חסידישער יוד
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
רפואת שיניים הוא זול ומקצועי בהונגריה, אני מחפש מישהו שמכיר אישי רופא שניים מציון שם, אני רוצה להיות שם שבוע חופש, ולטפל בהכל תודה רבה
נופש וטיפולי שיניים זה קצת סתירהרפואת שיניים הוא זול ומקצועי בהונגריה, אני מחפש מישהו שמכיר אישי רופא שניים מציון שם, אני רוצה להיות שם שבוע חופש, ולטפל בהכל תודה רבה
למשפחה נופש, בכל אופן לא מחפש דיון רק עזרא ממי שיודע זה 25% מהמחיר בארץ, וזה לא כמו בטורקיה זה מאוד בטוח בעזרת השםנופש וטיפולי שיניים זה קצת סתירה
אחד הדברים המסייטים
אתה מכיר?למשפחה נופש, בכל אופן לא מחפש דיון רק עזרא ממי שיודע זה 25% מהמחיר בארץ, וזה לא כמו בטורקיה זה מאוד בטוח בעזרת השם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים