צרכנות

כל המידע על מוצרים שווים מבצעים וקופונים.
זכויות הצרכן, טיפים צרכניים וקניות חכמות בארץ ובחו"ל.
מנהלת הפורום: יופלה אפרסק

מאמרים אחרונים באתר

רוצה לשתף באפשרות לחסוך בקניית משקפיים.
גיסתי הייתה אצל רופאת עיניים ודיברו על זה שצריכה זוג רזרבי לילד שלה והרופאה אמרה לה תקני באתר ZENNI הם מצוינים, אני קונה שם ויש להם זוגות החל מ5-6 דולר כולל עדשות!!
(יש עלות משלות של 10$ לכל הזמנה)

אז אני הייתי השפן ניסיון שקניתי שם משקפיים ואני חייב לציין שאני מרוצה מהקנייה, המיקוד של המשקפיים הרבה הרבה יותר טוב מהזוג הקודם שקניתי בארץ ועשו לי כאב ראש, המשקפיים החדשות מצוינות (יש לי אותם סה"כ 4 ימים אבל עדיין זה אינדיקציה)

מה שצריך זה מרשם של המשקפיים מאופטמיטריסט שכולל חוץ מהמספר הרגיל גם את המרחק בין האישונים מה שהם קוראים לזה PD, ואז אפשר לפי המרשם הזה להזמין משקפיים והם מכינים לך בדיוק לפי המידה.

הבדל הגדול שראיתי שמה במחיר זה גם בשדרוגים כמו עדשות מתכהות בשמש-כ70 שקל, ועדשות מולטיפוקל שזה עולה אצליהם כ300 שקל

יש באתר שמה אפשרות כביכול למדוד משקפיים, שפותחים את המצלמה/מעלים תמונה והם מראים לך הדמיה איך זה ייראה עליך, וגם יש אפשרות שפותחים את המצלמה והם אומרים לך איזה גודל של מסגרת אתה צריך (יש מסגרות יותר רחבות ויש יותר קטנות)

אז הנה הקישור לאתר שלהם
קישור לאתר ZENNI
זה קישור שגם יזכה אתכם ב15$ הנחה הזמנה הראשונה שלכם (בגלל שבאתם דרך המלצה של חבר).

המשך יום נפלא!!
ואשמח לדעת שעזרתי לעוד יהודים
 תגובה אחרונה 
גם אתם נכנסתם עד היום בצורה מסורבלת לאליאקספרס כדי לאסוף את המטבעות היומיים?
גם אתם שכחתם לאסוף יום אחד והרצף כולו נשבר?
זהו, זה נגמר.

בשביל זה פיתחתי את AliExpress Coin Collector, תוסף לדפדפן כרום שאוסף את המטבעות היומיים של עלי אקספרס באופן אוטומטי לחלוטין.

אז מה התוסף עושה?
ברגע שהתקנתם את התוסף תוכלו לשכוח מהאיסוף היומי. הוא יעשה הכל ברקע, בלי להפריע לכם.

התוסף מדמה כניסה לאזור המטבעות דרך מכשיר נייד (כפי שהאפליקציה דורשת), מפעיל את תהליך ה"צ'ק-אין" היומי ומאמת שהפעולה הצליחה. הוא חכם מספיק כדי לדעת מתי כבר אספתם את המטבעות ולא ינסה לבצע את הפעולה שוב באותו היום.

ובהרחבה:
התוסף אוסף את המטבעות עבורכם באופן אוטומטי מידיי יום. ברגע שהמטבעות נאספים בהצלחה תקבלו התראה קטנה שתבשר לכם כמה מטבעות נוספו לחשבון. אם התוסף מזהה שאתם לא מחוברים לחשבון הוא ישלח התראה מנומסת שמבקשת מכם להתחבר.
לא רוצים לחכות לאוטומציה? אפשר תמיד ללחוץ על אייקון התוסף בסרגל הכלים ובחלון הקופץ לבחור ב"בצע איסוף ידני" כדי להפעיל את התהליך באופן מיידי. בחלון הקופץ גם תוכלו לראות תמיד את הסטטוס העדכני: מתי בוצע האיסוף האחרון, האם הוא הצליח, או אם כבר נאספו המטבעות להיום.

התוסף לא מאט את הדפדפן, ולא מבצע שום פעולה מעבר לאיסוף המטבעות.

מוזמנים לנסות:

אשמח לשמוע פידבקים והצעות לשיפור.
כאן המקום לשיתופי קניות בלי אינטרסים כלכליים
רק התלהבות ורצון אמיתי שאנשים אחרים גם יהנו

מתחילה:
ווישרים לאוטו, עושים עבודה מעולה וקל להתקין

הפסקתי לחפש! באמת! ארנק, מפתחות, דיסק און קי, כל הדברים החשובים קיבלו את התג הבא, והם מצלצלים כשאני צריכה אותפ
שווה כל שקל

קופסאות מצוינות למשחקי קלפים

משקפי ים מעולות! (המלצה של מישהו מכאן)
1662025076069.png

קבלו.... משלוחים מישראל תוך 3 ימים!!!!!

Israel Marketing Channel

חייב להופיע משלוח מישראל.

1662025041072.png

פרסום ראשון: עלי אקספרס מגיעה לישראל

רעידת האדמה? ענקית הקניות הסינית אליאקספרס, מקבוצת עליבאבא, שכרה בשקט בשקט בחודשים האחרונים מחסנים במתחם איירפורט סיטי הצמוד לשדה התעופה, במטרה לייבא מוצרים מבוקשים לארץ.

"המהלך הזה התבשל במשך שנתיים", מספר יניב פורת, מנהל קבוצת AliBuy, והנציג הלא רשמי של האתר בישראל. "כרגע עדין מדובר במספר מאוד מצומצם של חנויות ופריטים, אבל ביחד עם צוות של אליאקספרס אנחנו בוחנים הרחבה של המוצרים שישלחו למחסן בארץ וימכרו לנו הצרכנים ישירות מישראל.

המשמעות של מהלך כזה היא גדולה. ראשית, זמן האספקה של מוצרים עומד להתקצר ל- 3 עד 7 ימי עסקים בלבד. המשמעות השנייה של פתיחת מחסנים בארץ אומרת הוזלה של הפריטים, כיוון שהוצאות השילוח קטנות.

בנוסף אלי אקספרס הוסיפו את אפשרות לאסוף מטבעות גם מהמחשב.
האפשרות הייתה עד היום רק באפליקצייה .

https://www.aliexpress.com/p/coin-pc-index/index.html

תוכלו לראות בהמשך הדף על איזה מוצרים תקפים המטבעות.

1661963868632.png

פשוט גשו כל יום ותאספו את המטבעות שלכם, ותראו את ההנחות אח"כ בקופה.
1661963586461.png

כל יום מרוויחים עוד מטבעות, ואם יום אחד לא אספתם מתאפס ומתחיל מהתחלה..
כרגע עד ל-9 בספטמבר שווי 100 מטבעות- 1$.

1662031525408.png

כאן תוכלו לראות את הפירוט.
https://www.aliexpress.com/p/coin-pc-index/mycoin.html

וכאן תוכלו לצפות בתקנון.

金币网页端签到页面规则

תוכלו לעקוב על עוד תוכנים ומידע בסדרת מאמרים חדשה שעלתה לאוויר בימים האחרונים:

כהמשך לאשכול שפתחה @אלופת העולם לבגדי נשים משיין אני מתכבדת לפתוח אשכול לבגדי נערות!

זול, יפה, והנערות שלנו ישמחו ל-2 בגדים במחיר של אחד (או פחות),
והאמהות שלהן ישמחו יותר!

אז קדימה!

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  2  פעמים
למעלה