הדרכה מצולמת - חטיף שוקולד, גלילות וריבת חלב- חלבי!!!

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הפרחים הרכינו ראש בעלבון. קמלו.
ו...נכנעו.


אחרי הכל אין כמו חלבי ואין אין אין כמו איבת חלב. אין!!!!


קבלו:


רכיבים ל 12 חטיפים גדולים, 24 בינוניים, 48 קטנים [בערך...]
הכל תלוי בתבנית

אני השתמשתי בתבנית שקעים מלבניים גדולים. בכדי לשבר את האוזן ולתת מושגים לגודל כל חטיף שאני הכנתי- זה בערך כמו פסק זמן ארוך.
זו התבנית שאני השתמשתי:

אם אין לך, לך נורא גם תבניות מהסוגים הבאים יתאימו:

רכיבים:
400 גרם שוקולד חלב
200 גרם שוקולד מריר
2 חבילות גליליות ממולאות שוקולד
1 צנצנת ריבת חלב

הכנה- בהודעה הבאה
 

קבצים מצורפים

  • IMG_0872.JPG
    IMG_0872.JPG
    KB 804.5 · צפיות: 153
  • IMG_0855.JPG
    IMG_0855.JPG
    KB 585.4 · צפיות: 166
  • IMG_2305.jpg
    IMG_2305.jpg
    KB 79 · צפיות: 186
  • IMG_0177.JPG
    IMG_0177.JPG
    KB 72.4 · צפיות: 166

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הכנה:
בסיר קטן, על אש הכי נמוכה ממיסים שוקולד חלב ושוקולד מריר. מערבבים כל הזמן למניעת חריכה.

ממלאים בשקעי התבנית ומשהים כ-2 דקות.
לאחר כשתיים שלוש דקות הופכים את התבנית מעל הסיר ומרוקנים את השוקולד. כך שמתקבלים שקעים שרק דפנותיהם מצופים בשוקולד. מנקים את פני התבנית.
מניחים גלילית [או שברי גלילית אם השקע קטן מדי] בכל שקע. מעבירים ריבת חלב לשקית זילוף ומזלפים ריבת חלב מעל לגליליות. מקפידים שלא למלא את כל גובה השקע כדי שנוכל לסגור בשוקולד נוסף.


ממלאים את השקע בשוקולד מומס עד לקצהו. מטלטלים מעט את התבנית כדי שהשוקולד יזלוג לכל החורים שבשקע.
מעבירים להקפאה לבערך חצי שעה.
מחלצים בזהירות מהתבנית
שומרים בקירור למספר ימים או בהקפאה לתקופה ארוכה יותר. מפשירים מעט לפני האכילה.


יאללה-
תכינו.
תשתפו


[אה, ותחביאו עמוק במקפיא שלא יחסלו לכם....]
 

קבצים מצורפים

  • IMG_0858.JPG
    IMG_0858.JPG
    KB 544.7 · צפיות: 162
  • IMG_0859.JPG
    IMG_0859.JPG
    KB 1,012 · צפיות: 168
  • IMG_0861.JPG
    IMG_0861.JPG
    KB 658.7 · צפיות: 175
  • IMG_0871.JPG
    IMG_0871.JPG
    KB 815.2 · צפיות: 164
  • IMG_0884.JPG
    IMG_0884.JPG
    KB 61.8 · צפיות: 146

פלאפונית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ישששששששששששש מה שאני בחרתיי!!! :)
תודה עני המהממת !
בא לי כבר לאכוללל
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
תודה פלאפונית שמצאת עבורי...
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
מגרה .....!
 

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
ממש מתאים לנו.
הכנה קלה ופשוטה וחומרים זמינים.

(רק את הקלוריות... אפשר לשלוח אליך??)


חני
 

דיצה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
רק בגלל שזה נראה כזה טעים אני סולחת לך שלא העלית גם את המתכון השני...
 

קלרינט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
וואו! תודה רבה!

איזה חטיף מפנק :)

הריבת חלב שבה אני משתמשת היא איכותית מאד, אך סמיכה. לחמם אותה קצת? איך?

תודה מראש....
 

רמז

משתמש מקצוען
תודה, נראה טעיםםםםםםםם

איך אני מדפיסה לPDF? מסתבכת בעיצוב החדש...
 

ציבי פרקל

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
וואו נראה מגרה בטירוף!!
תודה רבה!
 

דיצה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
יואו, זה טעים נורא!!!.
אתן חייבות להכין דחוף...
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י דיצה;n5081030:
יואו, זה טעים נורא!!!.
אתן חייבות להכין דחוף...

גמרת ללקק ת'אצבעות???
רבתם על החצי לכל אחת?????????

חבל שלא צילמתי והעליתי לכאן.....
היה כיף!
 

חינדלה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
בא לי לנסות....
מגרה נורא!!

תודה על השיתוף!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

פרק קמב א מַשְׂכִּיל לְדָוִד בִּהְיוֹתוֹ בַמְּעָרָה תְפִלָּה:ב קוֹלִי אֶל יְהוָה אֶזְעָק קוֹלִי אֶל יְהוָה אֶתְחַנָּן:ג אֶשְׁפֹּךְ לְפָנָיו שִׂיחִי צָרָתִי לְפָנָיו אַגִּיד:ד בְּהִתְעַטֵּף עָלַי רוּחִי וְאַתָּה יָדַעְתָּ נְתִיבָתִי בְּאֹרַח זוּ אֲהַלֵּךְ טָמְנוּ פַח לִי:ה הַבֵּיט יָמִין וּרְאֵה וְאֵין לִי מַכִּיר אָבַד מָנוֹס מִמֶּנִּי אֵין דּוֹרֵשׁ לְנַפְשִׁי:ו זָעַקְתִּי אֵלֶיךָ יְהוָה אָמַרְתִּי אַתָּה מַחְסִי חֶלְקִי בְּאֶרֶץ הַחַיִּים:ז הַקְשִׁיבָה אֶל רִנָּתִי כִּי דַלּוֹתִי מְאֹד הַצִּילֵנִי מֵרֹדְפַי כִּי אָמְצוּ מִמֶּנִּי:ח הוֹצִיאָה מִמַּסְגֵּר נַפְשִׁי לְהוֹדוֹת אֶת שְׁמֶךָ בִּי יַכְתִּרוּ צַדִּיקִים כִּי תִגְמֹל עָלָי:
נקרא  6  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה