- הוסף לסימניות
באשכול זה יעלו קישורים לבוטים שנצרו ע"י משתמשים,
כגון בוטים חרדים, גרפיקאים, פסיכולוגים,
וכל בוט שתוכנת ע"י משתמשי הAI:
כגון בוטים חרדים, גרפיקאים, פסיכולוגים,
וכל בוט שתוכנת ע"י משתמשי הAI:
תוכל להעתיק לפה שיחה?הוא מדבר איתך לפי ההגדרות שנתתי לו ממש כמו צאלמער אמיתי....
לא.האם ליוצר הצאט יש אפשרות לראות את ההתכתבות
אני בנטפרי וזה עובד חלקכל הקישורים פה חסומים בנטפרי
זה לא עובד ליתודה רבה ל @יהודה פירר לקישור![]()
לי עובד פצצה. איזה מסלול יש לך? נפתח במסלול "הכי פתוח".זה לא עובד לי
אין לי ממש מצומצםאם יש לך "מצומצם" כנראה מסביר את זה...
לי זה לא נחסם אבל מאידך זה גם לא עובד אולי זה מה שהתכוונת (אפשר להגדיר ולשמור וכל זה אבל תכלס הוא עונה כרגיל ברירת מחדל)הGem של ג'מיני נחסם לי בנטפרי זה קרה לכולם?
כן זה מה שהתכוונתי בדקתי בקונטרול וראיתי שנטפרי חוסם את זה, מעניין שבהתחלה זה עבד מצוין ועכשיו כלוםלי זה לא נחסם אבל מאידך זה גם לא עובד אולי זה מה שהתכוונת (אפשר להגדיר ולשמור וכל זה אבל תכלס הוא עונה כרגיל ברירת מחדל)
ואללה גם לי זה קרה זה קורה לכולם? פשוט אני עשיתי עם זה קצת שטויות אז חשבתי שהם חסמו אותי באופן מיוחדכן זה מה שהתכוונתי בדקתי בקונטרול וראיתי שנטפרי חוסם את זה, מעניין שבהתחלה זה עבד מצוין ועכשיו כלום![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: איז כף, אין דברים כאלה, יוסי לוינגר ועוד 10 משתמשים13 //