גם זק"א לא יזיקהגיע הזמן,
אחת ולתמיד,
שיהיה כאן בוט אוטומטי שירטווט את חסלט...
וגם את אהרונ'ס.
זה נראה לי משחק מילים בין "תמיד כובע" (הוט באידיש) ל-"תמיד חם" (האט באנגלית).אני לא כ"כ הבנתי מה הפרסום בא לבטא, אדרבה אשמח שיחכמוני...
הכוונה 'הוט' - HIT באנגלית מתורגם לבעיטה במקום, ומשמש כלשון של 'להיט' זה הכוונה ומשחק מילים תמיד להיט ...... [שגם בעברית מתחרז טוב ]חבר אחד סיפר לי שראה בקופת חולים ש...
הגב' הראשונה בארה"ב הגיעה השבוע להכתרת בעלה עם כובע מוזר.
הנה RTM אמריקאי, שרוכב על גל הצחוקים ברשת...
צפה בקובץ המצורף 1879489
אני לא כ"כ הבנתי מה הפרסום בא לבטא, אדרבה אשמח שיחכמוני...
הצליחו להביא אותי לראות שוב את הקליפ ולהבין מה הגאונות במודעה הזאת.איני מבין מדוע נזכרו האמריקאים כשיו בסרטון הסלונימאי
אבל המודעה הזו איז שיין...
צפה בקובץ המצורף 2075089
אני לא בדיוק עונה על השאלה שלך, אבל הנה דוגמא.מסעות פרסום שנחרטו בהסטוריה יש הרבה, ביניהם "לא נעימים",
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: חוי!, ש. נ. א., נהר זורם ומשתמש 1 נוסף4 //