המטבח של סימא
משתמש מקצוען
עוגיות שרק אנשים מבוגרים אוהבים ( :
כאן בגרסה הכי בסיסית ללא שדרוגים, אם לשדרג אז אפשר להוסיף חמוציות,פירות יבשים מסוכרים,שקדים שלמים,פיסטוק ועוד כיד הדמיון הטובה.
כאן כתוב סוכר, אבל מה שהכנתי זה ללא סוכר, הומר בתחליף סוכר לאפייה מסוג מולטיטול, ההמרה 1:1
אין משמעות לסוג/גודל הכוס העיקר שהכל באותו גודל של כוס.
3 כוסות קמח לבן
3 כפיות א. אפייה
1 כוס שקדים (מה שאתם רוצים, שקד שלם שבור,שקד מולבן, שבבי שקדים הכל טוב)
1/2 כוס שמן
3/4 כוס סוכר לבן או תחליף
כפית תמצית וניל טובה
כמה טיפות תמצית שקדים
מכניסים הכל לקערת המיקסר או לשים ביד זה לא כזה קשה
יוצרים מהבצק גלילים ומכניסים בתבנית לתנור
אופים בערך 20 דקות על 170 מעלות
מוציאים ומקררים טוב טוב
עכשיו חותכים לפרוסות של בערך 1.5 ס"מ ומניחים בחזרה בתבנית על הצד החתוך
מורידים את חום התנור ל 150 מעלות מכניסים את הפרוסות לאפייה נוספת של כ 15 דקות עד שהעוגיות מקבלות צבע אפוי יפה,
עכשיו מכבים את התנור ומשאירים את הדלת טיפה פתוחה מה שיגרום לעוגיות להיות יבשות טוב שזה מה שטעים בהם,
מקררים טוב ושומרים בכלי סגור, עוגיות יבשות טוב נשמרות לאורך זמן.
עם קפה או תה זה מעדן.
כאן בגרסה הכי בסיסית ללא שדרוגים, אם לשדרג אז אפשר להוסיף חמוציות,פירות יבשים מסוכרים,שקדים שלמים,פיסטוק ועוד כיד הדמיון הטובה.
כאן כתוב סוכר, אבל מה שהכנתי זה ללא סוכר, הומר בתחליף סוכר לאפייה מסוג מולטיטול, ההמרה 1:1
אין משמעות לסוג/גודל הכוס העיקר שהכל באותו גודל של כוס.
3 כוסות קמח לבן
3 כפיות א. אפייה
1 כוס שקדים (מה שאתם רוצים, שקד שלם שבור,שקד מולבן, שבבי שקדים הכל טוב)
1/2 כוס שמן
3/4 כוס סוכר לבן או תחליף
כפית תמצית וניל טובה
כמה טיפות תמצית שקדים
מכניסים הכל לקערת המיקסר או לשים ביד זה לא כזה קשה
יוצרים מהבצק גלילים ומכניסים בתבנית לתנור
אופים בערך 20 דקות על 170 מעלות
מוציאים ומקררים טוב טוב
עכשיו חותכים לפרוסות של בערך 1.5 ס"מ ומניחים בחזרה בתבנית על הצד החתוך
מורידים את חום התנור ל 150 מעלות מכניסים את הפרוסות לאפייה נוספת של כ 15 דקות עד שהעוגיות מקבלות צבע אפוי יפה,
עכשיו מכבים את התנור ומשאירים את הדלת טיפה פתוחה מה שיגרום לעוגיות להיות יבשות טוב שזה מה שטעים בהם,
מקררים טוב ושומרים בכלי סגור, עוגיות יבשות טוב נשמרות לאורך זמן.
עם קפה או תה זה מעדן.