חגים סופגניות מווווווווווווווושלמות ממש כמו בחנות

בהמתנה

משתמש פעיל
משהו פה עשה באינדוקציה ויכול לספר על כמה היה החום?
וכמה דרגות יש לכם?
כי לנו בנתיים יוצא בצק מבפנים
בכיריים החלביות יש לי דרגות1-9
חיממתי את השמן על 9 עד שהופיעו בועות סביב כף עץ
הנמכתי לגובה 3
חיכיתי דקה שתיים ורק אז הכנסתי את הסופגניות ל2.5 דקות כל צד
יצא מעולה מבפנים
 

Chanae

משתמש מקצוען
משהו פה עשה באינדוקציה ויכול לספר על כמה היה החום?
וכמה דרגות יש לכם?
כי לנו בנתיים יוצא בצק מבפנים
מישהי כתבה למעלה שהחום של השמן הרצוי לטיגון זה 170 מעלות
לי יש אינדוקציה של בוש עם דרגת מעלות 1-9
ועבדתי עם מדחום,
זה יצא שרוב הזמן הייתי בדרגה 7
לפעמים עליתי לכמה דקות ל 8 ואח"כ הנמכתי שוב
יצא מעולה מפנים
אבל לחגורה לא הצלחתי להגיע
 

מבריק הפלא

משתמש סופר מעניין
מנוי פרימיום
גם לי לא...:(
זה פשוט נשאר דק ויצא כמו פיתה.

איך יצא לך ככה????
לפני שהכנסת לטיגון זה כבר היה כזה גבוה? או שבטיגון זה תפח?
זה לא תפח בכלל לא לפני ולא בטיגון
עשיתי בצק עם שמרים טריים ולא תפח לי בכלל. הם היו מתים כנראה.
עכשיו יש לי נגלה שתופחת מעולה עם שמרים יבשים.

באיזה שמרים השתמשת?
מייד אח"כ הכנתי מאותו שמרים (יבשים) לחמניות וזה תפח מעולה
 

מבריק הפלא

משתמש סופר מעניין
מנוי פרימיום
בכיריים החלביות יש לי דרגות1-9
חיממתי את השמן על 9 עד שהופיעו בועות סביב כף עץ
הנמכתי לגובה 3
חיכיתי דקה שתיים ורק אז הכנסתי את הסופגניות ל2.5 דקות כל צד
יצא מעולה מבפנים
אם זה אינדוקציה ללא מספרים אלא מעלות
אז לבשל על 170?
 

רכרכ

משתמש רשום
עיקר הטכניקה היא בטיגון:
לחמם שמן עמוק על אש בינונית, להכניס נגלה ראשונה כשהשמן עדיין לא רותח ממש ואז להנמיך את האש לגמרי.
שומרת לשנה הבאה. השנה כבר התייאשתי....
(כל שנה אני מנסה פעם אחת ומתייאשת. הם יוצאים לי פיתות עם בטן קעורה כזאת. לא יודעת מה גורם לזה)

ככה זה נראה אחרי התפחה שנייה ובטיגון:
נראה מדהים.
זה נראה שהשמן לא ממש עמוק?
באיזה שמרים השתמשת?
יבשים. חדשים מהשבוע
 

מירימ

משתמש פעיל
כשמתשפל לי האוכל,
הילדות הצדקנויות מיד מבררות
"אמא התפללת שיצליח?"

אני עשיתי את הלחמניות קטנות,
וטיגנתי על אש גדולה, חושבת שלא יותר מחצי דקה כל צד.
ברגע שהכנסתי לשמן זה טיפה שקע ואז עלה למעלה והכפיל את הנפח

ככה גם ידוע לי על טיגון סופגניות שצריך אש גדולה ולא קטנה
 

רכרכ

משתמש רשום
עשיתי גם על גבוה וגם על נמוך.
בשום צורה זה לא תפח. נשאר פיתה.
אוף.
לי יצא לחמניות מטוגנות ספוגות שמן.
בכלל לא טעם של סופגניה. התאכזבתי.
מזדהה...

אבל זה לא קשור למתכון.
כל שנה אני מנסה ויוצא אותו דבר...
כבר החלטתי שאני לא מנסה שוב, אבל התגובות פה דחפו אותי לנסות. התוצאה לא השתנתה...
 

Chanae

משתמש מקצוען
כשמתשפל לי האוכל,
הילדות הצדקנויות מיד מבררות
"אמא התפללת שיצליח?"

אני עשיתי את הלחמניות קטנות,
וטיגנתי על אש גדולה, חושבת שלא יותר מחצי דקה כל צד.
ברגע שהכנסתי לשמן זה טיפה שקע ואז עלה למעלה והכפיל את הנפח

ככה גם ידוע לי על טיגון סופגניות שצריך אש גדולה ולא קטנה
אותי לימדו שאש גבוהה עושה צבע רק מבחוץ
ואש נמוכה זה סופג המון שמן
אז מה הכי טוב?
אש בינונית :)
 

נועה ב

משתמש מקצוען
יואוו עשיתי אתמול
החזרת לי את כבודי האבוד:)
יצא מדהים
הילדים עפו על זה
מילאתי חלק בשמנת מתוקה עם גבינה ואבקת סוכר למעלה
חלק עם שוקולד וחלק קרם לוטוס

היה מושלם
והחגורה- שמתי בערך סנטימטר וחצי שמן לא יותר
ועם סטופר דקה וחצי בסיר סגור
הפכתי- עוד דקה בסיר פתוח
יאמייייייייייי
 

שימפנזיון

משתמש צעיר
תודה על כל המתכונים!!
תודה ל-ד' על נשים טובות!!
אני ממש מיואשת!!
אבל אסור להתייאש!!
אז אולי סופניות אפויות הן הפיתרון?...
אשמח לתגובה.
תודה!!
 

שבי❤️

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
הכנתי בצק ושכחתי לשים ביצים :cry::eek:
עדיין יצא טוב? או שלא יהיה טעים
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

פרק קמב א מַשְׂכִּיל לְדָוִד בִּהְיוֹתוֹ בַמְּעָרָה תְפִלָּה:ב קוֹלִי אֶל יְהוָה אֶזְעָק קוֹלִי אֶל יְהוָה אֶתְחַנָּן:ג אֶשְׁפֹּךְ לְפָנָיו שִׂיחִי צָרָתִי לְפָנָיו אַגִּיד:ד בְּהִתְעַטֵּף עָלַי רוּחִי וְאַתָּה יָדַעְתָּ נְתִיבָתִי בְּאֹרַח זוּ אֲהַלֵּךְ טָמְנוּ פַח לִי:ה הַבֵּיט יָמִין וּרְאֵה וְאֵין לִי מַכִּיר אָבַד מָנוֹס מִמֶּנִּי אֵין דּוֹרֵשׁ לְנַפְשִׁי:ו זָעַקְתִּי אֵלֶיךָ יְהוָה אָמַרְתִּי אַתָּה מַחְסִי חֶלְקִי בְּאֶרֶץ הַחַיִּים:ז הַקְשִׁיבָה אֶל רִנָּתִי כִּי דַלּוֹתִי מְאֹד הַצִּילֵנִי מֵרֹדְפַי כִּי אָמְצוּ מִמֶּנִּי:ח הוֹצִיאָה מִמַּסְגֵּר נַפְשִׁי לְהוֹדוֹת אֶת שְׁמֶךָ בִּי יַכְתִּרוּ צַדִּיקִים כִּי תִגְמֹל עָלָי:
נקרא  6  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה