פורום קהילת מפיקי במה ואירועים

פורום קהילת מפיקי במה ואירועים מיועד לאנשי מקצוע מתחום הבמה והפקות האירועים מהמגזר הדתי והחרדי, הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלת הפורום: אלישבע אבר
להצטרפות לקהילת במה ואירועים, הקש כאן

מאמרים אחרונים באתר

בוקר שמח לכל חברות הקבוצה היקרה!
שנה טובה מבורכת מלאה בסיפוק עשייה ופרנסה טובה!
רציתי לשתף בשינוי גדול מאד שאני חווה ואני כותבת את זה למרות שלא קל לי אבל מבחינתי זה בגדר ההשתדלות,
והלוואי וכל אחת מכאן תוכל להיות שליחה טובה.
אז כולכן או לפחות רובכן מכירות אותי בכמה כובעים
כובע מפיק מוזיקלי,כובע בימוי משחק ועוד מגוון תפקידים בתחום הבמה המסך וההפקה.
כל הזמן הרגשתי שזה לא זה כלומר שאני כל כך מתפזרת ולא ממוקדת וזה פשוט עושה לי לא טוב.
חייבת לומר שבכל נטוורקינג אפשרי אמרו לי תתמקדי - והוכחתי לכולן שדווקא אני כן מצליחה לנצח על החתונות.
אז זהו אחרי כמעט שנה של עבודה עצמית קשוחה החלטתי להתכופף ולקבל... והנה אני מודיעה קבל עם ועדה ברוכה הבאה לעצמי הממוקדת.

אז-

רציתי סופסוף לעדכן אותך שעזבתי לגמרי את מה שקשור להפקות והחלטתי להתמקד בעיקר בעולם הבמה והמשחק - תיאטרון וקולנוע- בימוי ומשחק .

מוכנה כרגע לעבוד גם בתקציבים יותר נמוכים כדי להכנס כמה שיותר חזק.
כך שאם את מחפשת בימאית ושחקניות אני לגמרי המקום כן כולל ליהוק!
עושה את ההשתדלות שלי
והלוואי שתהיי שליחה טובה....
מחר בערב בשעה 20:30

יהיה זום מרתק עם אסתי פיטוסי - שחקנית במה ומדבבת
בנושא משחק קולי, דיבוב, כלים וטכניקות מעניינות
קישור לפרטים הרשמה:

וביום רביעי בערב סדנא מדהימה בזום
לזמרות\ בעלות אולפן ששרות
עם הזמרת אסתר כליפא-סילוק
הגשת שיר, בנייה נכונה, קולות, סאבטקסט,
יציבה ועמידה מול המיקרופון,
ועוד סודות מקצוע שמאחורי המיקרופון
קישור לפרטים והרשמה:

אפשר לדבר איתי במייל: kollhabama שטרודל ג'ימייל נקודה קום.......

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה