- הוסף לסימניות
מישהו פה יודע על זה משהו???
אצלי כרגילמישהו פה יודע על זה משהו???
אתה לקוח נטפרי?אצלי כרגיל
נסה לרענן
כןאתה לקוח נטפרי?
בודקבגלישה בסתר כן עובד?
כן, בגלישה בסתר עובדבגלישה בסתר כן עובד?
נטפרי והשיגועונות שלהם, כמו פיקוד העורף אין להם מושג איפה הטיל נופל אז הם מכניסים את כל הארץ לממ"ד, לנטפרי אין כח לבדוק את זה אז הם סוגרים הכל.שלחתי פניה לנטפרי
נראה מה יהיו חלומותיו
אני לא מסכים איתךנטפרי והשיגועונות שלהם, כמו פיקוד העורף אין להם מושג איפה הטיל נופל אז הם מכניסים את כל הארץ לממ"ד, לנטפרי אין כח לבדוק את זה אז הם סוגרים הכל.
שאלהאם בגלישה בסתר כן עובד, בד"כ זה בגלל תוספים שמתנגשים. נסו לכבות תוספים (אחד אחד כמו שאלטר חשמל) ולבדוק מה תוקע. בדגש על תוספי חוסמי פרסומות.
בדרך כלל הפיתרון הוא לנקות קוקיז וכו'כן, בגלישה בסתר עובד
איזה מוזר
יכול להיות.שאלה
אם אני אכנס מדפדפן על שם משתמש אחר
זה אמור לעבוד לי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: הנמר חברבורותיו, בוניבון, איש בן פרצי ועוד 25 משתמשים28 //