אפשר (גם) בשירות הלקוחות של ספק התקשורת שלך.שלום,
איך משחזרים קוד של המשיבון הקולי?
עד השבוע עבד לי הקוד *1234 ועכשיו לא...
תודה מראש
תסדרו זאת מיד!שלום,
איך משחזרים קוד של המשיבון הקולי?
עד השבוע עבד לי הקוד *1234 ועכשיו לא...
תודה מראש
אני פעם שכחתי את הקוד, התקשרתי לחברה והם איפסו לי אותו, רק תדע שזה מוחק את כל ההודעות הישנות.איך משחזרים קוד של המשיבון הקולי?
אני ברמי לוי, והקוד שלי הוא 1234* והוא לא השתנה לי.רמי לוי? הם איפסו עכשיו את של כולם נראה לי
השבוע פורסםאני פעם שכחתי את הקוד, התקשרתי לחברה והם איפסו לי אותו, רק תדע שזה מוחק את כל ההודעות הישנות.
אני ברמי לוי, והקוד שלי הוא 1234* והוא לא השתנה לי.
@A052 אשמח אם תסביר איזה בעיה יכולה להיות כאשר משאירים את הקוד הראשוני, (איך יגיעו לחשבון שלי דרך התא הקולי).
כבר הסברתי בצורה פשוטה, ואני אפרט;אני פעם שכחתי את הקוד, התקשרתי לחברה והם איפסו לי אותו, רק תדע שזה מוחק את כל ההודעות הישנות.
אני ברמי לוי, והקוד שלי הוא 1234* והוא לא השתנה לי.
@A052 אשמח אם תסביר איזה בעיה יכולה להיות כאשר משאירים את הקוד הראשוני, (איך יגיעו לחשבון שלי דרך התא הקולי).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: טונקס, מוטי 200, נחמה ביתרית ועוד 63 משתמשים66 //