מטרת הבדיקהאני רואה שדר אורי טוקר נתן לי הפניה למשטח אף
ארדיקציית סטאף: משטח אף וטפול בהתאם בקטרובן נזאלי
יש למישהו מושג במה מדובר?? מה זה קשור לענין??
תודה
חיידק סטאפילוקוקוס זה חיידק שאוהב מאד להתיישב על עור פצוע/ אטופי ולהחמיר את המצב.אני רואה שדר אורי טוקר נתן לי הפניה למשטח אף
ארדיקציית סטאף: משטח אף וטפול בהתאם בקטרובן נזאלי
יש למישהו מושג במה מדובר?? מה זה קשור לענין??
תודה
לא קראתי הכל אבל אצלי התנוקת אובחנה עם אטופיק בגיל 3 חודשים ובגיל חצי שנה עם אסטמהתינוק בן שנה מושלם וחינני עד לפני כחודש
אצל המטפלת אוכל רק אוכל בעיקר טחון בבית בעיקר יונק (אבל גם אוכל מהאוכל של כל המשפחה)
לא שותה בקבוק כלל!
לפני כחודש התחילה פריחה בעיקר בפנים בהתחלה התיחסתי כיובש
אח"כ הלכתי לרופאה נתנה משחה יותר חזקה
לא עזר
בשבועים האחרונים המטפלת מתלוננת שהוא מקיא כמעט כל יום אחרי הארוחה (בבית זה קורה פעם ב)
הלכתי לעוד רופאה (ילדים אבל נקראת מאד טובה) טענה שהוא מפתח אטופיק שאני ילך לרופא עור
לגבי ההקאות לא התרגשה או התיחסה רק להמשיך לעקוב
ואמרה שאין קשר לפריחה
להרגשתי יש קשר, משהו לא טוב לו בגוף
לא ידוע לי על שנוי משמעותי בתזונה או משהו בסגנון
מה הייתן עושות צעד הבא
רופא עור\ רופא אלרגיה \ מאבחנים מסוג הימליך או שטייף\ עוד רעיונות?! משהו מהקופה (מאוחדת) יש טוב או ללכת פרטי?
בקצור אני צריכה מישהו שיתיחס ברצינות ויבדוק אותו יסודי וימצא פתרון מהשורש (חוץ מכמובן משחות וכו)
ולגבי מה שצינתי בהתחלה עם האוכל - אם יתנו רשימת דברים להתנזר אני יתשדל עליו אבל לא מסוגלת גם עלי
אז מה עדיף להפסיק את ההנקה או להמשיך בכל זאת.. (אני מאד אוחזת מהנקה גם בגיל הזה)
אה - ושוב - אין תחליף! כי הרי אין בקבוקים..
ואגב - אולי זה לא הענין העיקרי בזה אבל אותי זה מאד מטריד.. המטפלת די עושה פרצופים כל יום שאני מביאה אותו ואני מבינה אותה מצד שני אין לו מחלה למה שאני ישאיר אותו בבית תקופה סתם כי הוא נודניק\ נראה לא משהו\ עלול להקיא..
בקצור - תודה למי שקרא\ה עד לפה אשמח לעצות..
טבעדרם זה לא לתקופה ממושכת ומאד מאד חשוב שתמשיכי למרוח קרם לחות (או קרמים טיפוליים אחרים מתאימים) גם לאחר תום הטיפול.עדכון:
הלכתי לד"ר שמרוט כתב לי טבעדרם עזר פלאים, כמעט חזר למראהו הראשוני ב"ה (לעומת אפלומיצין שלא העביר לגמרי)
ההקאות התגלו כ... דלקת אוזנים! אין לי מושג איך הרופאת ילדים הראשונה שהלכתי אליה לא ראתה, או שזה קרה אח"כ,
אבל הלכתי לרופא אחר והוא אומר לי דלקת אוזנים זה קלאסי עם הקאות.. אחרי כמה ימים אנטיביוטיקה ילד חדש ב"ה!
לפעמים לבעיות גדולות יש פתרונות פשוטים.. מקוה שהכל ישאר בסדר.. תודה לכולם!!
כן תודה הוא אמר לי רק לשבועים אני צריכה לחזור אליוטבעדרם זה לא לתקופה ממושכת ומאד מאד חשוב שתמשיכי למרוח קרם לחות (או קרמים טיפוליים אחרים מתאימים) גם לאחר תום הטיפול.
בשבוע השני תתחילי לעשות יום כן יום לא, בשביל לא להפסיק בבום.כן תודה הוא אמר לי רק לשבועים אני צריכה לחזור אליו
על איזה קרם לחות ממליצה
דבר ראשון שאני שומע דברים כאלה אני מתחיל עם מה שעבד ללא מעט תינוקות ובוגרים.תינוק בן שנה מושלם וחינני עד לפני כחודש
אצל המטפלת אוכל רק אוכל בעיקר טחון בבית בעיקר יונק (אבל גם אוכל מהאוכל של כל המשפחה)
לא שותה בקבוק כלל!
