פורום קהילת מפיקי במה ואירועים

פורום קהילת מפיקי במה ואירועים מיועד לאנשי מקצוע מתחום הבמה והפקות האירועים מהמגזר הדתי והחרדי, הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלת הפורום: אלישבע אבר
להצטרפות לקהילת במה ואירועים, הקש כאן

מאמרים אחרונים באתר

הקורונה גרמה לתופעת השת"פ והבידור החינמי להיות בפרונט...
בקורונה זרמנו... עשינו את זה כי לא היה לנו משהו אחר וכי זה בהחלט פירסם אותנו.
אבל וואלה עולם התרבות נפתח ואנחנו מתחילים לחזור להופעות לסרטים להצגות למוסיקה...
התופעה מסרבת להעלם... השתרשה עמוק. עמוק. עמוק.
אני מוצאת עצמי בשבועות האחרונים מקבלת בקשות לשת"פ ושיווק והפקה ובונוס של תשלומי אחוזים גבוהים (עאלק) אם תצליחי (???!!!)
מפיקות בעלות שם (!) מחפשות להוזיל עלויות דרך שיתופי פעולה. או עושות טובה ומוכנות לשלם חצי מחיר כי לא שווה לנו להשקיע...
ועוד בקשות הזויות של שת"פ. שאין אפילו פירסום נורמלי שם...

אני אישית מידי פעם עושה שת"פ עם חברות קרובות שיש להן רשימת תפוצה גדולה ואני יודעת שיגיעו לי אחריהן כמה פרוייקטים ושווה לי.
אבל שת"פ עם כל אחת שבטוחה שההצגה שלה תשבור קופות בגלל שהיא לא עבדה בקורונה ואין לה מאיפה לממן????
חייבים לעשות סוף לתופעה המרגיזה הזו של השת"פ!!!
תשלום חלקי כי אין לה כסף לממן? מה אני קופת העיר לתרבות הפנאי??
שת"פ זה דבר מבורך כשהוא משיג את מטרתו ושווה ל2 הצדדים
וגם אני לפעמים מבקשת שת"פ בתמורה מספיק שווה למרות שהיא לא מזומן. (חשיפה, לקוחות אמיתיים, תמורה של עריכה /הקלטות...וכד')
אבל היי די עם הבקשות ההזויות אנחנו לא בזאר. אנחנו אומניות!!!
אווף!
זהו פרקתי

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה