיט את ידי, מקווה שמישהו יסכים לעצור ברחוב הזה, ששמו מזמן נמצא רק בוויז. אך מסתבר שהנהגים פחות מבינים את הסיטואציה המורכבת, ופחות רוצים לעצור. יש כמה כאלו שמסמנים לך תנועה שאתה לא תבין עם היד. זה יכול להיות "אין לי מקום באוטו", "אני עוצר כאן", "הפרצוף שלך פחות מדבר אלי", או כל פרשנות הגיונית אחרת. גאון מי שחשב על זה ראשון. אחרי שעברו עשר רכבים ושבע עשרה דקות, אני מחליט לקחת מונית - מה שיהיה יהיה. אני מושיט את היד, מונית נעצרת לידי, אני עולה, סוגר את הדלת ומקליק את החגורה. אבל אני לא אוותר להם כל כך מהר! אני מתקשר לחברה המפעילה, אקסטרה, ודורש מהם הסבר הגיוני להיעדרות של הקו. אני נענה בתגובה אדיבה שמשמעותה "אני רק פקידה של פקידה, ואין לי איך לעזור לך כרגע".
אני יושב במונית, הנהג מאותת ימינה ואני מביט בחלון, כועס ומתוסכל. התחושה היא שאין לי, בתור האזרח הקטן, מה לעשות כדי שהוד כבוד מעלת הנהג יואיל בטובו לצאת מתחתנת המוצא! וזו לא רק תחושה, באמת אין לי מה לעשות, בכלל. ואני שואל את עצמי, עד מתי??? בקצב הזה כבר עדיף את אגד! המון תלונות ואיחורים, אבל בסוף אתה מגיע!
מה יהיה???
בס"ד

ההבדל בין נוכלות לבין כישלון



לפני כחודש נערך בבני ברק מיפגש מאוד מעניין של גוף הנקרא "הפורום להגנת הצרכן" והוא עסק בעיקר בדרכים למניעת נפילות נדל"ן בהם הציבור החרדי "מומחה" ליפול חזור ונפול.

הנוכחים, מומחים איש איש בתחומו, תיארו את הנוכלויות הרווחות היום ותיארו בצבעים קודרים ואמיתיים את המצב בכי רע, היו שם גדולי הדיינים שדיברו על הצורך להבטיח שהדור השני לא עושה שטויות עם הדירה שקיבלו מההורים וכן הלאה.

כאשר ר' איצ'ה דזיאלובסקי העניק לי את רשות המילה האחרונה (בגלל שאיחרתי – הרגל נעשה טבע) בקשתי מהנוכחים שלא יישפכו את התינוק אם המים, כלומר שלא יביאו אנשים למצב שבו הם חושדים בכל מה שלא זז שהוא נוכלות, הדבר הזה טענתי עלול להביא לשיתוק מוחלט של שוק השקעות הנדל"ן החרדי אשר היה והינו הקטליזטור הראשי של הציבור החרדי בדרכו לנישואי ילדים ברוגע ושלווה, המסר המרכזי של שתי דקות הנאום שלי זה מה שאתם הולכים לקרוא באלף מילים הבאות: לא כל עסקה כושלת היא אשמת המשווק!

צרות אחרונות משכחות את הראשונות וכך שכחתי מזה לגמרי, אלא שהשבוע פורסמה כתבה בעיתון 'דה-מרקר' (מי שלא מכיר לא הפסיד - מלא באהבת כסף ושנאת חרדים) כתבת תחקיר עומק אודות תופעת העוקצים בציבור החרדי הכרוכים במבצעי 10/90 הזכורים לשימצה.

מה שלא אהבתי זה ההתמקדות במתווך חרדי מסוים כאילו הוא שורש הרע בעולם כולו ואיך מלאו ליבו כביכול, ומעשה שהיה כך הווה בעשרות עותקים ברחבי הארץ שרובם מוכרים לי היטיב:

אברכים שחושבים שהם אנשי-עסקים פותו בידי אנשי-עסקים שחושבים שהם אברכים לקנות דירות פאר בערים שהם מכירים רק מחלונות האוטובוס בדרך למירון, נתניה ובת ים מככבות בכתבה אך זה לאורך כל הארץ בערים אשר אברך ממוצע מכיר את שמותיהם רק מהתרעות פיקוד העורף (או מהנפילות שאחריהן) ומעולם לא ביקר בהן.

אז איך משכנעים אברך כולל חסידי בן 22 שקיבל מההורים חצי מיליון ₪ לצורך יחידת 'סליחה' בביתר, לרכוש פנטהוז בהרצליה בארבע מיליון ₪ ?

מספרים לו שזה מבצע מיוחד שהתגלה רק למתווך בגילוי שמימי וכעת צריך רק לשלם עשרה אחוז שזה ארבע מאות אלף שקל ואת המאה הנותרים להביא למתווך על הגילוי הנפלא.

ואיך הדלפון שלנו יממן את מה שעשירי טבריה מתקשים?

כאן מגיע החלק השני של הגילוי אליהו – המתווך יודע לנבא כי בעוד שלוש שנים, כשיצטרכו להשלים את הרכישה הדירה תהיה שווה חמישה מיליון, ואז האברך דנן יתברר כסוחר מוצלח ביותר אשר ימשוך חזרה את הארבע מאות ועוד מיליון רווח נקי וכך לא יצטרך לגור בדירת הסליחה אלא בדירה גדולה המרחיבה דעתו של אדם ומרחיבה ארנקו של המשווק.

אז איפה הקצ'?

שעכשיו זה "אחרי שלוש שנים" ומתברר כי המחיר הכי גבוה שאפשר לקבל על הדירה הוא שלוש וחצי מיליון ואחרי ההוצאות מגיעים לשלוש מאתיים נטו ביד, מה שאומר שלפעמים עדיף לאותו אברך לעשות "ויברח" ולהותיר את הארבע מאות אצל החברה והמשווק ולחזור ליחידת הסליחה אבל וחפוי ראש, והפעם כשוכר...

זה פחות או יותר המסלול שאותו עוברות בחודשים אלו מאות משפחות מאנ"ש שכל מה שהם רצו זה לחתן את הילדים בכבוד וכעת הם מרוסקים לחלוטין וייקח להם שנים רבות אם בכלל כדי להתאושש מהתהום הכלכלית שהם הוכנסו אליה בידי משווק פלוני.

אך עשרת הקוראים כאן יודעים שעד כאן הייתה רק ההקדמה, כעת נתחיל עם הניתוח הכואב של הנתונים ואת הצד של לימוד זכות:

ובכן, קודם כל צריך לדעת שרבים מאוד הרוויחו בפריסיילים ותכניות דומות הרבה כסף, פגשתי ועודני פוגש כל יום אברכים צעירים ומבוגרים שהרוויחו סכומים אגדיים בשנים האחרונות כתוצאה מהפטנט הזה, לא ערכתי מחקר עומק אך מהתרשמותי המרוויחים רבים בהרבה על המפסידים וחבל שאת זה שומרים בסוד מאימת המצ'ינגים, הסיבה היחידה שמספרים לי על כך זה או כדי לשאול איך לעשות את הסיבוב הבא או כדי להתייעץ איך לצמצם את המסים העצומים (ברוך השם, כשיש מס סימן שיש שבח).

כל מי שקנה דירה בירושלים במחירי פריסייל של עשרים ומשהו אלף עשה את המיליון הזה, כך גם רבים שהשקיעו בחלק מהפרוייקטים בבן שמן וכך גם במקומות נוספים אשר המחירים עלו שם דרמטית ולקחו איתם את המשקיעים כלפי מעלה.

אז מה קרה בכל הפרוייקטים הכושלים?

שני דברים, הראשון שלא ידוע לי אם קרה זה הקפצת מחירים, מאוד ייתכן שמשווק מסוים יבוא לקבלן שיש לו כבר פריסייל ויגיד לו במקום למכור ב3.9 אביא לך קונים בארבע מיליון ואז מקבלים תרי זוזי: מאה אלף מהקבלן ועוד אחד מהלקוח, חד גדיא דזבין את אבא.

זה נורא לשמוע שיש דברים כאלו וטיפש מי שנופל לכך אך מי שיותר טיפש ממנו הוא מי שמאמין שאפשר למנוע דבר כזה באמצעות בירור אם המתווך אמין: גם המתווך האמין ביותר לא יעמוד בפני ניסיון של מאתיים אלף ₪ רק מלאך יוותר על זה ולא ניתנה תורת העסקים למלאכי השרת.

אך הדבר הזה לא מתקיים בדרך כלל משום שרוב הקונים יודעים לבדוק בערך את המחיר בסביבה ולא נופלים לבורות עמוקים, מה שכן קורה זה הדבר השני ועליו ברצוננו לדבר:

המחיר פשוט לא עלה, ולפעמים אפילו ירד.

כן רבייסיי, מחירי דירות לא רק עולים, לפעמים הם גם יורדים, כגון למשל בתקופת מלחמה.

עד מלחמת שמחת-נורא המחירים בנתניה למשל אכן השתוללו כי הצרפתים קנו שם בהמוניהם והוא הדין בצפת שהאמריקאים עטו עליה כי אצלם אין הבדל בין ירושלים לצפת, באמריקה זה מרחק סביר לנסיעה יומיומית לעבודה, אז מישהו משווק להם את זה כירושלים לעניים והם קנו וקנו והמחירים עלו ועלו והייתה היתכנות מסויימת לעלייה צפוייה.

ואז הגיע המלחמה ואין חוצניקים, ועוד מלחמה ועוד מבצע ושום דבר לא חזר לעצמו ואפשר לקלל את איראן (מגיע להם) ואת החמאס (עוד יותר מגיע) אך זה לא יעזור לעובדה הפשוטה שמחירי המגדלים שיועדו בעיקר לאוכלוסיות אלו צולל.

לא בהרבה, אך מספיקה ירידה של 8% כדי שכל העסק יהפוך להפסד.

זה נכון שמעצבן שהמשווק ניבא שהמחירים יעלו והם לא, אמנם אמרו חז"ל שנבואה ניתנה לשוטים אך האמונה כי יש למישהו נבואה ניתנה לשוטים גדולים עוד יותר... כל בר דעת העושה עסקים יודע שבכל הקשור לניבוי עתידות - המשווק ועטיפת המסטיק יודעים לנבא באותה מידה ומי שמסתמך על הבטחות אודות העתיד (כולל אלפי אברכים שנופלים היום בפריסייל של המחר שנקרא פינוי בינוי המבוסס על אותה נבואה כמעט) אין לו לבוא בטענות אלא על עצמו, לא המשווק נשך לשונרא.

מקווה שהצלחתי להסביר: לא כל עסקה כושלת היא נוכלות ולא כל ירידת מחירים היא עקיצה, בכל עסק ייתכן מאוד הפסד ומי שלא מוכן לכך שלא ייכנס לעולם ההשקעות.

אז להפסיק להשקיע בנדל"ן?

חלילה, כמה שיותר להשקיע בנדל"ן וכל המרבה הרי זה משובח – ואם ירצה השם ויהיה זמן נרחיב אולי בטור הבא על "מה כן" – אך רק עסקאות נטולות הימור על כל הקופה, כך שגם אם נגזר עליך להפסיד זה יהיה רק קצת ורק זמני.

ברור לי שכל הדברים האמורים כאן ברורים לכל אחד מעשרת הקוראים וסליחה שבזבזתי את זמנכם אך אם זה ירגיע אבא סוער אחד -שכועס בכל ליבו על המתווך שכאילו הפיל את החתן שלו - והיה זה שכרי.



גילוי נאות: לכותב אין ולא היה שום אינטרס כלכלי בשום פרוייקט של פריסל והוא אינו קשור היום לשום שיווק לא במישרין ולא בעקיפין, המידע מובא ללא כל אינטרס כלכלי אלא כצדקה ושירות לציבור, לשאלות ספציפיות ניתן לפנות למייל והתשובות שם חינם וללא אחריות.
שלום,
החלטתי להכנס לשוק ההון, מתוך הבנה שזהו אפיק שיכול להניב רווחים גדולים בעזרת ה'.
כמובן שלהכנס לנושא כה רחב וגדול- עם אפס ידע (זה בגדול מה שיש לי...)- לא מומלץ.
אני מחפשת קורס מקיף ואיכותי שלאחריו אני אוכל לעוף קדימה עצמאית.
מחיפוש ברשת, נתקלתי במכללת דניאל דמארי,- שהוא, כך הבנתי מלמד את הנושא בצורה מעמיקה ויסודית.
אני לא אכתוב מחיר מדויק, אבל הם לוקחים בסביבות התשע אלף, ונותנים בתמורה מעטפת מאוד מושקעת, של כמעט 24/7 עם קבוצת ווצאפ צמודה שבה אפשר לשאול הכל ועונים ממש מהר, תיעוד ביומני מסחר- שהם עוברים עליו כל שבוע ומפדבקים אותי, בנוסף יש סקירה שבועית על כל מה שקורה בשוק מדניאל עצמו בה הוא מפרט על כל מה שכנראה הולך לקרות והמהלכים שהוא עצמו הולך לעשות.
וגם- פתיחת חשבון דמו- ולווי צמוד עליו, ורק אחרי שהם רואים שאני יודעת להתנהל איתו מעולה, הם עושים בדיקה ומשחררים אותי לפתיחת חשבון אמיתי.
וגם- הם מדגישים שהליווי שלהם הוא לכל החיים.
שאלתי היא-
שווה?
האם יש קורסים אחרים שנותנים מענה דומה בפחות מחיר?
זה מחיר הגיוני בשוק?

אשמח לכל מידע.
תודה רבה!!!

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  3  פעמים
למעלה