studio-outline
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
עובד עם נטפרי?מומלץ מאד!
מניסיון
עובד עם נטפרי?מומלץ מאד!
מניסיון
יש לי ראוטר נייד מעולה ממש עובד עם אתרוג גם כן - צרו קשר בפרטים למטה.שלום אני מחפשת המלצה לראוטר נייד שעובד עם סים של אתרוג לא חברת huawei
(ואם יש למישהו המלצה לרואטר מאליאקספרס אני ממש אשמח )
אין לי מושג באתרוג אבל עם נטפרי הוא עובד מצוייןתודה רבה
אתם יודעים אם זה מתאים גם עם סים של אתרוג ?
כן,עובד עם נטפרי?
איזה דגם קנית אסיה או אירופה?כן,
אחלה מוצר, מניסיון.
בגדול שניהם תופסים בישראל אבל אני אישית הלכתי על אירופה שאם אני אצטרך להשתמש בחו"ל שיהיה לי את האופציהאיזה דגם קנית אסיה או אירופה?
אני משתמש בזה ומכרתי עוד כמה לחברים ומשפחה
נוח קומפקטי וקליטה טובה
ק.ש מנסיון אישי![]()
Benton entsperrter MiFi WiFi6 tragbarer WiFi USB 4G-Router für 3G 4G 5G SIM-Karten 2,4 GHz 150 Mbit/s 4G LTE-Router Reise Wireless WiFi - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אבדוק את העניין ואביא תשובהתודה רבה
אתם יודעים אם זה מתאים גם עם סים של אתרוג ?
ביררתי לך,הבנתי שזה מאוד טוב עם קליטה מעולה .
אך למישהו יש מושג אם זה טוב עם סיג של אתרוג??? דחוף מאוד, לקראת השנה הבאה!
ביררתי לך,
בעבר הגיעו לחברת אתרוג תלונות על הראוטר הזה שגרם לניתוקים, אתרוג תלויה בחברה אחרת (פלאפון) שבודקת מול היצרן. עדיין יש בעיות ונכון לרגע זה הציוד הזה לא נותן חווית שרות וגלישה תקינה.
האם יש לך ראוטר נייד המומלץ לגולשי אתרוג?ביררתי לך,
בעבר הגיעו לחברת אתרוג תלונות על הראוטר הזה שגרם לניתוקים, אתרוג תלויה בחברה אחרת (פלאפון) שבודקת מול היצרן. עדיין יש בעיות ונכון לרגע זה הציוד הזה לא נותן חווית שרות וגלישה תקינה.
אתה צריך מידע ממשתמשים שקנו ולא מהחברה במחילה מ @שירה מאתרוגהבנתי שזה מאוד טוב עם קליטה מעולה .
אך למישהו יש מושג אם זה טוב עם סיג של אתרוג??? דחוף מאוד, לקראת השנה הבאה!
נשמע מוזר שהגיעו תלונות לאתרוג על ראוטר מסויים מאלי יש מלא חברות וסוגים ותמיד קל להתלונן על מוצרים סינים שהם דפוקים זה נכון אבל לא כולם יש גם הרבה מעוליםביררתי לך,
מה עשית בסוף?שלום אני מחפשת המלצה לראוטר נייד שעובד עם סים של אתרוג לא חברת huawei
(ואם יש למישהו המלצה לרואטר מאליאקספרס אני ממש אשמח )
לא המלצתי לקחת משהו חילופיאתה צריך מידע ממשתמשים שקנו ולא מהחברה במחילה מ @שירה מאתרוג
החברה תמיד תמליץ על הראוטר שלהם כנ”ל נטפרי
נשמע מוזר שהגיעו תלונות לאתרוג על ראוטר מסויים מאלי יש מלא חברות וסוגים ותמיד קל להתלונן על מוצרים סינים שהם דפוקים זה נכון אבל לא כולם יש גם הרבה מעולים
מצטער לא אמרתי שבאת לשווק התכונתי שהתשובה הטובה ביותר זה מאנשים שמשתמשים ולא מהחברהלא המלצתי לקחת משהו חילופי
כתבתי את האמת כמו שהיא, מה עובד טוב עם אתרוג ומה לא עובד טוב.
איפה ראית פה שיווק?
גם אניאני כאן כדי לתת תשובות מדויקות ואמיתיות.
את ביררת ושאלת על החברה הספציפית הזו ?ביררתי לך,
תודה על המענה והסבלנותאני משתמש בזה ומכרתי עוד כמה לחברים ומשפחה
נוח קומפקטי וקליטה טובה
ק.ש מנסיון אישי רב![]()
Benton entsperrter MiFi WiFi6 tragbarer WiFi USB 4G-Router für 3G 4G 5G SIM-Karten 2,4 GHz 150 Mbit/s 4G LTE-Router Reise Wireless WiFi - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
זה לא כותב לך 'מחובר אין אינטרנט'? אני קניתי כזה ראוטר וזה לא עובד תקין. הראוטורים האלו של הסינים זה ענין של מזל.אז אני חוזר לאחר ניסיון אישי , ובכן הראוטר הזה טוב עשרת מונים מהראוטר של חברת huawei , יש לו סוללה חזקה פי עשר (מחזיק בערך יומיים של שימוש רצוף ללא הטענה) והוא גם מציג אחוזים של הסוללה כמה נשאר . ולעניין השאלה ששאלתי האם הוא עובד על סים של אתרוג , התשובה היא שהוא עובד מצויין , לא פחות טוב ממה שעבד עליו הסים של נטפרי. חבל שבארץ כולם קונים ראוטר נייד של huawei במחיר של 300 ש"ח בעוד יש כזה ראוטר בעלי אקספרס ב- 70 ש"ח והוא הרבה יותר טוב.

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: טונקס, מוטי 200, נחמה ביתרית ועוד 63 משתמשים66 //