משתמש סופר מעודכן
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
מישהו האם שכיר מקבל פיצויים מאה אחוז על היעדרות במלחמה?
ואם כן ממי מהמעסיק או המדינה?
בפעם האחורנה (עם כלביא) זה עבד במתווה של אבטלה, המעסיק הוצי לחל"ת וקיבלו אבטלה מביטוח לאומי, אז גם אם יחזור על עצמו אתה עדיין זקוק לכך שהוא ידווח ויוציא אותך לחל"תבמקרה שלי הוא מוכן שאעבוד מהבית ולא מכריח
אך לא דואג לי למחשב עם התוכנות המתאימות וטוען שאם חשוב לי לעבוד שאסתדר עם מחשב
השאלה אם הפיצויים מהמדינה ואקבל או שעובר דרכו והוא לא ייתן?
אכן, זה תלוי מאוד באורך, אבל גם ב "רוחב"אם זה יהיה קצר - עד שבוע, הגיוני שלא יהיה שום פיצוי
בפעמים האחרונות הפיצויים לא היו כאלה נדיבים
עדיין לא פורסם מתווה מסודרמישהו האם שכיר מקבל פיצויים מאה אחוז על היעדרות במלחמה?
בעם כלביא קיבלנו על ה-12 ימים 75 אחוז מהשכר. היה אפשר להגיש אבטלה בלי שיפטרו אותך, אלא יציאה לחל"ת. וזה היה מאוד מסודר, טופס מהמעסיק שלא עבדת בימים האלו והאלו, ותוך תקופה זה אושר ונכנס הכסף לחשבון.מישהו יכול לומר מה בדיוק היה בעם כלביא?
אם כן זו טפשות לשמההאם לדעתכם יהיה אפשרות למעסיק להוציא לח"לת ונקבל דמי אבטלה מביטוח לאומי?
אם כן מתי יצא על כך מידע מדוייק?
75 אחוזכמה שילמו על התקופה של עם כלביא ?
מה טיפשות? טילים שמפרקים שכונות שלימות (ויש פיספוסים בירוטים וזה ידוע). היה בצדק שכל אחד היה איש תחת גפנו ותחת תאנתו.אם כן זו טפשות לשמה
מה שהיה בעם כלביא עודד את השכירים לא לצאת לעבוד
בגלל זה הם מסכנים חיים והמליצו לשחרר את כולם בחמישי. חוסר אחריותלא נראה. שמעתי שהאוצר אמרו שאין יכולת למדינה לשלם פיצויים יותר.
האם אנשים חזרו לעבודה??בגלל זה הם מסכנים חיים והמליצו לשחרר את כולם בחמישי. חוסר אחריות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים