אני מארגנת יום הערכות ליום ראשון עם ארוחה חלבית ל60 איש והכל נכין בעז"ה לבד!
חשבתי בתפריט - ואשמח לעוד רעיונות
ואשמח לדעת מה אני יכולה להכין כבר מראש מהיום או להקפיא או במקרר שיהיה לי יותר קל.
בר
לחמניות - סוגים שונים
סלטי חסה וכרוב בקערות
פשטידה חלבית- בטטה ובצל ולמעלה גבינה צהובה
סוג של פשטידה עם תחתית של חציל ופלפל אדום ובפנים גבינות טעימות
מתבלי גבינה
רוטב פיצה
מוקרם תפו"א
מוקרם אטריות
וחשבתי שבצלחת יהיה מראש מוכן ופל בלגי - יש לי מכשיר ועשיתי עם 20 יחידות ויצא מיוחד וטעים,
השאלה האם זה הגיוני להכין 60 יחידות מראש, או להקפיא או במקרר
ורק שעה לפני זה לקרוא לעזרה ולהכין על הצלחת עם השוקולדים והקשקושים.
אשמח לעוד רעיונות בתפריט ומה אפשר להכין מראש
חשבתי בתפריט - ואשמח לעוד רעיונות
ואשמח לדעת מה אני יכולה להכין כבר מראש מהיום או להקפיא או במקרר שיהיה לי יותר קל.
בר
לחמניות - סוגים שונים
סלטי חסה וכרוב בקערות
פשטידה חלבית- בטטה ובצל ולמעלה גבינה צהובה
סוג של פשטידה עם תחתית של חציל ופלפל אדום ובפנים גבינות טעימות
מתבלי גבינה
רוטב פיצה
מוקרם תפו"א
מוקרם אטריות
וחשבתי שבצלחת יהיה מראש מוכן ופל בלגי - יש לי מכשיר ועשיתי עם 20 יחידות ויצא מיוחד וטעים,
השאלה האם זה הגיוני להכין 60 יחידות מראש, או להקפיא או במקרר
ורק שעה לפני זה לקרוא לעזרה ולהכין על הצלחת עם השוקולדים והקשקושים.
אשמח לעוד רעיונות בתפריט ומה אפשר להכין מראש