אשמח גםאשלח למתעניינות תמונות באישי
ניתן לרכוש את החלוקים במס' חנויות, ואפשר גם לרכוש אצלי ישירות עודפים במחיר משתלם מאד
איפה אפשר לקנות בב"ב? ומה המחירים ?ניתן לרכוש את החלוקים במס' חנויות, ואפשר גם לרכוש אצלי ישירות עודפים במחיר משתלם מאד
יש באורדמן חלוקים מהממים,איפה אפשר לקנות בב"ב? ומה המחירים ?
אשמח גםשלחתי הודעה פרטית עם לינק לכל מי שביקשה, כרגע קצת מסורבל לי לשלוח מיילים, מתנצלת
אשמח לקבל גם בהודעה פרטית.שלחתי הודעה פרטית עם לינק לכל מי שביקשה, כרגע קצת מסורבל לי לשלוח מיילים, מתנצלת
גם אני מעונינתשלחתי הודעה פרטית עם לינק לכל מי שביקשה, כרגע קצת מסורבל לי לשלוח מיילים, מתנצלת

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים