היהלום-התכשיט שיהלום
משתמש רשום
הכל טוב ומושלם!
בדגש על הבישול הארוך-
יש ביטוי באיטלקית ”התבלין הטוב ביותר לבשר הוא:
ס ב ל נ ו ת !
בדגש על הבישול הארוך-
יש ביטוי באיטלקית ”התבלין הטוב ביותר לבשר הוא:
ס ב ל נ ו ת !
כ"כ נכון בישול איטי משביח את המאכל בעשרות מונים!יש ביטוי באיטלקית ”התבלין הטוב ביותר לבשר הוא:
תודה.הכנתי יצא מעולה!! מומלץ!!
נרשם!ועכשיו למתכון של חמותי
אמנם לא בתנור אבל יוצא טעיייייים!!!
לוקחת הרבה הרבה בצלים פורסת לפרוסות מטגנת עד להזהבה קלה
מוסיפה תבלינים הכי פשוטים שיש פפריקה מלח ופלפל שחור לא מוסיפים טיפת מים!
מוסיפים את העופות מערבבים ומכניסים למקרר לכמה שעות עדיף ללילה וראו פלא הסיר מלא רוטב של עוף
בבוקר מניחים על אש נמוכה כמה שעות טובות
אין על העוף הזה!!
בתאבון
גם אני ממליצה מתחת לנייר כסף לכסות קודם עם נייר אפיה ומעל נייר כסף. לכסות היטבאני שמה על העוף 2 שכבות של נייר אפיה ומעל זה הנייר כסף
יוצא מושלם, רך בטירוף
אני ינסה את זה היום בעז"היש לי מתכון מעולה!
את מניחה בתבנית עיגולי תפוחי אדמה ומעליהם מניחה עוף עם העור, ומפזרת מעל מלח ןפלפל שחור ומוסיפה מים בכמות שתכסה את תפואי האדמה ועוד קצת ואז מכסה לגמרי ומכניסה לתנור בחום הכי גבוה לשעה שעה וחצי
לאחר מכן מורידה את כיסוי האלומיניום נותנת לו רבע שעה ואז העוף מוכן!
רך וסופר טעים, מכינה אותו לשבת הקרובה
איך היה?אני ינסה את זה היום בעז"ה
היה טעים אבל הכנתי רק2 כרעיים אז יצא קצת יבש, נראה לי שצריך פחות זמן אפיה אם מכינים קצתאיך היה?
תודה לכולכם!!גם אני ממליצה מתחת לנייר כסף לכסות קודם עם נייר אפיה ומעל נייר כסף. לכסות היטב
אחרי שעה וחצי אפיה אפשר לפתוח ל10 דקות השחמה.
הכיסוי עם נייר אפיה ממש תורם לרכות
בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: