אחותי קנתה את זה שבוע שעבר באילת ב3500
מי נותן על זה אחריות ?אני גם מחפש כרגע לקנות G7 ולהפתעתי ראיתי שאנשים מפרסמים מצלמות יד2/מחו"ל/מחודשות, במחיר יקר יותר ממה שמוכרים מצלמה חדשה בארץ.
כרגע אני מנסה לארגן קבוצה שמעוניינת ב-G7 מארק 3 - חדשה עם אחריות מיבוא מקביל - במחיר של 3500-3700.
אם יש ביקוש, תגיבו.
היבואן שמביא את זה ביבוא מקביל.מי נותן על זה אחריות ?
זה בעברית ?מי נותן על זה אחריות ?
יש קבוצה?אני גם מחפש כרגע לקנות G7 ולהפתעתי ראיתי שאנשים מפרסמים מצלמות יד2/מחו"ל/מחודשות, במחיר יקר יותר ממה שמוכרים מצלמה חדשה בארץ.
כרגע אני מנסה לארגן קבוצה שמעוניינת ב-G7 מארק 3 - חדשה עם אחריות מיבוא מקביל - במחיר של 3500-3700.
אם יש ביקוש, תגיבו.
לפי מה שזכור לי באושר עד לא מכרו G7 אלא SX740, המחיר שלו היה 2000 ש"ח.שאושר עד מכרו מצלמה כזאת
מה היה המחיר?
אפשר תמיד להוסיף עברית ב 100 שקל ואם זה קבוצה זה מחיר גם יורדזה בעברית ?
מה עם זה ?אני גם מחפש כרגע לקנות G7 ולהפתעתי ראיתי שאנשים מפרסמים מצלמות יד2/מחו"ל/מחודשות, במחיר יקר יותר ממה שמוכרים מצלמה חדשה בארץ.
אם יש ביקוש, תגיבו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: חוי!, ש. נ. א., נהר זורם ומשתמש 1 נוסף4 //