חשמל בבית

בפורום חשמל בבית תמצאו חכמת המונים, טיפים והתייעצויות לרכישת מכשירי חשמל לבית, כגון: מקרר, מקפיא, תנור, כיריים, מדיח כלים, מיקסר, שואב אבק, מזגן, מכונת כביסה, מייבש כביסה, מצלמה, ועוד.

מאמרים אחרונים באתר

חפרתי בכל הפורומים
סיבכו אותי ממש!
כל אחד עם דעות אחרות:)
אשמח לשמוע מה עדיף (למעוניינים צירפתי קישורים הכי זולים שמצאתי)

דגם נינג'ה- BL682
1705775155339.png

או בוש - Bosch MultiTalent 8 MC812W620
1705775221229.png

בראון היה לנו ודווקא היינו די מרוצים אבל הוא נהרס ורצינו משהו יותר איכותי
וגם לפי כל החוות דעת- החלקים שבירים

הבנתי שמג'ימיקס יותר כבד ויותר קשה לנקיון

אשמח לשמוע את חוות דעתכן על הנ"ל.
תודה מראש!
יש לי שואב נייד של שארק. סבבה של שואב.
רק מה. הוא נחסם מהר . בטעות שאבתי קליפה של בצל/ חתיכה קצת גדולה של לחם או איזה חצי גפרור הוא נחסם ואז אני צריכה לפתוח מלמטה ולשחרר. קצת מעצבן להרים את כל הלכלולים הגדולים ברצפה ועדיף כבר לטאטא לפעמים
אני ממש רוצה לקנות שואב שוטף שמעתי על דרימי הרבה דברים טובים והוא לא יקר אנחנו עוברים לבית יותר גדול והרצפה של גם תהיה מבריקה.
האמת כבר הסתבכתי מכל האשכולות שיש כאן על שואבים שוטפים...כבר לא בטוחה מה לקנות חח בכל אופן זה סכום גדול ולא רוצה להתאכזב. אם יש לכם קישור של אשכול שיכוון אותי כי יש המון אשכולות
האם גם בשואב שוטף צריך להרים את כל הלכלולים הבינוניים? לא מדברת על לכלולים גדולים שודאי שזה יתקע אבל כמו שציינתי למעלה האם זה גם נתקע?
ואם נתקע משהו זה מסובך לפתוח?

עוד שאלה. מבחינת תחזוקה
האם שואב שוטף ידני פחות דורש תחזוקה משואב שוטף רובוטי? או הפוך? אני אחת שפחות מתמידה ואין לי כח עכשיו לתחזק עוד איזה משהו שיגרום לי כאב ראש :)

אשמח לעצתכם מנסיון

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  4  פעמים
למעלה