לפני כחודש התחילה פריחה בעיקר בפנים בהתחלה התיחסתי כיובש
אח"כ הלכתי לרופאה נתנה משחה יותר חזקה
לא עזר
בשבועים האחרונים המטפלת מתלוננת שהוא מקיא כמעט כל יום אחרי הארוחה (בבית זה קורה פעם ב)
הלכתי לעוד רופאה (ילדים אבל נקראת מאד טובה) טענה שהוא מפתח אטופיק שאני ילך לרופא עור
לגבי ההקאות לא התרגשה או התיחסה רק להמשיך לעקוב
ואמרה שאין קשר לפריחה
להרגשתי יש קשר, משהו לא טוב לו בגוף
לא ידוע לי על שנוי משמעותי בתזונה או משהו בסגנון
מה הייתן עושות צעד הבא
רופא עור\ רופא אלרגיה \ מאבחנים מסוג הימליך או שטייף\ עוד רעיונות?! משהו מהקופה (מאוחדת) יש טוב או ללכת פרטי?
בקצור אני צריכה מישהו שיתיחס ברצינות ויבדוק אותו יסודי וימצא פתרון מהשורש (חוץ מכמובן משחות וכו)
ולגבי מה שצינתי בהתחלה עם האוכל - אם יתנו רשימת דברים להתנזר אני יתשדל עליו אבל לא מסוגלת גם עלי
אז מה עדיף להפסיק את ההנקה או להמשיך בכל זאת.. (אני מאד אוחזת מהנקה גם בגיל הזה)
אה - ושוב - אין תחליף! כי הרי אין בקבוקים..
ואגב - אולי זה לא הענין העיקרי בזה אבל אותי זה מאד מטריד.. המטפלת די עושה פרצופים כל יום שאני מביאה אותו ואני מבינה אותה מצד שני אין לו מחלה למה שאני ישאיר אותו בבית תקופה סתם כי הוא נודניק\ נראה לא משהו\ עלול להקיא..
בקצור - תודה למי שקרא\ה עד לפה אשמח לעצות..
אני אחזור ואגיד מה שקרה לנו ולעוד אנשים:להפסיק עם חלב ומוצריו! (גם לא במטרנה) לפחות לכמה חודשים. - יש אנשים שכבר בחודש הראשון אמרו לי שזה עזר.
אבל לפעמים צריך יותר מחודש.
ואם הוא יונק, זה כולל את המניקה.
זה הדבר הראשון שכדאי מאוד לשלול!
באופן כללי נראה שיש לכם הרבה נסיון בתחוםאני אחזור ואגיד מה שקרה לנו ולעוד אנשים:
הפסקה של חלב ומוצריו בגלל אלרגיה קלה יכולה לגרום לאלרגיה להתפתח ולהיות אלרגיה מסכנת חיים!!!!!!
אני לא מומחית בענייני ביטוח לאומי.באופן כללי נראה שיש לכם הרבה נסיון בתחום
תוכלו להנחות אותי אם יכולות להיות לי זכויות בענין?
כלומר בטוח לאומי וכדומה..
תודה!
אבל מניחה שאת יודעת אם יש לילדים אלרגיים \ ילדים עם אטופיק זכות לקצבה..אני לא מומחית בענייני ביטוח לאומי.
אני מומחית בטיפול בילדים עם אלרגיה ....
בגדול לאלרגיה מסכנת חיים יש קצבה.אבל מניחה שאת יודעת אם יש לילדים אלרגיים \ ילדים עם אטופיק זכות לקצבה..
תודה
אלרגיה למונסודיום?עובש יכול לגרום לאלרגיה בדיוק כמו חלבי/ ביצים/ סויה/ מונוסודיום/ צבע מאכל ועוד רשימה ארוכה....
בשביל זה צריך לבדוק אלרגיות
יותר הגיוני לחפש את הדברים האלרגנים שידוע שיש בסביבת הילד מאשר לחפש אם גם נחשף למה שעשה לילד אחר אלרגיה
אין בטסטים עוריים ובבדיקת ראסט דרך לזהות אלרגיה לזה, כנראה שזו שאלתכם
עקרונית, אם אתם בקשרים עם טכנולוג מזון, אתם יכולים להביא אתכם למרפאה קצת מונוסדיום גלוטומט נקי ולעשות איתו תבחין עורי, כמו שאפשר לעשות עם כל חומר אחר.אין בטסטים עוריים ובבדיקת ראסט דרך לזהות אלרגיה לזה, כנראה שזו שאלתכם
ולכאורה זה גם לא בגדר אלרגיה, רק רגישות
למרות זאת, האלרגולוג כן נתן לנו מכתב רשמי על כך, על סמך התגובות של הגוף בפועל (לא מסמך שתקף לביטוח לאומי וכו')
לכל חומר בעולם יכולה להיות אלרגיה מוכחת. צריך פשוט לבחון את החומר במבחן תקף מדעית - והכי קל וזמין זה תבחין עורי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: