בשרי איך מכינים עוף רך במיוחד?

חן פלוס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
ועכשיו למתכון של חמותי
אמנם לא בתנור אבל יוצא טעיייייים!!!
לוקחת הרבה הרבה בצלים פורסת לפרוסות מטגנת עד להזהבה קלה
מוסיפה תבלינים הכי פשוטים שיש פפריקה מלח ופלפל שחור לא מוסיפים טיפת מים!
מוסיפים את העופות מערבבים ומכניסים למקרר לכמה שעות עדיף ללילה וראו פלא הסיר מלא רוטב של עוף
בבוקר מניחים על אש נמוכה כמה שעות טובות
אין על העוף הזה!!
בתאבון
 

blue cat

משתמש פעיל
ועכשיו למתכון של חמותי
אמנם לא בתנור אבל יוצא טעיייייים!!!
לוקחת הרבה הרבה בצלים פורסת לפרוסות מטגנת עד להזהבה קלה
מוסיפה תבלינים הכי פשוטים שיש פפריקה מלח ופלפל שחור לא מוסיפים טיפת מים!
מוסיפים את העופות מערבבים ומכניסים למקרר לכמה שעות עדיף ללילה וראו פלא הסיר מלא רוטב של עוף
בבוקר מניחים על אש נמוכה כמה שעות טובות
אין על העוף הזה!!
בתאבון
נרשם!
 

יחדיו

משתמש פעיל
אני שמה על העוף 2 שכבות של נייר אפיה ומעל זה הנייר כסף
יוצא מושלם, רך בטירוף
גם אני ממליצה מתחת לנייר כסף לכסות קודם עם נייר אפיה ומעל נייר כסף. לכסות היטב
אחרי שעה וחצי אפיה אפשר לפתוח ל10 דקות השחמה.
הכיסוי עם נייר אפיה ממש תורם לרכות
בהצלחה :)
 

sm05276

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אוקי, מצטרפת לזה שהסוד הוא זמן האפיה (מעבר לחומרי הגלם)
תמיד אפיתי שעתיים ומכוסה, על 200 מעלות וזה יצא רך וטעים.
לפני תקופה שיניתי ואני אופה חצי שעה ראשונה על 200 ואז מורידה ל130 עד 150,
לעוד 3 שעות.
יוצא רך ברמות שלא מצויות.
(בהתחלה עשיתי את זה על חום נמוך כל הלילה - ברעיון של הבשר הבקר. יצא רך מאד אבל קצת בטעם של צ'ולנט ואני פפחות אהבתי. אבל ב3 שעות זה מצוין)
 

ליבי ל

משתמש מקצוען
יש לי מתכון מעולה!
את מניחה בתבנית עיגולי תפוחי אדמה ומעליהם מניחה עוף עם העור, ומפזרת מעל מלח ןפלפל שחור ומוסיפה מים בכמות שתכסה את תפואי האדמה ועוד קצת ואז מכסה לגמרי ומכניסה לתנור בחום הכי גבוה לשעה שעה וחצי
לאחר מכן מורידה את כיסוי האלומיניום נותנת לו רבע שעה ואז העוף מוכן!
רך וסופר טעים, מכינה אותו לשבת הקרובה :)
אני ינסה את זה היום בעז"ה
 

איכות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
גם אני ממליצה מתחת לנייר כסף לכסות קודם עם נייר אפיה ומעל נייר כסף. לכסות היטב
אחרי שעה וחצי אפיה אפשר לפתוח ל10 דקות השחמה.
הכיסוי עם נייר אפיה ממש תורם לרכות
בהצלחה :)
תודה לכולכם!!
פעם ראשונה הכנתי עוף ויצא רךךךך
התלקקנו,
השתמשתי בעצות: ניר אפיה ועליו ניר כסף
ציפיתי בתפוא ובטטות
ואפיתי 3 שעות מכוסה על 150 מ'
ועוד חצי שעה גלוי על 200מ'
יצא מדהים!!!! תודה!!!
 

תמנון רב זרועות

משתמש מקצוען
אוטומציה עסקית
יש לי מתכון לעוף מושלם!!
רך בטירוף וטעים במיוחד!!
אבל בסיר
קרדיט: 10 דקות
לאדות בצל גדול + 6 שיני שום כתושות
להניח מעל שוקי עוף למשך דקה ולהפוך לצד השני.
להניח מעל קוביות מ2 תפו"א
לתבל בכף סילאן
3/4 כפית כמון
1/2 כפית מלח
פ.שחור
ולשפוך מעל 3/4 כוס מים רותחים.
לבשל על אש בינונית נמוכה במשך שעה וחצי.
אם חסר מים במהלך הבישול אפשר להוסיף.
מומלץ בחום!!!
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכ

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה:
נקרא  18  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה