תנו לי ביקורת Gross&Co

• הוסף לסימניות
רואים שזה מדויק ומושקע!
יופי של עבודה!

• הוסף לסימניות
יופי של צילומי מאקרו!!!

נ.ב.
הייתי סוגר עוד קצת צמצם בחלק מהתמונות לקבל עומק שדה מלא על כל הנושא. עם לא שזה מה שרצית.
ב'. אשמח לדעת עם החלביות בראשונה ובעוד היא מכוונת או מיותרת. זכור לי שאיציק דיבר על זה בזמנו. לא זוכר איך מונעים זאת:rolleyes:...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וואו יעל!!
כזאת עבודה מדויקת.
השוקולדים יוצאים מהתמונה....

• הוסף לסימניות
דייי איזה מגרה זה לא פייר!!!!!!!!
תמונות מעולות! רואים שהשקעת, אפשר לאכול את המסך ולהרגיש את המתיקות רק מהעיניים, והתאורה מושלמת!

• הוסף לסימניות
יעל את אלופה!
זה נראה מדהים, ממש אפשר להרגיש את כל הטקסטורות והמרקמים של השוקולד בפה
ממש ממש מוחשי!

• הוסף לסימניות
התמונות יפות מאוד, אין ספק שעשית כאן עבודה מקצועית וטובה, לצלם שוקולד זה בהחלט לא דבר קל.
ברשותך, הייתי רוצה לתת כאן כמה הארות לצילום שוקולד לתועלת כולם.
1: לפני הצילום שימנת את השוקולד, זה משהו שגם אני עשיתי בעבר והעירו לי על כך והבנתי שזה אכן טעות. שוקולד אמור להראות חלק ומט. אלא אם כן המטרה שונה והרעיון להראות שוקולד נוזלי וחם ואז מחממים אותו בברנר.
2: הרבה פעמים עריכה וליטוש יהיו בלתי נמנעים, כדאי לשים לב בעריכה שהכל יראה חלק ותואם וישתלב עם השוקולד שלא יראו שיש כאן נסיון לריטוש.
3: כדאי לשים כפפות שלא משאירות טביעות אצבע.
4: לגבי התאורה בצילום שוקולד המשחק הוא בעיקר הצל. לכן כדאי להגיע עם התאורה בצורה כזו שיהיה משחק יפה של אור וצל.
לדוגמא: שימי לב בתמונה האחרונה - הראשונה בסט האחרון: יש לנו תאורה מימין, היה כדאי גם תאורה אחורית למנה - בצד ימין שלה ואז הייתי מקבלת הברקות יפות על הממתק בקו מתאר ולמעלה.
5: לצלם בתאורה לא מחממת- נורות לד, ובטמפרטורת חדר נעימה.
6: טיפ לכל אלה שעוסקות בשוקולד אל תוציאו לצילומים שוקולד שהיה במקרר או במקפיא, הוא מזיע ורטוב וממש לא נראה טוב.

• הוסף לסימניות
@שושי סירקיס השקעת!! תודה!!
הארות מעניניות ומחכימות.
לגבי השמן.. מסכימה איתך שיש לזה צדדים לכאן ולכאן. לכן בתחילה לא השתמשתי בשמן. וכשהוספתי הלקוח מאוד אהב! אז שילבתי..
לגבי תאורת לד אני לא מחזיקה את סוג התאורה הזה כרגע.. בע"ה בעתיד אולי.
נהנתי לקרא ומעריכה שככה פירטת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אני מצטט את הפוסט של מפתח האתר:

רציתי לשתף פלטפורמה שפיתחתי לאחרונה, שהתחילה כצורך להנגיש לימוד אנגלית והפכה למערכת לימודית שלמה (SaaS) שכבר מעוררת עניין לשיתופי פעולה ברמה גבוהה.

המטרה הייתה לייצר חוויית למידה חכמה שמשלבת מורה AI אישי עם תכנים שמותאמים דינמית לרמת המשתמש.

מה יש במערכת (Features מרכזיים):
- מורה AI אישי: צ'אט אינטראקטיבי לתרגול שיחה חופשית שמתקן טעויות בזמן אמת.

- שליטה במהירות הקראה: אינטגרציית TTS כולל "Slow Mode" לשיפור ההגייה.

- מחולל מבחנים אוטומטי: המערכת מייצרת מבחנים (אמריקאי + פתוח) מבוססי AI לפי נושא השיעור והרמה.

- מנגנון Retention: מערכת XP, ניהול Streaks ואתגרים יומיים.

- דשבורד ניהול (Admin): מעקב אחרי התקדמות תלמידים ושליחת הודעות מערכת גלובליות.

הצד הטכני ב-Lovable:
- אינטגרציה מלאה ל-Supabase לניהול משתמשים ושמירת דאטה.

- שימוש ב-Edge Functions לייצור תוכן מותאם רמה (יסודי עד תיכון) – שליטה באורך הטקסט ובמורכבות השפה.

- UI/UX מותאם מובייל: בנייה כ-PWA עם דגש על רספונסיביות גבוהה ושימוש ב-Safe Areas.

- חיבור ל-Google Calendar לתזמון למידה.

בניתי את זה מתוך אמונה שבינה מלאכותית היא העתיד של סגירת פערים לימודיים, במיוחד בתקופה כזו.

כרגע המערכת פתוחה לשימוש בחינם לגמרי.
לכניסה למערכת:
https://deep-dive-lingo.lovable.app/
  • תודה
Reactions: אלצ'י1 //
8 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  2  פעמים
למעלה