דרוש מידע תיוג לשבת גיבוש

• הוסף לסימניות
שלום. אני מתכוננת לשבת משפחתית מורחבת ובא לי איזה תיוג יפה שאותו נעצב על ההזמנה, השלטים, התוכניה...
לדוג' שנה אחת עשינו : משפחה 1 מעל כולם..
אשמח לקבל רעיונות לתיוג...
תודה.

• הוסף לסימניות
הכוונה לסלוגנים?
אז כדאי לך לשאול את GPT יש לו רעיונות מעולים ואפשר לחדד לו ברמת מילים והכוונה בדיוק לצורך שלך

• הוסף לסימניות
GPT חסום לי.. אני מחפשת רעיונות שמשפחות כאן עשו..
אשמח לעזרתכם..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

שלום וברכה,
ברצוני לברר בשביל מכרים-

אנו מנסים לאתר אנשים שרכשו דירה בפרויקט מגורים בעיר נתניה לפני כשנתיים במסגרת מודל התשלום ‎7/93.

מדובר בדירות חדשות שנרכשו “על הנייר”, כאשר בשלב הרכישה שולמה מקדמה של כ-7% ממחיר הדירה, והיתרה אמורה להיות משולמת לקראת מסירת הדירה (כ-93% מהסכום).

הרכישה בוצעה דרך מתווך שליווה את העסקה, ובמסגרת השיווק הוצג לרוכשים כי הרכישה היא על מנת למכור את הזכויות בדירה לפני המסירה.

המתווך גבה על השרות הזה כ-100K תוך התחייבות (לצערנו ללא כל תיעוד/ חוזה) שהוא ימצא קונה לדירה לכשתהיה מוכנה, והרוכשים יגזרו קופון של כמה מאות אלפים (ההפרש בין הדירה על הנייר לדירה המוכנה)

והנה- מתקרב זמן התשלום הסופי- והמתווך מודיע שהוא עשה כל מאמץ אך לא הצליח למכור את הדירה, מה שמשאיר את הרוכשים להתמודד לבד עם הצורך לשלם/למצוא קונה, בתוספת ההפסד העצום של הכסף שהוא גבה מהם ללא כל תמורה.

הבנו שישנם עוד קונים רבים שנפלו בפח...

המטרה שלנו היא ליצור קשר עם רוכשים נוספים כדי:
• להבין האם קיימים מקרים נוספים עם מאפיינים דומים
• להחליף מידע בין הרוכשים
• ולבחון אפשרות להתייעצות משפטית משותפת במידת הצורך

אם אתם:
• רכשתם דירה בפרויקט מגורים בנתניה לפני כשנתיים במסגרת עסקת ‎7/93
• נכנסתם לעסקה דרך מתווך שהציע ליווי או סיוע במכירת הדירה לפני המסירה
• או שאתם מכירים מישהו שנמצא במצב דומה

נשמח מאוד שתכתבו כאן, או שתשלחו מייל לכתובת: shenbituach ואז שטרודל ג'ימייל וכו'

בשורות טובות

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

היי מאמינה שכבר היה כאלה אשכולות שנים קודמות
אבל לא מצאתי משהו רלוונטי

אז ככה אנחנו משפחה מורחבת בלי הרבה זוגות וגרים באותו אזור ככה שהקשר הוא מאוד חם וקרוב ונפגשים הרבה ולכן לא רוצים רק לשבת ולדבר אלה משהו יותר כיף!
כל שנה יותר מתמקדים בילדים קלקרים תחרויות וכזה...
השנה החלטנו שעושים משהו מושקע רק למבוגרים! (אל דאגה הילדים בחדר יעשו הצגות...)
מה שכן בגלל שזה כולם ביחד אז פחות סגנון אחד על אחד נגיד לא שמהמרים אחד על השני אלה משהו יותר של כולם עם כולם
או בנפרד בנים בנות(פחות רוצים גם ככה אין הרבה אנשים)

דוגמאות לתוכניות שהיו שנים קודמות מוצלחות אני ישמח לעוד כאלה סגנון:
* חדר בריחה -הבנים היו בחדר אחד והבנות שני והיה חדר בריחה לגמרי עם חידות מנעולים וכזה והיה תחרות מי ראשון יצליח לצאת

* מוצלח במיוחד היה תוכנית של מכירה פומבית לכל המרבה המכיר, בהתחלה אספו נקודות עם חידון חמוד תמונות שהיו צריכים לזהות ועוד כמה חלקים מצחיקים ובסוף כל אחד היה צריך להבטיח משהו ושמו את זה במעטפות ואז התרחשה המכירה הגדולה על המתנות והמעטפות (כמובן שלא ידעו של מי המעטפה ומה ההבטחה!)

* לא עשינו אבל שמעתי ואהבתי את הרעיון אבל לא לכולם מתאים - הרכבת ממשלה יש רשימת משתתפים ורשימת שרים וכל אחד צריך להרכיב ממשלה על בסיס בדיחות פנימיות (לדג' זה שלא עבר תטסט 8 פעמים שר התחבורה) וירידות והסכמי שלום ומי יושב אם מי וכזה עד שאפשר לחתום על המוגמר

אז אני אשמח לעוד רעיונות מדליקים
ושיהיה לכולנו חנוכה שמח!
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה