אני ממש בסוף קורס בנית האתרים של פרוג... וקפצתי למים עמוקים עם אתר מאתגר...
האתר הוא לאירועים בשטח ברחבי הארץ, כולל הכנת מנגל עם בשרים במקום, עם כל המעטפת מסביב כולל הכל (אפי' שירותים ע"ב מים!!!).
מה שמורכב מבחינתי באתר זה:
1. אני רוצה שלקוח ירשום בתחילת ההזמנה את מס' המוזמנים/המנות שהוא רוצה וזה ישפיע על מחירי המוצרים (שלחלקם אין מחיר כי נכל בבסיס ההזמנה - ומשום מה הם לא נכנסים לסל כי אין להם מחיר - אשמח לפיתרון) שמתומחרים פר מנה (למשל שיפודי פרגיות 8 ש"ח לסועד) וע"י זה שהלקוח רושם נגיד 80 סועדים - כשהוא מוסיף את השיפודים לסל המחיר יהיה 640 ש"ח. אני לא יכול לשים קוד להכפלת כל המוצרים בעגלה כי יש מוצרים שאני לא רוצה להכפיל , לדוגמא תא שירותים עולה 700 ש"ח בכללי ולא פר סועדים, ניסיתי יחד עם GPT לשים תגית לכל מנה שאמורה להכפיל את המחיר ולבנות את הקוד בצורה כזו שיחול רק על מוצר עם התגית, אבל משום מה הקוד לא משפיע - יכול להיות שלא שמתי אותו במקום הנכון (השתמשתי עם התוסף snippets והגדרתי שירוץ בכל האתר)
2. יצרתי טמפלט ליסטינג עבור המוצרים ואני רוצה שהלקוח יבחר בתוך הקטגוריות את המנות שהוא רוצה בלי שיוכל להיכנס לעמוד מוצר יחיד ז"א שאם הוא בקטגורית סלטים הוא יוכל לבחור מתוך המלאי מס' סלטים שיסומנו בV ויתווספו לסל בלי שיכנס לדף המוצר, איפה שמים את פיסת הקוד הזה? או שיש דרך אחרת?
או בניסוח קצת אחר - בגלל שאין צורך שהלקוח יכנס לתוך מוצר יחיד (פרטים מורחבים על המוצר יהיו בפופאפ דינמי בלחיצה על כפתור אינפורמציה בליססטינג), משום מה כשאני לוחץ על הכפתור הספה לסל הוא מכניס אותי לעמוד מוצר יחיד (שלא יצרתי...) איך אפשר לעשות שכשלוחצים על המוצר רק יהיה חיווי של אייקון V עליו והמוצר יתווסף לסל בלי אפשרות לכניסה לעמוד מוצר יחיד?
3. בקטגורית הסלטים יש כ20 סוגים ומתוכם יכול לבחור 7 סוגים שנכנסים במחיר הבסיס. על כל סלט מעבר ל7 ישלם 2 ש"ח לכל סלט נוסף, איך מגדירים זאת? כולל פופאפ שיקפוץ כשינסה לבחור סלט שמיני?
4. יש מחיר של מינימום להזמנה, איך מגדירים זאת בסל הקניות?
5. יש מחיר לשינוע הציוד לפי מרחק בק"מ, (משלוח חינם עד 40 ק"מ ממקום הקייטרינג) האם יש אפשרות ליצור תשלום משלוח לפי ק"מ (ולא לפי ערים) לפי כתובת או מיקום שהלקוח מכניס?
6. ועוד שאלה של בורות בוסרית - איך אפשר לבנות כמו לוח שנה להזמנות שהלקוח נכנס ובוחר יום ושעה ויכול לראות אם התאריך כבר תפוס, וכן יתעדכן עם היומן של בעל האתר (בעדיפות ליומן גוגל)?
ואוו, כמה שאלות,
(יש לי את תוסף ג'ט כולו, אבל אני לא באמת מכיר אותו מספיק טוב, אם יש משהו שאפשר לפתור עם ג'ט - אשמח להדרכונת או הפניה ליוטיוב וכדו'.)
אני מבין שאי אפשר להסביר כל דבר בכמה מילים, אבל אשמח מאוד שכל מי שיכול/ה להסביר כמה שיותר או אפי' רק להכווין אותי איפה לחפש חומר/סרטונים והסברים שיקדמו אותי לעבר קו הסיום שאצליח להקים את האתר בהצלחה
אשמח לכל עזרה שרק תוכלו לתת לי
בתודה רבה מראש
ישראל

Reactions: מעט מן האור1 //