תמיד חיפשתי איך להגיע למרקם הזה, של הגלידה האמריקאית
שהיא לא באמת קפואה
אבל לא מרקם גלידתי עם ביצים וכו'
נסיתי וניסיתי ... ובסוף ב"ה הגעתי לנוסחה.
לגבי יציקה של התערובת לתבנית מגנום-
זה מאד קשה לחלץ את זה מתבנית מגנום
כי זו גלידה רכה ממש
ולכן - פחות ממליצה
מי שכן רוצה צריך לעבוד עם זה מהר מאד כי מתרכך ב2-3 דקות ואז קשה לחלץ
תהנו! ותפנקו!
גלידה אמריקאית פרווה
החומרים:
3 חלבונים
1 כוס סוכר
250 מ"ל שמנת צמחית (ריצ')
2 כפות קקאו
אופן ההכנה:
על אש נמוכה נשים סיר קטן, בסיר נשים מעט מים ומעליו קערה שמכסה את הסיר
בתוך הקערה נשים את החלבונים והסוכר ונטרוף יחד
נמשיך לבשל 10 דקות עד לקבלת נוזל חלק וללא גושי סוכר
ננגב היטב את הקערה ונעביר את הנוזל לקערת המיקסר
נקציף במהירות גבוהה 6 דקות
לאחר מכן, נוסיף את השמנת הצמחית ונמשיך להקציף עד לקבלת קצף יציב אבל לא קשה
נוסיף לסיום את הקקאו ונקציף עד לאיחוד
את הבלילה שהתקבלה אפשר לזלף לתבניות מגנומים או לקופסא
להקפיא 6 שעות לפני הגשה או הציפוי
לציפוי מגנומים:
להמיס 300 גרם שוקולד מריר + 6 כפות שמן ולערבב היטב
לטבול ולהקפיא מיד. להגיש ישר מהמקפיא
שהיא לא באמת קפואה
אבל לא מרקם גלידתי עם ביצים וכו'
נסיתי וניסיתי ... ובסוף ב"ה הגעתי לנוסחה.
לגבי יציקה של התערובת לתבנית מגנום-
זה מאד קשה לחלץ את זה מתבנית מגנום
כי זו גלידה רכה ממש
ולכן - פחות ממליצה
מי שכן רוצה צריך לעבוד עם זה מהר מאד כי מתרכך ב2-3 דקות ואז קשה לחלץ
תהנו! ותפנקו!
גלידה אמריקאית פרווה
החומרים:
3 חלבונים
1 כוס סוכר
250 מ"ל שמנת צמחית (ריצ')
2 כפות קקאו
אופן ההכנה:
על אש נמוכה נשים סיר קטן, בסיר נשים מעט מים ומעליו קערה שמכסה את הסיר
בתוך הקערה נשים את החלבונים והסוכר ונטרוף יחד
נמשיך לבשל 10 דקות עד לקבלת נוזל חלק וללא גושי סוכר
ננגב היטב את הקערה ונעביר את הנוזל לקערת המיקסר
נקציף במהירות גבוהה 6 דקות
לאחר מכן, נוסיף את השמנת הצמחית ונמשיך להקציף עד לקבלת קצף יציב אבל לא קשה
נוסיף לסיום את הקקאו ונקציף עד לאיחוד
את הבלילה שהתקבלה אפשר לזלף לתבניות מגנומים או לקופסא
להקפיא 6 שעות לפני הגשה או הציפוי
לציפוי מגנומים:
להמיס 300 גרם שוקולד מריר + 6 כפות שמן ולערבב היטב
לטבול ולהקפיא מיד. להגיש ישר מהמקפיא