תשלחו מייל הצטרפות ל kneitch24 @ gmail.comאפשר לקבל במייל 3136117 שטרודל וכ"ו
מישהו שלח לבדיקה בנטפרי ?
אני מצורף אבל לא מצליח להוריד את זה אולי אפשר להעלות פה בזיפ תודה רבה!תשלחו מייל הצטרפות ל kneitch24 @ gmail.com
זה נשלח לבדיקה בנטפרי לפני זה עולהתשלחו לבדיקה ( בנט פרי )ליפני שאתם מעלים ליוטיוב וכך כולם יוכלו ליראות את זה ישר כשזה עולה ...
ואם זה לא אפשרי אז ישר כשמעלים את זה ...
לי זה ישר ניפתח אבל לא ידעתי אם אתם עושים את זה או שזה חד פעמיזה נשלח לבדיקה בנטפרי לפני זה עולה
בד"כ במסלול הרגיל של נטפרי זה פתוח מיד עם יציאת המערכון-מקסימום שעה אחר כך
תרשמו לרשימת התפוצה, זה נשלח שם כקובץ מצורף למייל ונפתח בכל החסימותמצורף לינק לגמבו עם זיפ של כמה מערכונים.
לא עולה הזיפ פה כי הוא שוקל הרבה
נרשמתי אבל לא קיבלתי הודעת הצטרפותתרשמו לרשימת התפוצה, זה נשלח שם כקובץ מצורף למייל ונפתח בכל החסימות
יש מישהו שיכול לפתוח את זה בנטפרימצורף לינק לגמבו עם זיפ של כמה מערכונים.![]()
JUMBOmail - View and Download files
Download and view files sent via JUMBOmail - The best way to send your files anywhere.www.jumbomail.me
לא עולה הזיפ פה כי הוא שוקל הרבה
נפתח?
www.prog.co.il
שלח מייל לכתובת של קנייטש ישלחו שם כקובץמישהו יכול להוריד את כולם בזיפ? לא נפתח לי כלום, למרות היותי בנטפרי.
מפה:
תודה!![]()
מעניין - קניייטש | מערכונים
מערכונים של קנייטש סדרת "קנייטש" היא סדרת מערכוני אנימציה המתארת את עולמו של שימי, בחור ישיבה, שחייו היומיומיים מתובלים בהומור, חן וקורת רוח. על התסריט: לאה מנדלסון.www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: טובבבבבבב, chaim המלך, רוצה בחיי ועוד 59 משתמשים62 //