- הוסף לסימניות
- #3,561
אני תמיד שמה קוואקר מהיר הכנה, זה טעם טיפונת יותר כבד, אבל הבנתי שזה גם יותר בריא ועשירמה אפשר לשים בקציצות במקום פירורי לחם שיתן תוצאה הכי דומה?
לא הצלחתי להשיג מאחרי פסח...
עדיף קוואקר או קמח מצה?
תודה!
אני תמיד שמה קוואקר מהיר הכנה, זה טעם טיפונת יותר כבד, אבל הבנתי שזה גם יותר בריא ועשירמה אפשר לשים בקציצות במקום פירורי לחם שיתן תוצאה הכי דומה?
עדיף קוואקר או קמח מצה?
תודה!
שמתי 2/3 קוואקר ו-1/3 קמח מצה ויצא מצויןאני תמיד שמה קוואקר מהיר הכנה, זה טעם טיפונת יותר כבד, אבל הבנתי שזה גם יותר בריא ועשיר
אחרי האפיה?..... אמממ לא חושבת, תכיני סלטים מלוחים,שיאזן את הטעם.....אפיתי לחמניות
ואחרי האפיה נזכרתי שלא שמתי מלח
יש איך להציל אותן?
?אפשר להכין עוגה עם גבינת שמנת וגבינה לבנה בלי שמנת חמוצה/מתוקה
יצא טוב המרקם?
יש לי גבינת שמנת 18% ו25% וכן גבינה לבנה
מפחדת לפשל איתם ולזרוק לפח עשרות שקלים
אשמח לייעוץ המומחיות במטבח @ה. בקר @רוחי בלבוחי @shira bira @חני גרינשטיין @חני בנני ועוד
כן בוודאיאפשר להכין עוגה עם גבינת שמנת וגבינה לבנה בלי שמנת חמוצה/מתוקה
יצא טוב המרקם?
אשמח לייעוץ המומחיות במטבח @ה. בקר @רוחי בלבוחי @shira bira @חני גרינשטיין @חני בנני ועוד
עוגה אפויה - ללא ספק.אפשר להכין עוגה עם גבינת שמנת וגבינה לבנה בלי שמנת חמוצה/מתוקה
יצא טוב המרקם?
דווקא גבינת שמנת תהיה הכי יציבה. היא מכילה פחות נוזליםעוגה אפויה - ללא ספק.
עוגה קרה תהיה פחות יציבה,
אבל בטח טעימה.
באמת לא שמתי לב שהיא כתבה גבינת שמנת.דווקא גבינת שמנת תהיה הכי יציבה. היא מכילה פחות נוזלים
www.bbruchy.com
הבצק צריך להיות קר ומינימום עיבוד וגם יצירת זוית ישרה בין תחתית לדופןצריכה עזרה דחופה-
הכנתי בצק פאי מהמתכון הזה:
הכנסתי לתנור עם נייר אפיה וקטניות כמשקולת,![]()
הפקת חג-טארט עננים – דולסי וגבינה וחוברת מתכונים לשבועות במתנה
לאחר 4 שנים של מתכונים שהוכנו באהדה רבה ע"י הצופים, וברוך השם גרפו אינספור מחמאות מכל מי שראה/טעם/הגיש. מה יותר מכבד את החג מאשר עוגה עשירה בטעמים ובמראה.…www.bbruchy.com
ועכשיו פתחתי את התנור ומגלה שהבצק כולו 'נזל' לתחתית התבנית
לא נשארו דפנות...
כנראה כי השתמשתי בכוסות חד"פ ולא כוסות מדידה כך שהיחסים לא מדוייקים (הבצק היה מאד מאד דביק).
מה עושים עכשיו? יש דרך להציל את העוגה או לרוץ לקנות תחתית מוכנה וזהו?
עדשים כתומות מושרות במים רותחים - לטחון במעבד מזון (לא חובה), מחליף פחמימה בחלבון בריא מן הצומח.מה אפשר לשים בקציצות במקום פירורי לחם שיתן תוצאה הכי דומה?
עדיף קוואקר או קמח מצה?
תודה!
זה קר, למה יש בעיה?הכנתי בצק שמרים חלבי ואין לי מברשת חלבית. יש דרך אחרת להבריש את הבצק בביצה?
הכנתי בצק שמרים חלבי ואין לי מברשת חלבית. יש דרך אחרת להבריש את הבצק בביצה?
אני מורחת עם הידיים![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: טובבבבבבב1 //