אני לא יודע בדיוק איך הם עובדים אני רק יודע את השלבים שאמורים לקרותאין דרך ליצירת קשר. השארנו מספר להתחברות. חזרו אלינו. העליו איתנו ועידה לחברת חשמל. עידכנו מונה חכם. ומה עכשיו?
אני לא יודע בדיוק איך הם עובדים אני רק יודע את השלבים שאמורים לקרותאין דרך ליצירת קשר. השארנו מספר להתחברות. חזרו אלינו. העליו איתנו ועידה לחברת חשמל. עידכנו מונה חכם. ומה עכשיו?
אין סיבהחברת חשמל אמרו לי שזה יכול גם לקחת 3 חודשים מרגע התקנת המונה. היא לא כ"כ ידעה להסביר לי למה. מישהו מבין בזה?
למה מצליח להבין. סלקום אמרו שכבר נעשה המעבר. חברת החשמל טוענים שלא.אין סיבה
תבדקו באיזור האישי שלכם בחח"ילמה מצליח להבין. סלקום אמרו שכבר נעשה המעבר. חברת החשמל טוענים שלא.
נכנסתי. שם אין משהו שמראה היכן אני.תבדקו באיזור האישי שלכם בחח"י
הנציג של חברת חשמל טוען שאצלם לא נקלט מעבר. הם כן עשו מונה חכם. אבל מעבר לא נקלט. אני הייתי אמור לעדכן את סלקום שהתקינו לי בכדי לעשות מעבר? הרי הם העלו אותי עם חברת חשמל בועידה ודאגו להתקנת המונה. הם לא מתעדכנים אוטומטית שזה קרה?תבדקו באיזור האישי שלכם בחח"י
הנציג של חברת חשמל טוען שאצלם לא נקלט מעבר. הם כן עשו מונה חכם. אבל מעבר לא נקלט. אני הייתי אמור לעדכן את סלקום שהתקינו לי בכדי לעשות מעבר? הרי הם העלו אותי עם חברת חשמל בועידה ודאגו להתקנת המונה. הם לא מתעדכנים אוטומטית שזה קרה?
ישמישהו יודע אם יש איזור אישי בסלקום
הם כותבים שאני לא מעודכן המספר טלפון.
זה כן נותן לי לדווח. למרות שיש לי מונה חכם.
אתה ראית מה הוא כותב לי " החשבון שלך לא מנוהל על ידי חברת חשמל"זה כן נותן לי לדווח. למרות שיש לי מונה חכם.
לסלקום אנרג'י תוכל להעלות קישור?
לסלקום אנרג'י תוכל להעלות קישור?
לא יודע.הם כותבים שאני לא מעודכן המספר טלפון.
אבל אין להם שירות לקוחות של סלקום אנרג'י
אני מתכוון לסלקום אנרג'י לא סלולרי?התחברות לאזור האישי | שירות עצמי בדיגיטל | סלקום
login.cellcom.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: