חשמל בבית

בפורום חשמל בבית תמצאו חכמת המונים, טיפים והתייעצויות לרכישת מכשירי חשמל לבית, כגון: מקרר, מקפיא, תנור, כיריים, מדיח כלים, מיקסר, שואב אבק, מזגן, מכונת כביסה, מייבש כביסה, מצלמה, ועוד.

מאמרים אחרונים באתר

תודה רבה מראש!!

מאד מאד אודה, למי שתהיה לו הסבלנות לקרוא ולעזור לי, כי אני כבר נורא מבולבלת מההצעות..

אני אופה הרבה , יש לי בבית גם ילד צליאק- שאני אופה עבורו הכל בכל.

אופה בד"כ קילו אחד, מצד שני, הייתי רוצה אפשרות של 2 ורבע ק"ג בבת אחת, אבל רק בתנאי שזה לזרוק למיקסר את החומרים וללכת, ולא שהבצק עולה על המנוע העליון , ולא שצריך לעשות מניפולציות עם התערובת כדי שיעבוד..

דגם מיקסרפרוט ההתלבטות
דאבו 5740-5760- מבינה שאפשר לעשות 2ורבע ק"ג קמח בבת אחת- עם הקערה הנוספת
  • יש דגם חדש יותר 5800- מנוע חזק יותר, ועם תוכניות יותר טובות
  • האם הקערה הגדולה מכילה בקלות 2 ורבע ק"ג?? בלי צורך במניפולציות על התערובת?
  • אולי עדיף את האנקרסרום, שזה להניח ולהפעיל ובוודאי יעשה טוב 2 ק"ג פלוס??
דאבו 5800- דגם חדש, הכי ממליצים – כי המנוע חזק בעל תוכניות לישה מובנות, עד 1.8 ק"ג קמח ברשמי (טוענים שניתן בפועל אולי לשים 2 ק"ג. באופן מסויים)
  • הדגם נראה מצוין, וחדש, אך אין בו את האופציה של 2 ק"ג. מצד שני- אולי יפתחו גם עבורו קערה גדולה?
אנקרסרום 6230 (היחיד שמיוצר בשוודיה ולא בסין)
  • אולי עבור עוגות קטנות, או מתכון קטן של חלות או הקפצה, לא עובד טוב?
  • האם כדאי יבואן רשמי (7 שנים אחריות) או יבואן מקביל (1 שנה אחריות) ההבדל של כמעט אלף ₪
  • אני לא אחת עם סבלנות לעשות הוראות מדויקות, אולי אצטער שלקחתי מיקסר עם יחודיות בהפעלה שלו?
כמה מעלות טובות על מיקסר דאבו?! יש הרבה!
אני אעלה פה פעם ביום מעלה מיוחדת, שיש רק במיקסר דאבו

בינתיים, מוזמנות לכתוב פה את ההמלצה שלכן
איזה דגם אתן משתמשות?
כמה קילו בצק לשות בשבוע?
ולמה דווקא דאבו?
  • תודה
Reactions: מרים מאלעד1 //
20 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה