קורונה ק-ו-ר-ו-נ-ה!!

בלת"ק חלקי,
מעלה עוד נקודה שצריך לקחת בחשבון
למורה/ גננת לא תמיד כל כך קל להפסיד עבודה כמו לתלמיד לא ללכת לבית הספר.
לפעמים המנהלת כועסת ומכריחה את המורה להגיע או שהמורה צריכה להשיג בעצמה ממלאת מקום שלא קיימת.
זה לא כמו עובדת משרד.
ובלי קשר להפסד הכלכלי שהוא כמובן לא רלוונטי כשיש 'בין אדם לחברו'

בלת"ק חלקי,
מעלה עוד נקודה שצריך לקחת בחשבון
למורה/ גננת לא תמיד כל כך קל להפסיד עבודה כמו לתלמיד לא ללכת לבית הספר.
לפעמים המנהלת כועסת ומכריחה את המורה להגיע או שהמורה צריכה להשיג בעצמה ממלאת מקום שלא קיימת.
זה לא כמו עובדת משרד.
שאם היום ה-9 בחודש גם אם תהיה עם 40 מעלות חום חייבת להגיע למשרד..
את מוכנה שתתעכב לך המשכורת כי החשבת שכר חולה?
(אל תפתחו עכשיו פולמוס שלם על-חייבת להיות מישהי במקומה שיכולה וכו.)
וזה רק דוגמא.
דווקא בתור עובדת משרד עם הרבה סמכויות הרבה יותר קשה לי לצאת לחופשת מחלה מאשר שכנות שלי המורות והגננות.

שאם היום ה-9 בחודש גם אם תהיה עם 40 מעלות חום חייבת להגיע למשרד..
את מוכנה שתתעכב לך המשכורת כי החשבת שכר חולה?
(אל תפתחו עכשיו פולמוס שלם על-חייבת להיות מישהי במקומה שיכולה וכו.)
וזה רק דוגמא.
דווקא בתור עובדת משרד עם הרבה סמכויות הרבה יותר קשה לי לצאת לחופשת מחלה מאשר שכנות שלי המורות והגננות.
אולי את צודקת, לא הייתי עובדת משרד.
אבל גננת הייתי ולכן אני יודעת כמה בלתי אפשרי זה להודיע על היעדרות.
זאת לא עבודה שאפשר לעשות מהבית במקרי חירום וכדו'

השאלה היא גם כמה ההישארות בבית לאחר הופעת התסמינים תמנע הדבקה של ילדי הכיתה, בד"כ מדביקים עוד לפני. אבל אכן זה אולי יעזור לאנשים באוטובוס בדרך ללימודים וכדו' , שלא בהכרח נדבקו כבר.

לא קורונה ולא שפעת הם בדיחה, אבל מי שנדבק בזה אינו מצורע...
אינו מצורע, אך גם לא יסתובב חופשי - לא בגלל שזה קורונה, אלא כי הוא נושא איתו ועליו, בידיו, בפיו, בחוטמו, חידקים לא ידידותיים לסביבה ועלול להדביק מישהו שמחר יחסר בעבודה/בכולל-ביטול תורה/במעונות-הורים עובדים/זקנים/בעלי מערכת חיסון חלשה.. וזה גלגל שלא נגמר.

והתורה הזהירה "ונשמרתם מאוד לנפשותיכם".
ועובר על 'ואהבת לרעך כמוך' ועוד איסורים.

הבן שלי לאחרונה היה ככל הנראה עם קורונה,
הרופא אמר לעשות בדיקת קורונה.
שאלתי אותו ואם חיובי מה עליו לעשות?
ענה, כלום!
אז לא עשינו בדיקה, אבל הוא נזהר כמה שאפשר.

רק בריאות ושנה טובה ומתוקה!

לכתוב על מישהו שמת בתאונה שהוא מת מקורונה (נגיד שיצא לו חיובי) זה לתעתע בנו.
להכריח ילדים להתחסן למרות שאין מישהו פחות מגיל 40 שמת מקורונה (בלי שהוא היה חולה סופני ממשהו אחר) זה נקרא לתעתע בנו.
להכריח עולם ומלואו ללכת עם מסכה כשלכולם ברור רמת תדירות ההחלפה של המסכות והאפקטיביות של זה, זה נקרא לתעתע בנו.
רק שיש כאלו שמתפכחים, ויש כאלו שלא.
להגיד שאנשים לא מתו מקורונה בפועל - זה להתכחש למציאות.
אף אחד לא ספר מי שמת בתאונה שהוא מת מקורונה - הכל דיסאינפורמציות וקונספירציות של מתנגדי חיסונים מטורללים.
אני מכירה באופן אישי וכואב יותר מ10 אנשים בריאים ושלמים - שחלו בקורונה ומתו ממנה בפועל.
כולל אנשים מתחת גיל 40 . בריאים כמו שור ללא שום מחלה ידועה ברקע.
ואנשים צעירים בני 20 שנאבקו על חייהם ועל הנשימה.

את הילדים שלי - אף אחד לא הכריח להתחסן. רק מי שרצה הלך להתחסן. ברצון עצמי ממש.
אולי את הילדים שלך גררו בכוח ולקחו באזיקים להתחסן.
אני לא ראיתי שום אדם בתור לחיסון שלא בא לשם מרצון חופשי----

יש לי חברה מושתלת כליות. היא הולכת ביומיום עם מסיכה בלי קשר לקורונה כזו או אחרת
מענין שהיא עוד לא התפכחה וראתה את האור הגדול שמסיכה אינה אפקטיבית.
אגב מסכה עלתה 10 אגורות ואני אישית החלפתי כל יום מסיכה . מגעיל מי שנשאר עם ההיא של יום אתמול כדי לחסוך 10 אגורות.

אנשים שדיברו כמוך - לא התפכחו באיזשהו שלב.
הם מהתחלה האמינו וגם כיום מאמינים - שבמחלות ורפואה הרופאים לא מבינים כלום. שכל הרופאים בעולם בעצה אחת הם רוצחים שפלים. שקרנים. נוכלים. ויש ביניהם קשר שתיקה מאיים - אף לא אחד פותח את הפה ומספר על כל הרצחנויות שלהם.
הם תמיד קונים כל מיני שיקויים טבעיים כי כל מה שכתוב עליו טבעי - בטוח אין שום רופא רצחני או שרלטן מאחוריו - אפילו שאין להם שמץ של מושג מה מכיל המשהו ה"טבעי" הזה.
אבל אם נותנים להם תרופה בדוקה ומסודרת - שיודעים בדיוק מה כל רכיב בה ושכולם נבדקו באלפי מחקרים - זה רעל נורא.

כדאי שתדעי.
לא ראית שום "אור" שלא ראינו.
חיים בתאוריות קשר מפלצתיות - דורשים הפניה ליעוץ...
הקורונה בתחילת דרכה כמו השפעת בתחילת דרכה - היו קטלניות מאוד
לאנשים. צעירים. בריאים. וחסונים.
השפעת היתה קטלנית הרבה יותר מהקורונה אך ורק בגלל שבקורונה השתמשו בכל אמצעי להפחית הדבקויות עד פיתוח החיסון.
ובאמת פיתוח החיסון . ומאות אלפי האנשים שברוך השם לא חיים בעולם של תאוריות קשר - הפכו במהירות את האנדמיה לפנדמיה.
בשפעת זה לקח שנתיים יותר.

אצלי מתוך 8 ילדים 6 חולים בקורונה
גילינו את זה בצינון שהגיע בבום ועייפות לא נורמלית
ולא שישנו עם מזגן או משהו פשוט בבוקר. כולם עשו אפצ'ים וכמות הטישויים...
יש לנו עדיין בדיקות אנטיגן מהקורונה התוקף
שלהם פג לפני יומיים ניצלנו את זה האלו שלא
חולים פשוט לא נבדקו הם בישיבה....😉

עייפות לא נורמלית
גם אצלי זה היה אחד התסמינים העיקריים הפעם
ממש לא יכולתי לקום מהמיטה
ישנתי שעות והתעוררתי עדיין עייפה
ב"ה כבר חזרתי עצמי לגמרי אבל זה לא היה קל
רפואה שלמה!

אנחנו היינו חולי קורונה לא מזמן...
זה נכון שבהתחלה הקורונה היתה יותר מסוכנת ועכשיו פחות ממה שהיתה.
היא הרגה אנשים צעירים בלי שום מחלות רקע, אח שלי היה בן 18 והוא אושפז בביה"ח בגלל קשיי נשימה
פשוט המילה קורונה מהלכת אימים כמו בהתחלה ולא, צריך להתייחס לזה כמו שפעת כי זה מה שזה, שפעת בשם אחר
כלא מרגישים טוב בד"כ נשארים בבית, קורה הרבה פעמים שגם חולי שפעת יוצאים לבחוץ, אז לא צריך לעשות ענין אם חולי קורונה יוצאים לבחוץ רק בגלל השם
מי שאומר לי שיש לו קורונה מאחלת רפואה שלמה ולא אקרב את הילדים שלא ידבקו וירגישו טוב
לא צריך להכנס לפאניקה

קופצת על האשכול
ככל הנראה נדבקתי לפני כשבוע בקורונה.
התסמינים (חום וצינון) עברו כבר לפני 3 ימים.
הבעיה שנשארתי עם חולשה קשה ממש.
כל יציאה קטנה מהבית אני צריכה לשבת אח"כ במשך שעתיים לפחות.
וגם כשאני בבית אני לא יכולה כ"כ להתאמץ.
אני כבר שבוע לא יכולה ללכת לעבודה ולא רואה את הסוף.
זה קשור לקורונה או שאני צריכה לעשות בדיקות?
יש כאן עוד מישהו שחווה את זה?

גם אצלי זה היה אחד התסמינים העיקריים הפעם
ממש לא יכולתי לקום מהמיטה
ישנתי שעות והתעוררתי עדיין עייפה
ב"ה כבר חזרתי עצמי לגמרי אבל זה לא היה קל
רפואה שלמה!
תוך כמה זה זה עבר לך?

להגיד שאנשים לא מתו מקורונה בפועל - זה להתכחש למציאות.
אף אחד לא ספר מי שמת בתאונה שהוא מת מקורונה - הכל דיסאינפורמציות וקונספירציות של מתנגדי חיסונים מטורללים.
אני מכירה באופן אישי וכואב יותר מ10 אנשים בריאים ושלמים - שחלו בקורונה ומתו ממנה בפועל.
כולל אנשים מתחת גיל 40 . בריאים כמו שור ללא שום מחלה ידועה ברקע.
ואנשים צעירים בני 20 שנאבקו על חייהם ועל הנשימה.
זה בכלל לא קשור לקונספירציות. בקורונה מתו אנשים פשוט כי לא טיפלו בהם. אני מכיר מקרים שאנשים ניצלו רק בזכות שהעסקנים הצליחו להוציא אותם מהבתי חולים, שם הוזנחו והושארו לבד. היה מקרה ידוע אצלנו בקהילה של תלמיד חכם גדול, מבוגר בריא כשור, שהוזנח בבית החולים ואף אחד לא יכל להיכנס אליו לבדוק מה מצבו מחשש להידבקות. אף אחד לא ידע מה קורה איתו, עד שפנו לעסקן מהקהילה שיגש בעצמו לבדוק והתריע שאם רוצים אותו בחיים, חייבים להוציא אותו משם מיד. גם עצם ההוצאה משם הייתה סיפור שלם בפני עצמו.לא סתם נפתחו ארגונים שאליהם פנו אלפים, ובפועל הצילו חיים רבים. זה לא שהרופאים פעלו בזדון חלילה, אבל המציאות הייתה שהחולים הופקרו, לא משנה מהי הסיבה. ולא חסרים ממנהיגי הדור מוערכים שהורו להמשיך הכול כרגיל, ויש להם קצת הבנה וניסיון בענייני מחלות ושפעת.
אנשים שדיברו כמוך - לא התפכחו באיזשהו שלב.
הם מהתחלה האמינו וגם כיום מאמינים - שבמחלות ורפואה הרופאים לא מבינים כלום. שכל הרופאים בעולם בעצה אחת הם רוצחים שפלים. שקרנים. נוכלים. ויש ביניהם קשר שתיקה מאיים - אף לא אחד פותח את הפה ומספר על כל הרצחנויות שלהם.
הם תמיד קונים כל מיני שיקויים טבעיים כי כל מה שכתוב עליו טבעי - בטוח אין שום רופא רצחני או שרלטן מאחוריו - אפילו שאין להם שמץ של מושג מה מכיל המשהו ה"טבעי" הזה.
אבל אם נותנים להם תרופה בדוקה ומסודרת - שיודעים בדיוק מה כל רכיב בה ושכולם נבדקו באלפי מחקרים - זה רעל נורא.
בחז"ל מובא "טוב שברופאים לגיהנום" זה לא המלצה, יש אנשים שסומכים על כל מה שהרופא אומר, אצלנו ידעו להתייעץ עם הרב לפני כל דבר, ולפעמים הרב אמר הפוך ממה שהרופא רשם, יש לנו סיפור משפחתי אצל הגר"ח שאמר הפוך מהרופאים וזה מה שעשינו וזה לא אומר שחושבים שהרופאים רוצחים, לא צריך להקצין, אבל בוודאי שלפני כל טיפול משמעותי חייבים להתייעץ עם עסקנים רבנים ולברר עד כמה שאפשר,

אני מדברת על עייפות שא"א לנצח אותה
בליל שבת ניסיתי לקום לשמוע קידוש ופשוט לא הצלחתי
בסוף בעלי עשה לי קידוש במיטה ומיד חזרתי לישון
אותו דבר בשבת בבוקר
בעלי עשה לי קידוש וחזרתי לישון עד הבדלה
זה היה משהו קיצוני שא"א לחיות איתו
מקווה שאת לא חיה עם דבר כזה מכיתה ב' ;)
בעדינות אזכיר ובלי קשר אלייך כי הרבה לא מודעים לכך,
שאדם בריא ששמע קידוש ולא סעד סעודת שבת בפת (או לכה"פ מזונות שיעור כזית/כביצה) לא יצא י" ח קידוש.
משום שחובת הקידוש שתהא דוקא במקום סעודה כלומר, במקום ששם מיד סועד סעודת שבת וכנ"ל.
רק בריאות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בעדינות אזכיר ובלי קשר אלייך כי הרבה לא מודעים לכך,
שאדם בריא ששמע קידוש ולא סעד סעודת שבת בפת (או לכה"פ מזונות שיעור כזית/כביצה) לא יצא י" ח קידוש.
משום שחובת הקידוש שתהא דוקא במקום סעודה כלומר, במקום ששם מיד סועד סעודת שבת וכנ"ל.
רק בריאות.
נכון
במקרה שלי בעלי פסק שאני פתורה גם מקידוש וגם מסעודת שבת
לא הייתי מסוגלת לאכול פירור
הוא עשה לי קידוש רק בשביל ההרגשה

מכיתה ב' יש לי עייפות קיצונית
(אמא שלי סבלה ממני לא מעט בבוקר...)
יכול להיות שאני הפצתי את הקורונה בעולם ?
בדקת עייפות כרונית?
תחפשי בגוגל.
רק בריאות!
בכל מקרה לענייני - מישהו עוד חווה כאן תשישות קיצונית?
בינתיים חוץ מאחת שדווחה על עייפות לא ראיתי.

זה בכלל לא קשור לקונספירציות. בקורונה מתו אנשים פשוט כי לא טיפלו בהם. אני מכיר מקרים שאנשים ניצלו רק בזכות שהעסקנים הצליחו להוציא אותם מהבתי חולים, שם הוזנחו והושארו לבד. היה מקרה ידוע אצלנו בקהילה של תלמיד חכם גדול, מבוגר בריא כשור, שהוזנח בבית החולים ואף אחד לא יכל להיכנס אליו לבדוק מה מצבו מחשש להידבקות. אף אחד לא ידע מה קורה איתו, עד שפנו לעסקן מהקהילה שיגש בעצמו לבדוק והתריע שאם רוצים אותו בחיים, חייבים להוציא אותו משם מיד. גם עצם ההוצאה משם הייתה סיפור שלם בפני עצמו.לא סתם נפתחו ארגונים שאליהם פנו אלפים, ובפועל הצילו חיים רבים. זה לא שהרופאים פעלו בזדון חלילה, אבל המציאות הייתה שהחולים הופקרו, לא משנה מהי הסיבה. ולא חסרים ממנהיגי הדור מוערכים שהורו להמשיך הכול כרגיל, ויש להם קצת הבנה וניסיון בענייני מחלות ושפעת.

בחז"ל מובא "טוב שברופאים לגיהנום" זה לא המלצה, יש אנשים שסומכים על כל מה שהרופא אומר, אצלנו ידעו להתייעץ עם הרב לפני כל דבר, ולפעמים הרב אמר הפוך ממה שהרופא רשם, יש לנו סיפור משפחתי אצל הגר"ח שאמר הפוך מהרופאים וזה מה שעשינו וזה לא אומר שחושבים שהרופאים רוצחים, לא צריך להקצין, אבל בוודאי שלפני כל טיפול משמעותי חייבים להתייעץ עם עסקנים רבנים ולברר עד כמה שאפשר,
תאוריות קשר וקונספירציות בהתגלמותן.

אני בכל מקרה מכירה מישהו בריא כמו שור שלא הושאר בבית חולים לבד. השאירו אותו בבית ככל שניתן ושהו לידו במחלקה 24/7. (אחד מילדיו נכנס איתו ולא יצא עד הסוף)
והוא נפטר.
אגב, בגלל שהם האמינו לכל התאוריות הללו והשתדלו להשאירו בבית ככל שניתן - נגרם לו נזק בלתי הפיך לריאות.

החולים לא הופקרו למוות.
אלו תאוריות קשר ופנטזיות שפרחו אי אז בתחילת הקורונה.
במחלקות היו רופאים ואחים מסורים.
המון חיים הם הצילו שם.
נכון. חולים חיכו לפעמים שעות לכוס מים וכו' מהיעדר כוח אדם.
ואלו היו התאורים העצובים ששמענו ממחלקות. אנשים שלא יכולים לקום בכוחות עצמם קוראים לאחות שעות והיא לא באה.

אגב, הסיבה העיקרית לבידודים והמסכות היתה - שלצוות הרפואי הקיים אין מספיק יכולת להתמודד עם כל כך הרבה חולים במצבים קשים ביחד.
אם את מתארת שאחרי הבידודים והעבודה לקטיעת שרשראות הדבקה - העומס מנע טיפול רפואי - ועוד כמה אנשים מתו בגללו - זה רק מוכיח עוד יותר שאף אחד לא סובב אותנו בתחילת המחלה -
היו הרבה אנשים שהגיעו למצבים שנדרשה תמיכת חמצן עד אקמו הרבה מהם שבאו לבית חולים רק מהעדר ברירה מוחלט שטיפול ביתי במחולל חמצן כבר לא הועיל - וחלקם מתו (לטענתך) - רק מהעדר יכולת טיפול מרוב עומס.
סיבה טובה מאוד למסכות/בידודים/קטיעת שרשאות הדבקה.

אף אחד לא תעתע בנו.
וכל מה שקרה לקורונה היא שהיא הפכה לפנדמית כמות המתאשפזים ממנה כרגע - ירדה לרמה שבתי חולים יכולים לתת טיפול הולם לכולם.
זה לא שאנחנו התפכחנו - זה שהיא כמו שהבטיחו לנו מראש - השתנתה . בעזרת החיסונים גם - הרבה יותר מהר ...

"ניתנה רשות לרופא לרפא" - זה לא ביטוי בעלמא. זו הוראה מה חובת ההשתדלות - ללכת לרופא.
זה לא אומר שרופא הוא אלוקים ואסור להתייעץ פעם נוספת.
זה גם לא אומר שכל הרופאים קשרו קשר של תעתוע בנו.
[אגב טוב שברופאים לגיהנום - הוא ביטוי שאתם מוציאים מהקשרו - כי הקשרו הוא לא שרופאים רוצחים אלא שהם בוטחים בהקב"ה ובניסים פחות ויותר מאמינים בדרכי טבע.]

לשאול רב זה תמיד רעיון מעולה במקום לשקול בעצמך את הענין הרפואי - מענין שמלבד "רבנים" שיש להם אתרי רפואה טבעונית - כל רב ישאל בשאלה הראשונה "ומה אמר הרופא?!"

נערך לאחרונה ב:
תאוריות קשר וקונספירציות בהתגלמותן.

אני בכל מקרה מכירה מישהו בריא כמו שור שלא הושאר בבית חולים לבד. השאירו אותו בבית ככל שניתן ושהו לידו במחלקה 24/7. (אחד מילדיו נכנס איתו ולא יצא עד הסוף)
והוא נפטר.
אגב, בגלל שהם האמינו לכל התאוריות הללו והשתדלו להשאירו בבית ככל שניתן - נגרם לו נזק בלתי הפיך לריאות.

החולים לא הופקרו למוות.
אלו תאוריות קשר ופנטזיות שפרחו אי אז בתחילת הקורונה.
במחלקות היו רופאים ואחים מסורים.
המון חיים הם הצילו שם.
נכון. חולים חיכו לפעמים שעות לכוס מים וכו' מהיעדר כוח אדם.
ואלו היו התאורים העצובים ששמענו ממחלקות. אנשים שלא יכולים לקום בכוחות עצמם קוראים לאחות שעות והיא לא באה.

אגב, הסיבה העיקרית לבידודים והמסכות היתה - שלצוות הרפואי הקיים אין מספיק יכולת להתמודד עם כל כך הרבה חולים במצבים קשים ביחד.
אם את מתארת שאחרי הבידודים והעבודה לקטיעת שרשראות הדבקה - העומס מנע טיפול רפואי - ועוד כמה אנשים מתו בגללו - זה רק מוכיח עוד יותר שאף אחד לא סובב אותנו בתחילת המחלה -
היו הרבה אנשים שהגיעו למצבים שנדרשה תמיכת חמצן עד אקמו הרבה מהם שבאו לבית חולים רק מהעדר ברירה מוחלט שטיפול ביתי במחולל חמצן כבר לא הועיל - וחלקם מתו (לטענתך) - רק מהעדר יכולת טיפול מרוב עומס.
סיבה טובה מאוד למסכות/בידודים/קטיעת שרשאות הדבקה.

אף אחד לא תעתע בנו.
וכל מה שקרה לקורונה היא שהיא הפכה לפנדמית כמות המתאשפזים ממנה כרגע - ירדה לרמה שבתי חולים יכולים לתת טיפול הולם לכולם.
זה לא שאנחנו התפכחנו - זה שהיא כמו שהבטיחו לנו מראש - השתנתה . בעזרת החיסונים גם - הרבה יותר מהר ...

"ניתנה רשות לרופא לרפא" - זה לא ביטוי בעלמא. זו הוראה מה חובת ההשתדלות - ללכת לרופא.
זה לא אומר שרופא הוא אלוקים ואסור להתייעץ פעם נוספת.
זה גם לא אומר שכל הרופאים קשרו קשר של תעתוע בנו.
[אגב טוב שברופאים לגיהנום - הוא ביטוי שאתם מוציאים מהקשרו - כי הקשרו הוא לא שרופאים רוצחים אלא שהם בוטחים בהקב"ה ובניסים פחות ויותר מאמינים בדרכי טבע.]

לשאול רב זה תמיד רעיון מעולה במקום לשקול בעצמך את הענין הרפואי - מענין שמלבד "רבנים" שיש להם אתרי רפואה טבעונית - כל רב ישאל בשאלה הראשונה "ומה אמר הרופא?!"
אפשר לחזור עוד אלף פעמים על המשפט "תאוריות קשר וקונספירציות בהתגלמותן", זה לא יהפוך אותי למישהו שחושב שמכניסים שבבים בבני אדם או לכל מיני סיפורי הזיה. אני לא חלק מהאנשים האלה, וקל מאוד להשתמש במשפט הזה כדי להציג כל מי שלא מסכים איתך כאדם בלי מחשבה או טיפש.

אני מדבר על עובדות ומקרים שאני מכיר מקרוב. בזמן הקורונה קמו ארגונים אחד אחרי השני, רק כדי לא להגיע לבתי חולים. זה לא קרה פתאום ולא במקרה, אלא כי אנשים שמעו וראו מה באמת קורה שם. בפרט בארה"ב שם לא חסרים סיפורים מסמרי שיער, אני באופן אישי מכיר כמה וכמה מקרים, כמה שנכנסו לבתי חולים בריאים וחזקים, ובתוך זמן קצר מאוד לא יצאו משם בחיים. מנגד, אני גם מכיר מקרים של אנשים שהצליחו להוציא מבתי חולים ונשארו בחיים בזכות אנשים טובים שהתמסרו לכלל ישראל.

אני לא אומר שאנשים לא מתו מקורונה בכלל, כמובן שלא. תמיד יש גם אנשים בריאים לחלוטין שמסתבך להם משהו קטן ולצערנו הולכים מדובר במיעוט שבמיעוט. אבל לנסות לסגור כל דיון בסיסמא "תאוריות קשר וקונספירציות בהתגלמותן" זה פשוט לעקוף את הדיון האמיתי ולצאת כאילו מנצח, נו, אם זה הכיוון קיבלתם....

אז כן, אפשר לחזור שוב על אותו משפט
"תאוריות קשר וקונספירציות בהתגלמותן"
ואז בעצם ענית על הכול, כי רק אתם "מכירים, יודעים ומבינים". הבנו.
שנה טובה ומתוקה

אפשר לחזור עוד אלף פעמים על המשפט "תאוריות קשר וקונספירציות בהתגלמותן", זה לא יהפוך אותי למישהו שחושב שמכניסים שבבים בבני אדם או לכל מיני סיפורי הזיה. אני לא חלק מהאנשים האלה, וקל מאוד להשתמש במשפט הזה כדי להציג כל מי שלא מסכים איתך כאדם בלי מחשבה או טיפש.

אני מדבר על עובדות ומקרים שאני מכיר מקרוב. בזמן הקורונה קמו ארגונים אחד אחרי השני, רק כדי לא להגיע לבתי חולים. זה לא קרה פתאום ולא במקרה, אלא כי אנשים שמעו וראו מה באמת קורה שם. בפרט בארה"ב שם לא חסרים סיפורים מסמרי שיער, אני באופן אישי מכיר כמה וכמה מקרים, כמה שנכנסו לבתי חולים בריאים וחזקים, ובתוך זמן קצר מאוד לא יצאו משם בחיים. מנגד, אני גם מכיר מקרים של אנשים שהצליחו להוציא מבתי חולים ונשארו בחיים בזכות אנשים טובים שהתמסרו לכלל ישראל.

אני לא אומר שאנשים לא מתו מקורונה בכלל, כמובן שלא. תמיד יש גם אנשים בריאים לחלוטין שמסתבך להם משהו קטן ולצערנו הולכים מדובר במיעוט שבמיעוט. אבל לנסות לסגור כל דיון בסיסמא "תאוריות קשר וקונספירציות בהתגלמותן" זה פשוט לעקוף את הדיון האמיתי ולצאת כאילו מנצח, נו, אם זה הכיוון קיבלתם....

אז כן, אפשר לחזור שוב על אותו משפט
"תאוריות קשר וקונספירציות בהתגלמותן"
ואז בעצם ענית על הכול, כי רק אתם "מכירים, יודעים ומבינים". הבנו.
שנה טובה ומתוקה
בקורונה היה כר נרחב להרבה ארגוני קונספירציות להרים את הראש
זה הופך למחקר אמין?!

אני מכירה מנגד למקרים שלך אנשים שהיו חזקים ובריאים בבית - נשארו בבית בגלל כל הארגונים שקמו - ומתו בבית.
הטענה שאנשים מתו בבית חולים אחרי שקודם היו חזקים ובריאים - זה סימן שבית חולים ממית - ולא סימן שהם התאשפזו למרות ההפחדות כי איכשהו היתה סיבה-
מזכירה את ההוא מספרי שלמה כהן שטען שבל הרופאים רוצחים. עובדה . אמא שלו היתה בריאה עד גיל 90 בלי לראות רופא. בגיל 90 היא חלתה - קראו לרופא - והיא נפטרה :D:D:D

אנשים מתו מקורונה ממש. בבית ובבתי חולים.
והעובדה שאת מציינת על הקושי של בתי החולים לעמוד בעומס כאמור מוכיחה חזק יותר את זה שאף אחד לא תעתע בנו -
המחלה גרמה להרבה אנשים (חלקם בריאים כמו שור) להגיע לבתי חולים. אחרי שכבר טיפולי הארגונים לא צלחו (כי כבר חודש אחרי תחילת הקורונה הם עבדו במרץ ואנשים רעדו להגיע לבית חולים) - והצוות לא עמד בעומס.
אף אחד מהארגונים לא טען בשום שלב שבבתי החולים הרופאים והאחים זורקים את כולם בחדר ויושבים וצוחקים ואוכלים ושותים. כל אחד מהארגנונים הללו טען שהם עובדים ועובדים - ולא עומדים בעומס.

אפרופו ארה"ב - קרוב משפחתי שהיה מאושפז שם בחודש הקורונה הראשון. תיאר תיאורים מזוויעים של צמא . של ימים שלמים ללא אוכל. אבל הוא לרגע לא ראה שזה בגלל שהצוות נהנה לנוח וזילזל בהם - פשוט לא היה מספיק צוות. הלכו ממיטה למיטה , לא עמדו בעומס .

שורה תחתונה- בכל תגובה את מחזקת יותר ויותר את הטענה שלי -
אף אחד לא תעתע בנו בתחילת הקורונה. אכן. הקורונה בראשיתה כשאוכלוסיה לא מחוסנת נתקלה בה בפעם הראשונה - גרמה להדבקה יותר מהירה וליחס חולים-סיבוכים גבוה מכדי יכולת הצוות הרפואי.
ולולא היו בידודים/מסכות וכו' הצוות הרפואי היה קורס פי אלף. לארגונים כבר היו נגמרים כל המחוללים - וכמות המתים היתה מזנקת תלול כלפי מעלה.
אבל כמובן שהיו מתים גם בטיפול של ארגונים. לרוב מוות אכן מתרחש בסוף בבית חולים. ברוב מקרי המחלות שהם.

אין קשר בין המצב האנדמי של הקורונה בתחילתה - למצב היום שבו לרוב האנשים יש נוגדנים כלשהם כלפיה - חיסונים/חלו כבר - שרשרת ההדבקה איטית יותר וכמות הסיבוכים התמתנה יחסית.
הנה עכשיו הקורונה עושה את סיבוב האלול- חגים השגרתי שלה - ואנחנו לא שומעים על ארגונים מוצפים בבקשות למחוללי חמצן או במחלקות שאנשים שוכבים בהם ללא טיפול.

אז יש שינוי אמיתי מאז לעכשיו - וזה לא ענין של "התפכחות".

נערך לאחרונה ב:
בקורונה היה כר נרחב להרבה ארגוני קונספירציות להרים את הראש
זה הופך למחקר אמין?!

אני מכירה מנגד למקרים שלך אנשים שהיו חזקים ובריאים בבית - נשארו בבית בגלל כל הארגונים שקמו - ומתו בבית.
הטענה שאנשים מתו בבית חולים אחרי שקודם היו חזקים ובריאים - זה סימן שבית חולים ממית - ולא סימן שהם התאשפזו למרות ההפחדות כי איכשהו היתה סיבה-
מזכירה את ההוא מספרי שלמה כהן שטען שבל הרופאים רוצחים. עובדה . אמא שלו היתה בריאה עד גיל 90 בלי לראות רופא. בגיל 90 היא חלתה - קראו לרופא - והיא נפטרה :D:D:D

אנשים מתו מקורונה ממש. בבית ובבתי חולים.
והעובדה שאת מציינת על הקושי של בתי החולים לעמוד בעומס כאמור מוכיחה חזק יותר את זה שאף אחד לא תעתע בנו -
המחלה גרמה להרבה אנשים (חלקם בריאים כמו שור) להגיע לבתי חולים. אחרי שכבר טיפולי הארגונים לא צלחו (כי כבר חודש אחרי תחילת הקורונה הם עבדו במרץ ואנשים רעדו להגיע לבית חולים) - והצוות לא עמד בעומס.
אף אחד מהארגונים לא טען בשום שלב שבבתי החולים הרופאים והאחים זורקים את כולם בחדר ויושבים וצוחקים ואוכלים ושותים. כל אחד מהארגנונים הללו טען שהם עובדים ועובדים - ולא עומדים בעומס.

אפרופו ארה"ב - קרוב משפחתי שהיה מאושפז שם בחודש הקורונה הראשון. תיאר תיאורים מזוויעים של צמא . של ימים שלמים ללא אוכל. אבל הוא לרגע לא ראה שזה בגלל שהצוות נהנה לנוח וזילזל בהם - פשוט לא היה מספיק צוות. הלכו ממיטה למיטה , לא עמדו בעומס .

שורה תחתונה- בכל תגובה את מחזקת יותר ויותר את הטענה שלי -
אף אחד לא תעתע בנו בתחילת הקורונה. אכן. הקורונה בראשיתה כשאוכלוסיה לא מחוסנת נתקלה בה בפעם הראשונה - גרמה להדבקה יותר מהירה וליחס חולים-סיבוכים גבוה מכדי יכולת הצוות הרפואי.
ולולא היו בידודים/מסכות וכו' הצוות הרפואי היה קורס פי אלף. לארגונים כבר היו נגמרים כל המחוללים - וכמות המתים היתה מזנקת תלול כלפי מעלה.
אבל כמובן שהיו מתים גם בטיפול של ארגונים. לרוב מוות אכן מתרחש בסוף בבית חולים. ברוב מקרי המחלות שהם.

אין קשר בין המצב האנדמי של הקורונה בתחילתה - למצב היום שבו לרוב האנשים יש נוגדנים כלשהם כלפיה - חיסונים/חלו כבר - שרשרת ההדבקה איטית יותר וכמות הסיבוכים התמתנה יחסית.
הנה עכשיו הקורונה עושה את סיבוב האלול- חגים השגרתי שלה - ואנחנו לא שומעים על ארגונים מוצפים בבקשות למחוללי חמצן או במחלקות שאנשים שוכבים בהם ללא טיפול.

אז יש שינוי אמיתי מאז לעכשיו - וזה לא ענין של "התפכחות".
אתם כותבים שאנשים מתו מקורונה ממש, בבית ובבתי חולים, בזה אף אחד לא חלק על זה, הבעיה היא איך ולמה זה קרה, ומה בדיוק גרם להיקפים.
העובדה שהיה עומס בבתי החולים והמערכת קרסה ולא הצליחה לספק טיפול בסיסי. זה לא מוכיח שהכול היה "נקי", אלא להפך זה מציף את השאלה למה לא הכינו תשתיות, למה לא אפשרו מסלולים חלופיים כפי שהציעו, היו עסקנים בכל קצוות תבל שביקשו להתנדב ולא הורשו להיכנס לבתי חולים בתואנות שונות, והמקרים ידועים, ולכן הרגישו שצריך להקים ארגונים פרטיים שהציל אלפים רבים מהציבור שלנו.
הטענה שהארגונים "לא צלחו" כי אנשים בכל זאת הגיעו לבית חולים, פשוט לא נכונה, מדובר במיעוט קטן כפי שקורה שזה מסתבך עם עוד משהו. אני מכיר וכל אחד מכיר מקרים רבים שבהם הארגונים כן הצילו המון חיים, ומי שיצא מבית החולים חי זה הרבה פעמים בזכותם. להגיד ש"הם לא הצליחו" זה פשוט למחוק עדויות של אלפי משפחות, נכון היה מיעוט שהסתכך זה קורה ל"ע.
אף אחד לא טען שהרופאים והאחים ישבו וצחקו. אבל מה כן טענו? שברגע שיש עומס, החולה נשאר בלי טיפול, בלי מים, בלי תשומת לב. וזה בדיוק מה שכתבתם עם אותו קרוב משפחה בארה"ב, ימים שלמים בלי אוכל ובלי מים. לקרוא לזה "לא זלזול אלא חוסר כוח אדם" לא משנה את העובדה שבן אדם שוכב בלי טיפול. חוסר טיפול = מת, ולא מקורונה.

שורה תחתונה, אף אחד לא תעתע בנו בתחילת הקורונה". כאן אני עוצר: אם מה שאתה מתאר זה אנשים צמאים, ימים בלי אוכל, צוות שלא ניגש, מחסור טוטאלי באמצעים, וכותבים במספרים עוד 20 אנשים מתו היום מהקרונה, זו בדיוק תמונה של כשל מערכתי. זה לא תעתוע קטן, זה אסון מתמשך.
לגבי "לולי היו בידודים ומסכות הכול היה קורס פי אלף", זו כבר דמיוני, לא עובדה. בפועל, גם במדינות או אפילו כאן בארץ בשכונות מסוימות, או קהילות שבהן האמצעים היו שונים לגמרי, בסוף התמונה הכללית לא שונה מהותית.

אתה כותב שבסוף מוות מתרחש בבית חולים. נכון, אבל לא כל מי שנכנס היה אמור למות. לא כל "מחלה" הייתה צריכה להסתיים ככה. ויש מספיק סיפורים ומספרים שמראים שאנשים נפלו בגלל חוסר טיפול.
הסיבה שהכול נרגע בסוף יותר, כי הציבור למד לא לסמוך בעיניים עצומות על מה שהמערכת אומרת ולא מושפעת מהטרלול והפחדים שניסו לגלגל על העולם, הציבור החרדי התפכח די בהתחלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

חידון הדופליקטים
העליתי חידון קצר לחובבי הדופליקטים ומי שיכול שיעלה עוד וילא בוא נראה אתכם
@יונה ספיר בוא נראה אותך מצליחה גם
אתגר קשרי מילים נוסף, מתחלף כל יום ב-13:00

מוזמנים לשלוח רעיונות לאתגר sheva.motion בג'ימייל
וכן אם יש רעיון למשחק מילים אחר שאשמח לבנות.

- ללא התחייבות לאתגר מדי יום
- ללא התחייבות לרמה גבוהה... מי שקל לו מדי, שייתן לילדיו הרכים לפתור

ועוד משחק נחמד שיצרתי בין לבין
אפשר לשנות את רמת הקושי בגלגל השיניים
מאמצים את מודל בית שמש ( תנופה )
א. כאשר אוטובוס לא יצא /איחר /דילג - מתקשרים ל"קו ישיר"
הקשה שלוקחת דקה וקנסת את קווים במס 023137999
ב. כאשר יש צורך בעקבות אירועים מסוימים ניתן לתבוע ת"ק ( כאן לא הנושא להרחיב - יש נושא בשביל ת"ק )
ג. בואו נאמץ את שיטת בית שמש מרגע זה ואילך
לאחר תלונה לקווים ( מיקודרך ) ומשרד התחבורה - שולחים מייל ל שרת התחבורה ולמנכ"ל המשרד --- / ולמנהלת לשכה ר"ע מ"ע /רמט ר"ע / מנהלת קשרי ממשל בלשכה - ר"ע מ"ע הרב גוטרמן /מנכ"ל העייריה / אגף פניות ציבור בכדי שיוציאו מכתב כמו עיירית בית שמש
ולכתוב מספר רב של תלונות אשר הגשת בתקופה האחרונה כגון 10 פעמים אי יציאה 5 איחור משמועתי 20 דילוג - התנהגות נהג וכו
ואני מדגיש לא לשלוח מייל לנ"ל על כל דבר קטן אלא במצטבר בלבד - ולהכניס בגוף המייל את דף הרעיון של חבר מועצת העיר ב"ש נמצא בנושא בית שמש (תנופה )
ד. וכן חשוב לתעד כל אירוע באשר הוא - ואם יש אנשים אשר מתעדים שיפנו אלי בפרטי
ה.בהקשר לתלונות על האתר של משרד התחבורה להגשת התלונות החדש בגלל הכוכבית של הלוחית רישוי ממשרד מבקר המדינה
אשר שוחחו איתי היום דקות ארוכות נאמר שהנושא בטיפול המשרד בגלל המון פניות אשר הגיעו ממכם - תמשיכו כך

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  3  פעמים
למעלה