קינוחים מתוקינג משתפת - איך להכין מקרון מושלם בקלות ובמהירות

מתוקינג

מגשי אירוח מלוחים ומתוקים בכשרות העדה החרדית
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
לקראת פורים באופק קבלתי הרבה בקשות לשתף בהכנת מקרון מושלם
אבל קל
בלי להסתבך עם מדחום וסירופ וכו'
אז קבלו -
הנה המתכון!

למקרון:
140 גרם סוכר
140 גרם חלבון

190 גרם אבקת סוכר
140 גרם אבקת שקדים

זהו.
אפשר להתחיל.

מחממים תנור ל140 מעלות טורבו.
במעבד מזון טוחנים את האבקות עד לקבלת תערובת מנופה ואחידה.
מקציפים חלבון, מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצף תפוח ויציב 'מקור' שלא נופל
מאחדים את 2 התערובות ב3 פעימות - בכל פעם מעבירים שליש מכמות הקצף לתערובת האבקות ומערבבים היטב
ניתן להוסיף צבע מאכל רצוי ולערבב היטב
בעזרת שקית זילוף וצנטר חלק (לא חובה) מזלפים עיגולים במרווחים ומכניסים לאפיה
מומלץ לאפות באמצע התנור, רק תבנית אחת בכל פעם!
140 מעלות למשך כ20 דקות (תלוי בעוצמת התנור שלכם)
מומלץ לחלץ מהתבנית רק לאחר קירור מוחלט
המקרון מעולה!! בהקפאה.

למילוי ניתן להשתמש בגנאש שוקולד או במליות מוכנות - כרצונכן :)
בהצלחה!!!

קישור לסרטון לצפייה:

אודה לכל מי שתוכל לבקש פתיחה (אני מסוננת על ידי נתיב, ואין לי גישה לבקשת פתיחה בנטפרי)

שאלות? - אני פה :)
 

קבצים מצורפים

  • 20240204_113109.jpg
    20240204_113109.jpg
    1 MB · צפיות: 121
  • מקרונים.jpg
    מקרונים.jpg
    KB 288.8 · צפיות: 116

מתוקינג

מגשי אירוח מלוחים ומתוקים בכשרות העדה החרדית
מנוי פרימיום
פרסום וקופי

מ.בר

משתמש חדש
איזה תבנית זו?
יש לה שוליים כדי שלא יתפשט יותר מהסימון? אפשר גם בלי זה?
תודה!
 

שליש

משתמש פעיל
איזה תבנית זו?
יש לה שוליים כדי שלא יתפשט יותר מהסימון? אפשר גם בלי זה?
תודה!
זה משטח סיליקון למקרונים.
עולה כמה שקלים ומומלץ מאד!!
לא רק למקרונים-אני מכינה בזה גם עוגיות ויש לי גם בשרי לקציצות מדויקות
 

מתוקינג

מגשי אירוח מלוחים ומתוקים בכשרות העדה החרדית
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
איזה תבנית זו?
יש לה שוליים כדי שלא יתפשט יותר מהסימון? אפשר גם בלי זה?
תודה!
זה לא אמור להתפשט. מלכתחילה - מזלפים מעט פחות מהגודל הסופי שאת רוצה כי העוגיה גדלה באפיה.
הבלילה מעט מתפשטת אבל לא נשפכת. אין צורך בדפנות, הן תפרענה לעוגיות לגדול יפה בצדדים
 

מתוקינג

מגשי אירוח מלוחים ומתוקים בכשרות העדה החרדית
מנוי פרימיום
פרסום וקופי

תמלול זריז

משתמש מקצוען
למישהי יש קישור מאלי אקספרס לתבנית כזאת?
אני גם אשמח.
@rutiz , תודה על השיתוף! ממש עושה חשק לנסות.
אפשר להוסיף טעם כלשהו למקרון?
הוורוד נראה מהמם, הייתי רוצה למלא אותו בגנאש לבן, אבל אולי להוסיף טעם כלשהו למקרון. מה יכול ללכת טוב? או שבכלל אין צורך?
תודה :)
 

מתוקינג

מגשי אירוח מלוחים ומתוקים בכשרות העדה החרדית
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
אני גם אשמח.
@rutiz , תודה על השיתוף! ממש עושה חשק לנסות.
אפשר להוסיף טעם כלשהו למקרון?
הוורוד נראה מהמם, הייתי רוצה למלא אותו בגנאש לבן, אבל אולי להוסיף טעם כלשהו למקרון. מה יכול ללכת טוב? או שבכלל אין צורך?
תודה :)
על פי רוב מוסיפים טעמים בגנאש.
אפשר בהחלט
גנאש לבן או גנאש עם טעם שמתאים לצבע
צהוב - לימון
ורוד - תות
ירוק - פיסטוק
וכן הלאה.
 

תמלול זריז

משתמש מקצוען
על פי רוב מוסיפים טעמים בגנאש.
אפשר בהחלט
גנאש לבן או גנאש עם טעם שמתאים לצבע
צהוב - לימון
ורוד - תות
ירוק - פיסטוק
וכן הלאה.
איך מוסיפים? תמצית טעם או משהו בסגנון?
משום מה מדמיינת טעם פירות יער/ אוכמניות וכו'. יש דבר כזה?
סליחה על השאלות הטירוניות, פשוט אף פעם לא יצא לי להתעסק בצד הזה של אפייה.
 

מתוקינג

מגשי אירוח מלוחים ומתוקים בכשרות העדה החרדית
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
איך מוסיפים? תמצית טעם או משהו בסגנון?
משום מה מדמיינת טעם פירות יער/ אוכמניות וכו'. יש דבר כזה?
סליחה על השאלות הטירוניות, פשוט אף פעם לא יצא לי להתעסק בצד הזה של אפייה.
קודם כל יש תמציות טעם בכל טעם שתירצי.
שנית, אפשר לטחון פירות קפואים ולהוסיף לגנאש.
 

אמיליה

משתמש מקצוען
איזה עבודה נקיה ואסתטית
כשקראתי את המתכון חשבתי לעצמי- אין סיכוי לנסות בכלל
אחרי שראיתי את הסרטון, חשבתי שאולי כן ננסה...
את מקצוענית עם נשמה!
 

יפית מלאכי

משתמש פעיל
@rutiz
תמיד חלמתי להכין מקרונים....
והנה זה הגיע בזכותך!!!
אז הכנתי את הבלילה,
לחצי הוספתי קפה נמס ולחצי השני הוספתי צבע מאכל ג'ל.
אפיתי על משטח סיליקון עם סימונים ודפנות קטנטנות.
כמה שאלות:
1. חלק מהתקרונים התפוצצו לי באפיה.
בנגלה הבאה הנמכתי את החום וזה לא עזר.
מה הסיבה לזה?
2. המקרונים לא ממש השתחררו בכיף מהמשטח סיליקון
ונשאר על המשטח כמו שכבה דקיקה.
מה הסיבה לזה?
3. בחלק מהמקרונים הצד התחתון-פנימי יצא חלול, כמו קערה קטנה.
מה הסיבה לזה?
4. אם המקרונים קצת מסטיקיים, זה אומר שהם לא מספיק אפויים?

הפצצתי בשאלות,
מקווה שתשתלטי...
אשמח לקבל תשובות לכל השאלות כדי שבפעם הבאה יצא לי טוב יותר.

ממש תודה על מתכונים ברורים ומופשטים!!!
 

קבצים מצורפים

  • IMG_0649.JPG
    IMG_0649.JPG
    2.8 MB · צפיות: 77
  • IMG_0651.JPG
    IMG_0651.JPG
    2.6 MB · צפיות: 79
  • IMG_0652.JPG
    IMG_0652.JPG
    2.8 MB · צפיות: 76

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אשמח לדעת מה שמים בפנים+ מתכון
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמד

א לְדָוִד בָּרוּךְ יְהוָה צוּרִי הַמְלַמֵּד יָדַי לַקְרָב אֶצְבְּעוֹתַי לַמִּלְחָמָה:ב חַסְדִּי וּמְצוּדָתִי מִשְׂגַּבִּי וּמְפַלְטִי לִי מָגִנִּי וּבוֹ חָסִיתִי הָרוֹדֵד עַמִּי תַחְתָּי:ג יְהוָה מָה אָדָם וַתֵּדָעֵהוּ בֶּן אֱנוֹשׁ וַתְּחַשְּׁבֵהוּ:ד אָדָם לַהֶבֶל דָּמָה יָמָיו כְּצֵל עוֹבֵר:ה יְהוָה הַט שָׁמֶיךָ וְתֵרֵד גַּע בֶּהָרִים וְיֶעֱשָׁנוּ:ו בְּרוֹק בָּרָק וּתְפִיצֵם שְׁלַח חִצֶּיךָ וּתְהֻמֵּם:ז שְׁלַח יָדֶיךָ מִמָּרוֹם פְּצֵנִי וְהַצִּילֵנִי מִמַּיִם רַבִּים מִיַּד בְּנֵי נֵכָר:ח אֲשֶׁר פִּיהֶם דִּבֶּר שָׁוְא וִימִינָם יְמִין שָׁקֶר:ט אֱלֹהִים שִׁיר חָדָשׁ אָשִׁירָה לָּךְ בְּנֵבֶל עָשׂוֹר אֲזַמְּרָה לָּךְ:י הַנּוֹתֵן תְּשׁוּעָה לַמְּלָכִים הַפּוֹצֶה אֶת דָּוִד עַבְדּוֹ מֵחֶרֶב רָעָה:יא פְּצֵנִי וְהַצִּילֵנִי מִיַּד בְּנֵי נֵכָר אֲשֶׁר פִּיהֶם דִּבֶּר שָׁוְא וִימִינָם יְמִין שָׁקֶר:יב אֲשֶׁר בָּנֵינוּ כִּנְטִעִים מְגֻדָּלִים בִּנְעוּרֵיהֶם בְּנוֹתֵינוּ כְזָוִיֹּת מְחֻטָּבוֹת תַּבְנִית הֵיכָל:יג מְזָוֵינוּ מְלֵאִים מְפִיקִים מִזַּן אֶל זַן צֹאונֵנוּ מַאֲלִיפוֹת מְרֻבָּבוֹת בְּחוּצוֹתֵינוּ:יד אַלּוּפֵינוּ מְסֻבָּלִים אֵין פֶּרֶץ וְאֵין יוֹצֵאת וְאֵין צְוָחָה בִּרְחֹבֹתֵינוּ:טו אַשְׁרֵי הָעָם שֶׁכָּכָה לּוֹ אַשְׁרֵי הָעָם שֶׁיֲהוָה אֱלֹהָיו:
נקרא  15  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה