• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1346958:
כנראה שיש כמה סוגים.
לי יש שיש קיסר לבן 9141
והוא ממש לא פרקטי לצערי.
מראש קיבלתי אותו עם כמה כתמים שלא יורדים (האיש שיש אמר שכנראה זו רובע שהתיבשה)
צריך מיד לנקות כל כתם, אחרת כתמים נשארים ורק עם שפשוף מסיבי עם אסטוניש או אקונומיקה הם יורדים. כתמים אדומים וחומים הם הכי גרועים וממש נדבקים וקשה להוריד (רטבים, קטשופ , קפה וכדומה) אפילו קילוף ירקות וחיחתוך עגבניות צריך בזהירות כי אחרת זה יוצר כתמים
לדעתי עדיף שיש שמנת או לברר מראש על הסוגים אם הם דוחים כתמים או לא
בהצלחה
דיכאון:eek:
טוב שכתבת דגם, נדע מה לא כדאי.
אשמח שהמרוצים יציינו איזה דגם לקחו
תודה מראש כמובן

• הוסף לסימניות
שיש שחור הוא גם מדהים
אחותי עשתה חודשיים לפני, ויש לי שכנה שעשתה שיש אפור עם נצנצים וזה גם יפה,
אולם מי שמתחבר יותר לאופוייט וללבן ומתלבט
היום כבר לא,
דרך אגב עשינו גם חיפוי שיש וזה מיוחד אולם העלות יקרה מאוד ופה היתה התלבטות וסחבת אם להתחייב
מה שכן, לא מתחרטים

• הוסף לסימניות
חיפוי שיש זה הקירות, כאילו במקום הקרמיקה?

• הוסף לסימניות
אכן כן, מאחר ובחרתי ריצוף בהיר לרצפה,ובקיר שמול הארונות עשיתי חיפוי קרמיקה מעניין
לא רציתי שיהיה שיש מסוג מסויים וקרמיקה בין הארונות מסוג שונה
אני אוהבת קו נקי ובהיר ע"כ נפלה ההחלטה שהשיש והקרמיקה מעל יהיו מאותו החומר

• הוסף לסימניות
במטבחי אבן קיסר שחורה. לא ממליצה בכלל.

• הוסף לסימניות
אצלינו לבן קיסר 1600 או 1650 (שניהם אותו סוג רק אחד עם טיפה גווני אפור) ולא צריך לנקות מיד, הכתמים יורדים בכיף, בסמרטוט עם מים ואמה וכשצריך יותר אז אקונומיקה. מידי שבוע יסודי עם אקונומיקה.

• הוסף לסימניות
חשבתם שלנקות שיש לבן זה בעיה? כנראה שאין לכם כיריים חשמליות בצבע לבן על השיש הלבן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1346386:
ארונות מטבח לבנים מבריקים לדעתי מספיק "מאירים" ו"מרחיבים".
אין צורך להוסיף גם שיש לבן.
צבע ביניים כמו נס קפה/מוקה נראה לי מעולה וגם יתן קונטרסט יפה לארונות הלבנים.
אפשר לעשות גם שיש גם ארונות וגם ריצוף בלבן..
קונטרסט אפשר לקבל עם דלפק בוצ'ר שרוכב על השיש - העץ נותן איזה יופי חמים ומיוחד למטבח.

• הוסף לסימניות
אשמח לראות תמונות של מטבחים לבנים.
אפשר גם למייל שלי_
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;1347674:
אפשר לעשות גם שיש גם ארונות וגם ריצוף בלבן..
קונטרסט אפשר לקבל עם דלפק בוצ'ר שרוכב על השיש - העץ נותן איזה יופי חמים ומיוחד למטבח.
מאחלת ריצוף לבן רק לשונאים שלי...

דלפק בוצ'ר זה מקסים ממש רק לא פרקטי בעליל.
מה קורה כשהעץ מתחיל לקבל שריטות? מחליפים? משייפים? משתעבדים?
חוץ מזה שנתפסים עליו חיידקים...

אני מאוד מאוד אוהבת שילוב של לבן עם עץ, אבל לדעתי לפני העיצוב חייבים לחשוב על הפרקטיות, אלא אם כן יש מלאי מזומנים בלתי נדלה ועוזרת צמודה שמנקה כל היום...

המטבחים שהעליתי לפני כמה עמודים לא מספיק לבנים ומרחיבים את הדעת למרות שיש עליהם שיש שאינו לבן?
ואת העץ אפשר להכניס בשולחן פינת אוכל ושולחן סלון וכדו' - ישתלב נפלא!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;1347661:
חשבתם שלנקות שיש לבן זה בעיה? כנראה שאין לכם כיריים חשמליות בצבע לבן על השיש הלבן...

יש מגרדת זכוכית לכיריים
והחיים בניקוי קלים מאד

ומידי פעם אנטי קלאק

• הוסף לסימניות
עשיתי מטבח לבן מבריק ורצינו לעשות שיש לבן מבריק ובסוף עשינו אפור בהיר מהמם ששוב קצת את הלבן של המטבח.הוא גם בהיר כך שמבחינת ניקיון כן רואים כל כתם(אני מעדיפה לראות ולנקות מיד מאשר לחיות בלכלוך בלי לדעת) לגבי חיפוי עשיתי זכוכית לבנה וזה מהמם אבל צריך לדעת שללבן יש אינספור גוונים ובכל מרקם הלבן שונה.
וגם לי יש כיריים שמליות לבנות ולא רואה שום בעיה בניקיון.אחרי כל בישול מעבירה נייר מגבת לח ואם קצת מוכתם יותר אז סקוצברייט בעדינות-לא שורט ולא בעייתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי צלמת;1348319:
עשיתי מטבח לבן מבריק ורצינו לעשות שיש לבן מבריק ובסוף עשינו אפור בהיר מהמם ששוב קצת את הלבן של המטבח.הוא גם בהיר כך שמבחינת ניקיון כן רואים כל כתם(אני מעדיפה לראות ולנקות מיד מאשר לחיות בלכלוך בלי לדעת) לגבי חיפוי עשיתי זכוכית לבנה וזה מהמם אבל צריך לדעת שללבן יש אינספור גוונים ובכל מרקם הלבן שונה.
וגם לי יש כיריים שמליות לבנות ולא רואה שום בעיה בניקיון.אחרי כל בישול מעבירה נייר מגבת לח ואם קצת מוכתם יותר אז סקוצברייט בעדינות-לא שורט ולא בעייתי

יש לך אולי תמונה?
אשמח לראות
יעזור לי מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי צלמת;1348371:
הכי ברורה של המטבח

ממש קרוב ללבן...

מעניין לראות את השיש עם הכיריים...

מותק הבת שלך!!!

• הוסף לסימניות
הי... סליחה על ההקפצה!
אני צריכה לבחור עכשיו שיש, ומאוד מתלבטת לגבי הצבע... מאוד מתחשק לי לבן, כי זה הכי יתאים לי למטבח, אבל כמובן שלא מוכנה לעמוד לנקות אותו כל היום...
אשמח לשמוע עוד דעות מבעלי ניסיון, ואם אפשר דגמים ספיציפיים (visual - בבקשה...) שאפשר לומר עליהם שהם פרקטיים.
תודה רבה :)

• הוסף לסימניות
לי יש שיש בהיר וארונות כהים, ואני מאד שמחה על זה. כי להתכופף לנקות את הארונות הרבה יותר קשה מלהעביר סמרטוט על השיש.

יש לי שיש קיסר כבר 10 שנים ואני מאד מרוצה, אין כתמים ואין כלום, אקונומיקה מורידה הכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;1622777:
לי יש שיש בהיר וארונות כהים, ואני מאד שמחה על זה. כי להתכופף לנקות את הארונות הרבה יותר קשה מלהעביר סמרטוט על השיש.

יש לי שיש קיסר כבר 10 שנים ואני מאד מרוצה, אין כתמים ואין כלום, אקונומיקה מורידה הכל.

תודה! השיש לבן? את יודעת מה הדגם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

כולם מוזמנים
גאה בעצמי שניחשתי כבר לפני שבועיים שדוד בן הוא מקסימילאן
נהניתי מכל רגע בקריאה, מקווה שגם אתם
ספר פשוט מטורף
לדעתי - הכי טוב בינתיים מכל הסדרה
ותודה ל
@יונה ספיר על שהוא נגמר בנימה עצובה אך אופטימית מאוד
קצת הפריע לי שהעלילה המרכזית לא הייתה שנת ההתגלות, אלא כל המסעות בעבר / בבועת האוצרים
ושכמו תמיד דני לא הצליח לקבל את המקום הראשון
אגב, האם למישהו זה היה הפתעה שהתפרצות הר הגעש הייתה האר"ן? זה היה ברור לי מהשניה הראשונה
יאללה שוטו
  • שכוייח!
Reactions: טונקס1 //
16 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  4  פעמים
למעלה