אתה אמור להכנס למוסך מורשה שיסדר לך את כל הדברים הללו, ויוציא על זה קבלההרכב נפסל בטסט
לא הבנתי ואשמח לדעת
א. האם אני צריך אישור ממוסך מורשה ועל מה ?
ב. מה הכוונה לחזק פגושים
ג. הפנסים עובדים - האם יש למישהו מושג למה נפסלו ?
ד. מה עושים עם נזילת שמן מנוע ?
תודה רבהנזילת שמן אתה צריך מוסכניק שישטוף לך טוב טוב ומיד ללכת לטסט.
אין לך ברירה, מדין תורה אתה חייב לתקן את הנזילה.ד. מה עושים עם נזילת שמן מנוע ?
לפי מה שהבנתיאין לך ברירה, מדין תורה אתה חייב לתקן את הנזילה.
זה גורם לסכנת נפשות לרוכבי אופנועים ולפעמים אפילו לרכבים, הם מחליקים על הכביש בגלל נזילות שמן מרכבים, והתוצאה מי ישורינו, זה הרבה יותר מחופר בור ברה"ר.
גם אצלי לפני כמה שנים הרכב נפסל בגלל נזילת שמן מנוע, האטם עולה כמה עשרות שקלים, אבל הגישה אליו היתה מורכבת והעבודה עלתה לי מעל 2000 ש"ח, ולמרות שיכלתי לנקות או להעביר ע"י בן דוד וכו' לא ניסתי את זה, כי חיי אדם זה לא משחק!
תתקן וה' ימלא חסרונך.
זה נוזל רק בנסיעה או גם בחנייה? מה אתה רואה בכביש מתחת לאותו בחנייה של לילה אחרי נסיעה משמעותית?לפי מה שהבנתי
כנראה שלא מדובר על נזילה משמועתית
אלא משהו מאד קטן שמצטבר ונתפס מתחת האוטו
אני לא רואה על הכביש אף פעם שום דבר בראיה סתמיתזה נוזל רק בנסיעה או גם בחנייה? מה אתה רואה בכביש מתחת לאותו בחנייה של לילה אחרי נסיעה משמעותית?
תבדוק אחרי לילה של חניה מה המצב מתחת לאוטו באזור המנוע, לפעמים הנזילה היא ממקום שהשמן נזרק לשם רק במצב נסיעה, ואז הבדיקה היא כשהרכב עומד אחרי נסיעה.אני לא רואה על הכביש אף פעם שום דבר בראיה סתמית
אבל לא התבוננתי בזה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים