בשרי עוף במיניקיטצ'ן-

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
טוב, שוב, ביקשתן- קיבלתן.

הכנתי עוף היום.
וכשבאתי להכין נזכרתי שביקשו כאן עוד במיני [להלן ומכאן במקום מיניקיטצ'ן], אז הכנתי בו.

שמתי ניר אפיה בפלטה התחתונה. מעליו סדרתי את חלקי את העוף, כיסיתי בעוד ניר אפיה ובסוף הסרתי אותו בדקות האחרונות של הבישול


אממה,
עשיתי טעות קטנה ושכחתי שהמכשיר, בגלל החום שלו והאדים שנכלאים בפנים, מייצר נוזלים. הוספתי קצת יותר מדי מים...אז השיש לא נשאר חייב....
בפעם הבא אוסיף ממש ממש מעט מים. והרוטב יהיה מעולה מהתיבול של העוף ומהנוזלים שנוצרים במכשיר. אם באמצע הבישול אראה שיש צורך בעוד נוזלים---אוסיף לפי הצורך.

לא תיעדתי את הטרגדיה של השיש...

אבל את העוף-
IMG_8634_1024x682.jpg


ההכנה פשוטה ממש
אפשר כל מתכון של עוף.
מה שבא לכם
אני שמתי טריאקי, צ'ילי מתוק, גריל עוף ובצל פרוס לטבעות.

מוסיפים מעט מים [אל תעשו את הטעות שאני עשיתי, לרוב אני מכינה פחות עוף במיני אז יש יותר מקום למים...ומכאן הטעות שלי]

סוגרים את המכשיר ומכוונים לדרגת חום הגבוהה ביותר. אחרי כ-45 דקות העוף מוכן. מדי עם בודקים שלא חסרים נוזלים [אבל תנו לי לנחש---לא יחסרו]

בודקים בעזרת מזלג שהוא רך.


זהו

IMG_8633_1024x682.jpg


אה, זה לא באמת שרוף.....רק נראה.


הולכת לטפל בטרגדיה שעל השיש.
 

יהודי אנ

משתמש פעיל
אני מכורה למכשיר...
ראיתי שיש כזה מחברה אחרת שנראה שהוא יותר טוב מהמקורי ובאלי לקנות אבל מה אני יעשה עם 2 מכשירים בשריים?
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
טוב, שוב, ביקשתן- קיבלתן.

הכנתי עוף היום.
וכשבאתי להכין נזכרתי שביקשו כאן עוד במיני [להלן ומכאן במקום מיניקיטצ'ן], אז הכנתי בו.

שמתי ניר אפיה בפלטה התחתונה. מעליו סדרתי את חלקי את העוף, כיסיתי בעוד ניר אפיה ובסוף הסרתי אותו בדקות האחרונות של הבישול


אממה,
עשיתי טעות קטנה ושכחתי שהמכשיר, בגלל החום שלו והאדים שנכלאים בפנים, מייצר נוזלים. הוספתי קצת יותר מדי מים...אז השיש לא נשאר חייב....
בפעם הבא אוסיף ממש ממש מעט מים. והרוטב יהיה מעולה מהתיבול של העוף ומהנוזלים שנוצרים במכשיר. אם באמצע הבישול אראה שיש צורך בעוד נוזלים---אוסיף לפי הצורך.

לא תיעדתי את הטרגדיה של השיש...

אבל את העוף-
צפה בקובץ המצורף 1652303

ההכנה פשוטה ממש
אפשר כל מתכון של עוף.
מה שבא לכם
אני שמתי טריאקי, צ'ילי מתוק, גריל עוף ובצל פרוס לטבעות.

מוסיפים מעט מים [אל תעשו את הטעות שאני עשיתי, לרוב אני מכינה פחות עוף במיני אז יש יותר מקום למים...ומכאן הטעות שלי]

סוגרים את המכשיר ומכוונים לדרגת חום הגבוהה ביותר. אחרי כ-45 דקות העוף מוכן. מדי עם בודקים שלא חסרים נוזלים [אבל תנו לי לנחש---לא יחסרו]

בודקים בעזרת מזלג שהוא רך.


זהו

צפה בקובץ המצורף 1652307

אה, זה לא באמת שרוף.....רק נראה.


הולכת לטפל בטרגדיה שעל השיש.
נראה עסיסי למדי את מתחילה לשכנע אותי לטבול את השני שלי...
רק טיפ פרקטי, אלחותי יש לה את זה לבשרי, היא משתמשת בתבניות אלומיניום השטוח נמוך זה בקוטר של המכשיר ואז אין לכלוך מיותר
 

טוליפ לבן

משתמש מקצוען
את התיבול פשוט מזלפים/בוזקים מעל,
או שצריך לערבב ו'ללטף' כל חלק בנפרד?
 

אסתריקה הלר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
את התיבול פשוט מזלפים/בוזקים מעל,
או שצריך לערבב ו'ללטף' כל חלק בנפרד?
אני לא משתמשת במיני קיטשן, אבל למי שאין כוח למרוח את התבלינים- הכי מהר פשוט לערבב בידיים.
שוטפים ידיים, מערבבים הכל בלי עדינות יתרה (כולל השמן כמובן), וזה מתערבב הכי יפה תוך שניה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נראה עסיסי למדי את מתחילה לשכנע אותי לטבול את השני שלי...
רק טיפ פרקטי, אלחותי יש לה את זה לבשרי, היא משתמשת בתבניות אלומיניום השטוח נמוך זה בקוטר של המכשיר ואז אין לכלוך מיותר
נכון. יש תבניות C10
והן מעולות לבישול במיני.
לאפיה לדעתי פחות
את התיבול פשוט מזלפים/בוזקים מעל,
או שצריך לערבב ו'ללטף' כל חלק בנפרד?
מעל
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה