ננו בננהביקשתי מה- GPT ליצור לי תמונה כזו והוא לא הסכים 'לפגוע' בדמות מסויימת כמה רשע שיהיה אז ביקשתי שיצור לי רק את הרקע ואני כבר הוספתי לבד את הרשע הזה תלוי.
עם איזה כלי בינה מלאכותית כן אפשר ליצור דברים עם דמויות מוכרות?צפה בקובץ המצורף 2194648
נראה לי שגרוק הכי מקל בכל ההגבלות, אבל ברימון הוא חסום ונראה לי שגם בנטפריביקשתי מה- GPT ליצור לי תמונה כזו והוא לא הסכים 'לפגוע' בדמות מסויימת כמה רשע שיהיה אז ביקשתי שיצור לי רק את הרקע ואני כבר הוספתי לבד את הרשע הזה תלוי.
עם איזה כלי בינה מלאכותית כן אפשר ליצור דברים עם דמויות מוכרות?צפה בקובץ המצורף 2194648
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים