מתכון לעוגיות ביסקוטי מושלמות ופריכות(במיוחד ליד הקפה...)
ומה שכיף בהם זה שאין צורך לגלגל אחת אחת.
המתכון:
מערבבים בקערה:
כפית תמצית וניל
כוס שמן
כוס סוכר
3 ביצים
שקית סוכר וניל
כפית תמצית שקדים(למי שאוהב...)
ואחרי שזה מעורבב היטב מוסיפים:
1.5 כפיות אבקת אפיה
חצי כפית סודה לשתייה
חצי כפית מלח
4 כוסות קמח
מי שרוצה להוסיף משהו לעוגיות יכולה להוסיף:
כוס שוקולד ציפס או כוס שקדים\פיצוחים וכיד הדמיון הטובה
מערבבים היטב עד שיוצא בצק טוב(לרב צריך להוסיף עוד קמח)
ואז מחלקים לשתיים יוצרים שתי מקלות מאורכים מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה,
אופים 45 דקות על 180 מעלות
חותכים כל מקל לפרוסות בעובי שרוצים(לי יוצא באזור10-14 פרוסות מכל מקל) פורסים על התבנית ואופים עד שזה משחים היטב,
בתיאבון!!!
ומה שכיף בהם זה שאין צורך לגלגל אחת אחת.
המתכון:
מערבבים בקערה:
כפית תמצית וניל
כוס שמן
כוס סוכר
3 ביצים
שקית סוכר וניל
כפית תמצית שקדים(למי שאוהב...)
ואחרי שזה מעורבב היטב מוסיפים:
1.5 כפיות אבקת אפיה
חצי כפית סודה לשתייה
חצי כפית מלח
4 כוסות קמח
מי שרוצה להוסיף משהו לעוגיות יכולה להוסיף:
כוס שוקולד ציפס או כוס שקדים\פיצוחים וכיד הדמיון הטובה
מערבבים היטב עד שיוצא בצק טוב(לרב צריך להוסיף עוד קמח)
ואז מחלקים לשתיים יוצרים שתי מקלות מאורכים מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה,
אופים 45 דקות על 180 מעלות
חותכים כל מקל לפרוסות בעובי שרוצים(לי יוצא באזור10-14 פרוסות מכל מקל) פורסים על התבנית ואופים עד שזה משחים היטב,
בתיאבון!!!