קבוצת הפקות סאונד ואולפן

מנהלת הקבוצה: אלישבע אבר

מוזיקה וסאונד >> תוכן מקצועי

שלום וברכה האמת שאני חדש בפורום ורוצה להודות תחילה ליוצריו הוא אכן מועיל מאוד תודה רבה .

ועכשיו ניגש לעניין סינתזה או פריסטים?! (אומר את דעתי אשמח שתאמרו את דעתכם בעניין)
בימינו יש כל כך הרבה כלים וירטואלים חינמיים ושאינם עם פריסטים מעולים מעל לכל ספק אשר נוצרו על ידי טובי מעצבי הסאונד כך שאם השאלה היתה האם חסרים סינתוזים טובים מספיק התשובה הייתה לא.
וכן הצורך להמציא את הגלגל מחדש לא מחייב להתעסק דווקא בסינתזה של הסאונד שלנו לצורך העניין נוכל להביא עיבוד או מיקס מעניין .
לדעתי השאלה היא יותר באה מהצד של האומנות של היוצר משום שגם בסינתזה יש כל כך הרבה שיטות וכיוונים לגשת אליה שכל גישה תוציא משהו אחר. ניקח לצורך העניין את סינתזת fm שאם אנחנו יודעים איך לעצב איתה את הצליל נוכל לכוון לסוג מסויים או אווירה מסוימת של סאונד משבסינתזה חיסורית או חיבורית לדוגמא ישמע אחרת .
כלומר שנכון שגם בפריסטים אני יכול לברור את הדברים שני אוהב אבל כשאתה מסנתז עם איזשהוא כיוון שיש לך בראש אוטומטית ארגז הכלים שלך יותר גדול מאשר פריסטים שאתה יושב ובוחר וזה מה יש.
אני לא חושב שצריך להגזים וליצור הכל כולל הכל משלך כי לפעמים זה עניין של חוסר זמן או סאונד לא כל כך משמעותי בתוך הפרויקט
הייתי מציע למי שעדיין לא יתנסה בזה להתחיל להכניס אפילו כל מיני percussions לפרויקט או משהו מעניין שהוא חשב עליו לי אישית לפחות זה משנה את החשיבה ובהחלט גם תורם ליחודיות עם הזמן.

עוד יתרון בהקשר לזה זה שכשאתה יוצר את הסאונד ומפתח אותו לאט לאט בהתאם לפרוקיט המיקס אוטומטית יותר נכון משום שאתה מכיר את הסאונד מקרוב ויודע מה להוריד ומה להשאיר.(אקח את המאמר הזה מעולם הסאמפלינג "סורס טוב הכל טוב")

מקווה שזה היה ברור אשמח לדעתכם.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה