• הוסף לסימניות
במקרה שלי הוא מוכן שאעבוד מהבית ולא מכריח
אך לא דואג לי למחשב עם התוכנות המתאימות וטוען שאם חשוב לי לעבוד שאסתדר עם מחשב
השאלה אם הפיצויים מהמדינה ואקבל או שעובר דרכו והוא לא ייתן?

• הוסף לסימניות
במקרה שלי הוא מוכן שאעבוד מהבית ולא מכריח
אך לא דואג לי למחשב עם התוכנות המתאימות וטוען שאם חשוב לי לעבוד שאסתדר עם מחשב
השאלה אם הפיצויים מהמדינה ואקבל או שעובר דרכו והוא לא ייתן?
בפעם האחורנה (עם כלביא) זה עבד במתווה של אבטלה, המעסיק הוצי לחל"ת וקיבלו אבטלה מביטוח לאומי, אז גם אם יחזור על עצמו אתה עדיין זקוק לכך שהוא ידווח ויוציא אותך לחל"ת

אבל יכול להיות שהפעם יעבוד אחרת, לדוגמא פיצוי למעסיק והוא מעביר ישירות לעובד, ובד"כ גם אז זה בתנאי שהוא אכן מעביר...

• הוסף לסימניות
אם זה יהיה קצר - עד שבוע, הגיוני שלא יהיה שום פיצוי
בפעמים האחרונות הפיצויים לא היו כאלה נדיבים
אכן, זה תלוי מאוד באורך, אבל גם ב "רוחב"
ככל שהמערכה משביתה את כל המשק לרוחב, הפיויים בד"כ מהירים יותר ברורים יותר, ובפחות מבחני עמידה, כי ממילא הרוב אכן זכאים

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לומר מה בדיוק היה בעם כלביא?
בעם כלביא קיבלנו על ה-12 ימים 75 אחוז מהשכר. היה אפשר להגיש אבטלה בלי שיפטרו אותך, אלא יציאה לחל"ת. וזה היה מאוד מסודר, טופס מהמעסיק שלא עבדת בימים האלו והאלו, ותוך תקופה זה אושר ונכנס הכסף לחשבון.
אם המלחמה הזו תהיה קצרה, מסתבר שלא יתנו כלום.

• הוסף לסימניות
האם לדעתכם יהיה אפשרות למעסיק להוציא לח"לת ונקבל דמי אבטלה מביטוח לאומי?

אם כן מתי יצא על כך מידע מדוייק?

• הוסף לסימניות
לאחרונה פורסם שהמדינה עוד לא התאוששה ממה שהיא שילמה לעובדים בעם כלביא ושהמדינה לא ערוכה לזה כעת ולכן כנראה לא יהיה

• הוסף לסימניות
כמה שילמו על התקופה של עם כלביא ?

• הוסף לסימניות
לא נראה. שמעתי שהאוצר אמרו שאין יכולת למדינה לשלם פיצויים יותר.

• הוסף לסימניות
בסברה היה אמור להיות. אין הבדל. זה אותם טילים ויש סכנת יציאה מהבית. אלא שלאחר שראינו לחץ של חלק מהשרים להוציא את כל המדינה לעבוד וכך קרה ביום חמישי. אז כמעט בטוח שלא יתנו פיצויים, אפילו למי מאיתנו שהחליט לבינתיים להישאר בבית.
וזו נראה לי היתה המטרה, להחזיר את העבודה מהר ככל האפשר כדי להגיד בקושי הפסדתם עבודה אין על מה לשלם. (לעומת עם כלביא שהיו 12 ימים בטלה, אז הם לא יכלו להתעלם מזה).
אם היו גולשים לתחילת שבוע הבא אז היו מבינים שחייב לשלם, ובגלל זה כנראה הערימו על כולנו, והחזירו בבהילות את העבודה ליום חמישי ב-12 בצהריים.

• הוסף לסימניות
אם כן זו טפשות לשמה
מה שהיה בעם כלביא עודד את השכירים לא לצאת לעבוד
מה טיפשות? טילים שמפרקים שכונות שלימות (ויש פיספוסים בירוטים וזה ידוע). היה בצדק שכל אחד היה איש תחת גפנו ותחת תאנתו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

נספח לדיונים - אשכול איראן ועדכונים ביטחוניים.

האשכול נפתח כדי לשמור על אשכולות החדשות המרכזיים נקיים ותכליתיים.
הוא ישמש כמרחב היחיד לדיון על הידיעות הביטחוניות המתפרסמות בפורום.

קראו את הכללים היטב. הם מחייבים, והאכיפה תהיה בנוסח משמרות המהפכה.

מטרת האשכול?
- הרחבות ופרשנות: הבאת רקע נוסף לידיעה, או ניתוח ענייני ומנומק של המצב.
- שאלות ובירורים: בקשת הבהרה על דיווח שעלה באשכול המרכזי.
- מידע משלים: עדכונים שחשובים להבנת התמונה אך אינם "חדשות מתפרצות".

מה לא ייכנס לכאן? עילה לחסימה מיידית

- גלישה לנושאים אחרים: האשכול ממוקד ביטחונית בלבד. פוליטיקה, עניינים אזרחיים או כל נושא שאינו קשור ישירות למלחמה/איראן - יימחקו.

- "ניהול המלחמה": אין מקום ל"הצעות למטכ"ל, פרשנויות בשקל או תרחישי אימים חסרי ביסוס.

- התכתבויות אישיות בין ניקים ("פינג-פונג"), או שרשורים שנמרחים על עמודים שלמים ללא ערך מוסף.

כדי לאפשר שיח איכותי, אנחנו נוקטים במדיניות אפס סובלנות.
* חסימה לצמיתות: משתמש שיעבור על הכללים, ייחסם מהאשכול באופן מיידי.
* אין חנינות: אין טעם לפנות במערכת הדיווח או בהודעות פרטיות לבקשת שחרור. הפיתרון היחיד לשחרור מחסימה - הוא פשוט לא להיחסם מלכתחילה.
האחריות היא שלכם. שמרו על שיח ענייני.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה