בשרי איך מכינים עוף רך במיוחד?

כחול רויאל

משתמש מקצוען
מחפשת מתכון לעוף בתנור
פחות משנה לי התיבול
בעיקר מעונינת בתוצאה של עוף רך ונימוח ( כמו באולמות...)
 

hilasg

משתמש פעיל
יש לי מתכון מעולה!
את מניחה בתבנית עיגולי תפוחי אדמה ומעליהם מניחה עוף עם העור, ומפזרת מעל מלח ןפלפל שחור ומוסיפה מים בכמות שתכסה את תפואי האדמה ועוד קצת ואז מכסה לגמרי ומכניסה לתנור בחום הכי גבוה לשעה שעה וחצי
לאחר מכן מורידה את כיסוי האלומיניום נותנת לו רבע שעה ואז העוף מוכן!
רך וסופר טעים, מכינה אותו לשבת הקרובה :)
 

אלי7:)

משתמש מקצוען
תוכלי לפרט יותר?
שמים את העוף עם מים או בלי?
חותכת 2 בצלים בינוניים ל4 מכניסה לשקית אפשר להוסיף פטריות/תפו"א חתוך/בטטה ועוף מחולק
לתבל כמו שאתם אוהבים את העוף הרגיל שלכם (פפריקה/פלפל שחור/שום גבישי/גריל עוף) אפשר גם להוסיף רוטב צ'ילי/סויה/טריאקי
מוסיפה מעט שמן, סוגרת ולתנור בערך לשעה - אפשר לראות לפי הצבע כשמוכן.
 

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
גם לי יש מתכון מושלם
פורסת בצל + תפו"א חתוכים + תבלינים:
כפית מלח, פפריקה ופלפל שחור ושמן
מערבבת ומרפדת תבנית
מעל מניחה עופות
עליהם שמה תיבול ומורחת את זה כזה
גריל עוף
צילי - 2 כפות
קטשופ - 2 כפות
פפריקה מתוקה

200 מעלות מכוסה שעה בתנור (שעה וחצי אפילו, תלוי עם העוף קפוא או לא)
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
5-6 בצלים בינוניים חתוכים לחצאי טבעות
מטוגנים עד להזהבה קלה

מפזרים בתבנית מחצית מהבצלים, מעליהם מניחים חלקי עוף (8-10 מנות)
מפדרים בפפריקה מתוקה,
יוצקים רוטב טריאקי (בערך כוס) + כוס מים
מפזרים את המחצית השניה של הבצל

אופים שעה וחצי - שעתיים מכוסה בנייר כסף, בחום 200 מעלות
ועוד חצי שעה גלוי
 

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
עוף טרי ולא קפוא
זה משפיע מאוד על הרכות שלו

לקנות עוף טרי. זה דבר ראשון.
כדאי לדעת שעוף טרי הכוונה גם אם הוא הוקפא בבית
ההבדל הוא בצורת ההקפאה.
את העוף הקפוא בחנויות מקפיאים מייד לאחר השחיטה על ידי טמפרטורה מאוד נמוכה מתכת לאפס מה שגורם לחלבונים של העוף להיקרע. מה שאין כן הקפאה של עוף טרי בבית.
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בלת"ק

מכינה כל שבוע לשבת
מניחה עוף בתבנית, מתבלת (פפריקה, שום, קארי, מה שבא ליד)
מכסה בנייר כסף
אופה בתנור על 150 מע' במשך שעתיים-3
זה הסוד (אפילו העצמות מתרככות)

לפעמים אני מוסיפה בצל פרוס בתחתית וסילאן מעל העוף (מתכון מועדף פה)
 

דבורי-ריקי

משתמש פעיל
5-6 בצלים בינוניים חתוכים לחצאי טבעות
מטוגנים עד להזהבה קלה

מפזרים בתבנית מחצית מהבצלים, מעליהם מניחים חלקי עוף (8-10 מנות)
מפדרים בפפריקה מתוקה,
יוצקים רוטב טריאקי (בערך כוס) + כוס מים
מפזרים את המחצית השניה של הבצל

אופים שעה וחצי - שעתיים מכוסה בנייר כסף, בחום 200 מעלות
ועוד חצי שעה גלוי
הכנתי יצא מעולה!! מומלץ!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק ד

א לַמְנַצֵּחַ בִּנְגִינוֹת מִזְמוֹר לְדָוִד:ב בְּקָרְאִי עֲנֵנִי אֱלֹהֵי צִדְקִי בַּצָּר הִרְחַבְתָּ לִּי חָנֵּנִי וּשְׁמַע תְּפִלָּתִי:ג בְּנֵי אִישׁ עַד מֶה כְבוֹדִי לִכְלִמָּה תֶּאֱהָבוּן רִיק תְּבַקְשׁוּ כָזָב סֶלָה:ד וּדְעוּ כִּי הִפְלָה יְהוָה חָסִיד לוֹ יְהוָה יִשְׁמַע בְּקָרְאִי אֵלָיו:ה רִגְזוּ וְאַל תֶּחֱטָאוּ אִמְרוּ בִלְבַבְכֶם עַל מִשְׁכַּבְכֶם וְדֹמּוּ סֶלָה:ו זִבְחוּ זִבְחֵי צֶדֶק וּבִטְחוּ אֶל יְהוָה:ז רַבִּים אֹמְרִים מִי יַרְאֵנוּ טוֹב נְסָה עָלֵינוּ אוֹר פָּנֶיךָ יְהוָה:ח נָתַתָּה שִׂמְחָה בְלִבִּי מֵעֵת דְּגָנָם וְתִירוֹשָׁם רָבּוּ:ט בְּשָׁלוֹם יַחְדָּו אֶשְׁכְּבָה וְאִישָׁן כִּי אַתָּה יְהוָה לְבָדָד לָבֶטַח תּוֹשִׁיבֵנִי:
נקרא  11  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה