מעצבי דיגיטל ו-UX/UI

בניית אתרים וחוויית משתמש >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של עיצוב אתרים >> העבודות האחרונות, תהנו!

SHUGE שפרה כהן.png
SHUGE שפרה כהן 01.png
אומנות האופציות שפרה כהן.png
WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-01-07 at 11.45.24 AM.jpeg
קלף קליין.jpg
בראש פתוח.jpg
מכון ספורנוקטן.jpg
לב גדול.jpg
בלוי ספרים.jpg
הצגת אתר תדמית משרד שמעוני5.jpg
WST השקעות נדלן בדובאי-3.png
WST השקעות נדלן בדובאי-2.png
WST השקעות נדלן בדובאי-1.png
WST השקעות נדלן בדובאי.png
הצגת פרוייקט ישראל דיזקינד 4.png
  • 15
  • 1774379187398.png

עבדתי על אתר להשוואת ביטוח נסיעות לחו״ל
    המטרה הייתה לייצר תהליך קצר וברור, בלי עומס

• תודה
    Reactions: מעט מן האור1 //
    0 תגובות
    WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg

היי ✨
    רוצה לשתף אתכם בפרויקט שהעליתי לאוויר לאחרונה ומרגש אותי במיוחד:
    אפיון, עיצוב ופיתוח אתר ל"רשת תפארת זקנים" – קהילה ובית של תורה לגיל השלישי.

זה פרויקט עם המון ערך שמאפשר למצוא סניפים בכל הארץ בקלות. מוזמנים להציץ ולהתרשם:
    תעדכנו אותי אם אהבתם😊
     תגובה אחרונה 
    שלום וברכה, אני עובד ב"מסעדה היהודית" ולפני תקופה הקמנו אתר למשלוחים של אוכל מוכן לשבת מבית המסעדה היהודית במהלך התקופה האחרונה קיבלתי מכמה אנשים כל מיני הערות לגבי עיצוב ואפיון האתר על כך שיש בו הרבה דברים שנדרשים לתקן מבחינת חווית משתמש על כן אני פונה בבקשה לכל חברי הפורום אשמח מאוד אם תוכלו להיכנס ללינק של המסעדה בכתובת: https://www.jewish-restaurant.co.il/
    ולתת לי כל ביקורת אפשרית בכל תחום שהוא על מנת לשפר את הנראות/חווית המשתמש של האתר. במהלך השבוע הקרוב אני מתכנן לשבת על כל התיקונים שיעלו עם חברת הבניה של האתר על מנת להטמיע את השינויים שיתקבלו. יש לציין שמכיון שע"פ נתוני גוגל אנליטיקיס רוב המשתמשים באתר גולשים דרך מובייל בעיקר מה שחשוב לי זה בדיקה של האתר במצב רנספונסיבי למצב מובייל.
    בונוס: בין כל אלה שישיקעו מאמץ ויתנו ביקורת מועילה ומקצועית אשתדל בלנ"ד לערוך הגרלה על כרטיס גיפט קארד למסעדה!
    אשמח לתגובות או בשירשור כאן או במייל minachw@גימייל.קום

תודה מראש לכל המסייעים!
     תגובה אחרונה 
    מתרגשת לשתף שהאתר החדש והענק של זכרון מנחם שאפיינתי, עיצבתי ובניתי עלה לאוויר!!! 🥳

WhatsApp Image 2025-02-22 at 11.19.38 PM.jpegWhatsApp Image 2025-02-22 at 11.18.00 PM.jpeg
    שמחה לשתף בפרויקט חוויתי שיצא מהסטודיו:)
    אז ככה הלקוח הגיע אלי עם מיתוג, כמו שאני אוהבת - לוגו וכרטיס ביקור...

1000000506.jpg
    לקחתי את המיתוג ויצרתי ממנו שפה לאתר,
    אני אהבתי את התוצאה, הלקוח כמובן..

תודה לה'!

מוזמנים להכנס לאתר ולראות..
    אבל חייבת לומר לפני - הסרטון משתנהההה - חתיכת סחרחורת, אני יודעת
    הוא פשוט בעריכה כבר הרבה זמן..
    1000000505.jpg
    מאמר שווה קריאה שקורא תיגר על הרכיב הפופולרי והוותיק - פירורי לחם

• תודה
    Reactions: סיון1 //
    4 תגובות
    היי :) משתפת פה לראשונה!
    מערכת מידע שאפיינתי ועיצבתי למעקב אחר חוסים במוסד לבריאות הנפש.

MacBook_Mockup_3.png

אודות המערכת
    הספקת נטור והתראות בזמן אמת לדיירים במוסדות לבריאות הנפש,
    עם מעקב רפואי, תיעוד אירועים ותגובה מהירה.
    ומשפרת את הבטיחות והשליטה לצוותים המטפלים.

Group 404.png

לאחר מחקר שערכתי, יצרתי עץ מסכים מפורט ומדויק,
    שמגדיר בצורה ברורה את התוכן של כל עמוד מערכת.

Group 405.png

בשלב האפיון היה צורך לשלב את המידע הרב בצורה חכמה נקיה ולא עמוסה.

Group 412.png

שמרתי לאורך כל האפיון והעיצוב על גריד מדויק ומסודר...

Group 410.png

צבעים ופונטים

Group 406.png

גם העיצוב היה אתגר לא קטן – צריך דיוק בכל גוון וצבע,
    מצד אחד שלא יהיה מידי צבע שמפריע להתנהלות המערכת אבל גם שלא יראה צבע מידי אפיוני
    ב"ה, יצא מעוצב בדיוק כמו שצריך.

Group 414.png

רספונסיב

Group 411.png

Smartphone_3 1.png
    וזהו...:)
    תודה לכם על הצפייה, להתראות.
    לצורך פרויקט UXI אשמח מאוד אם תוכלו לענות לי על סקר קצר מאוד
    על פרויקט "אגורה" האתר או האפליקציה, תודה לכל מי שיקדיש עבורי את הזמן.
    זה יעזור לי מאוד.

• תודה
    Reactions: סיון1 //
    3 תגובות
    במהלך לימודיי את תחום הUX\UI הייתי צריכה להגיש קייס סטאדי -
    ובחרתי לפתח אחד כזה על תיבת הג'ימייל של גוגל.
    MacBook Air - 1.png

קרה לכם שרציתם לצרף קובץ או תמונה לנמען ומרגע השליחה אין לכם שליטה על הקובץ?
    אתם לא יכולים לדעת האם הקובץ הועבר או הורד או נשמר לאותו נמען,
    ומה עושים את נשלחה תמונה שאתם לא מעוניינים שהיא תסתובב?

אז חשבתי על 2 אופציות,
    להלן התוצאות.
    Desktop - 33.png

אופציה אחת היא - סיסמא. זה קיים בקבלת מסמכים מסוג PDF בחברות שמכבדות את עצמן ושולחות תלושי משכורת,
    אך האם נהיה מעוניינים להשתמש באופציה הזו גם אנחנו?
    Group 93.png
    Group 93 (2).png
    קובץ מוגן בסיסמא 1.png

אופציה מספר 2 היא - הגדרת צפייה חד פעמית. זה תקף בעיקר לתמונות.
    Group 95 (1).png
    rm419-b08-mockup.jpg

מה אומרים? יש לזה סיכוי?
    אני ממש בסוף קורס בנית האתרים של פרוג... וקפצתי למים עמוקים עם אתר מאתגר...

האתר הוא לאירועים בשטח ברחבי הארץ, כולל הכנת מנגל עם בשרים במקום, עם כל המעטפת מסביב כולל הכל (אפי' שירותים ע"ב מים!!!).

מה שמורכב מבחינתי באתר זה:

1. אני רוצה שלקוח ירשום בתחילת ההזמנה את מס' המוזמנים/המנות שהוא רוצה וזה ישפיע על מחירי המוצרים (שלחלקם אין מחיר כי נכל בבסיס ההזמנה - ומשום מה הם לא נכנסים לסל כי אין להם מחיר - אשמח לפיתרון) שמתומחרים פר מנה (למשל שיפודי פרגיות 8 ש"ח לסועד) וע"י זה שהלקוח רושם נגיד 80 סועדים - כשהוא מוסיף את השיפודים לסל המחיר יהיה 640 ש"ח. אני לא יכול לשים קוד להכפלת כל המוצרים בעגלה כי יש מוצרים שאני לא רוצה להכפיל , לדוגמא תא שירותים עולה 700 ש"ח בכללי ולא פר סועדים, ניסיתי יחד עם GPT לשים תגית לכל מנה שאמורה להכפיל את המחיר ולבנות את הקוד בצורה כזו שיחול רק על מוצר עם התגית, אבל משום מה הקוד לא משפיע - יכול להיות שלא שמתי אותו במקום הנכון (השתמשתי עם התוסף snippets והגדרתי שירוץ בכל האתר)

2. יצרתי טמפלט ליסטינג עבור המוצרים ואני רוצה שהלקוח יבחר בתוך הקטגוריות את המנות שהוא רוצה בלי שיוכל להיכנס לעמוד מוצר יחיד ז"א שאם הוא בקטגורית סלטים הוא יוכל לבחור מתוך המלאי מס' סלטים שיסומנו בV ויתווספו לסל בלי שיכנס לדף המוצר, איפה שמים את פיסת הקוד הזה? או שיש דרך אחרת?

או בניסוח קצת אחר - בגלל שאין צורך שהלקוח יכנס לתוך מוצר יחיד (פרטים מורחבים על המוצר יהיו בפופאפ דינמי בלחיצה על כפתור אינפורמציה בליססטינג), משום מה כשאני לוחץ על הכפתור הספה לסל הוא מכניס אותי לעמוד מוצר יחיד (שלא יצרתי...) איך אפשר לעשות שכשלוחצים על המוצר רק יהיה חיווי של אייקון V עליו והמוצר יתווסף לסל בלי אפשרות לכניסה לעמוד מוצר יחיד?

3. בקטגורית הסלטים יש כ20 סוגים ומתוכם יכול לבחור 7 סוגים שנכנסים במחיר הבסיס. על כל סלט מעבר ל7 ישלם 2 ש"ח לכל סלט נוסף, איך מגדירים זאת? כולל פופאפ שיקפוץ כשינסה לבחור סלט שמיני?

4. יש מחיר של מינימום להזמנה, איך מגדירים זאת בסל הקניות?

5. יש מחיר לשינוע הציוד לפי מרחק בק"מ, (משלוח חינם עד 40 ק"מ ממקום הקייטרינג) האם יש אפשרות ליצור תשלום משלוח לפי ק"מ (ולא לפי ערים) לפי כתובת או מיקום שהלקוח מכניס?

6. ועוד שאלה של בורות בוסרית - איך אפשר לבנות כמו לוח שנה להזמנות שהלקוח נכנס ובוחר יום ושעה ויכול לראות אם התאריך כבר תפוס, וכן יתעדכן עם היומן של בעל האתר (בעדיפות ליומן גוגל)?

ואוו, כמה שאלות,
    (יש לי את תוסף ג'ט כולו, אבל אני לא באמת מכיר אותו מספיק טוב, אם יש משהו שאפשר לפתור עם ג'ט - אשמח להדרכונת או הפניה ליוטיוב וכדו'.)

אני מבין שאי אפשר להסביר כל דבר בכמה מילים, אבל אשמח מאוד שכל מי שיכול/ה להסביר כמה שיותר או אפי' רק להכווין אותי איפה לחפש חומר/סרטונים והסברים שיקדמו אותי לעבר קו הסיום שאצליח להקים את האתר בהצלחה

אשמח לכל עזרה שרק תוכלו לתת לי
    בתודה רבה מראש
    ישראל
    • וואו!
    Reactions: גיטושית1 //
    3 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
    נקרא  8  פעמים
    למעלה