לא כתוב איזה קרן זאת.מה דעתכם על קרן הגידור הזאת המנהל טוען שזה גם כשרה
אהבתי את הנושאים הנפיצים שאתה מעלה.מה דעתכם על קרן הגידור הזאת המנהל טוען שזה גם כשרה
ממה?אני מפחד
לא רוצה לפרט יותר ,תנחש [אתה יכול לשלוח לי בפרטי]ממה?
קשור לזה?לא רוצה לפרט יותר ,תנחש [אתה יכול לשלוח לי בפרטי]
מדברים השקעות![]()
![]()
למה אני פותח קרן גידור ולמה אני משקיע אקטיבי![]()
בספר שלי כתבתי לא מעט על היתרונות של השקעה במדד S&P 500 — לא כי זה המדד הכי חזק בעולם, אלא כי זה המסלול הכי נגיש כמעט לכל חוסך בישראל: בפנסיה, בקרן ההשתלמות, בגמל להשקעה או ב"חיסכון לכל ילד".
אבל חשוב להבין — העובדה שה־S&P 500 נגיש לכולם, לא אומרת שאין מדדים או תחומים שמספקים תשואה גבוהה יותר לאורך זמן.
בטבלה המצורפת אפשר לראות שמדדים כמו SMH (שבבים), IXN (טכנולוגיה עולמית) ו־OEX (S&P 100 — החברות החזקות ביותר במדד) הניבו לאורך שנים ביצועים עדיפים בהרבה, אך עם תנודתיות גבוהה יותר.
לטבלה המלאה »
לכן, לצד המסלול הפסיבי שמתאים לכולם, אני בוחר להקים קרן גידור פרטית — קרן שמטרתה לפעול באופן אקטיבי, לזהות מגמות מתהוות, לנצל הזדמנויות ולגדר סיכונים. במקום לפחד מהתנודתיות – לנצל אותה.
המטרה שלי היא לייצר תוחלת תשואה גבוהה לאורך זמן, תוך שמירה על אחריות, שקיפות וניהול סיכונים הדוק. השקעה אקטיבית אינה הימור — היא ניתוח, סבלנות, הבנה מתי מגזר מסוים נמצא לפני פריצה או לפני מימוש.
הקרן תתמקד במדדים חזקים ובתחומים בעלי יתרון מבני ארוך טווח – טכנולוגיה, אנרגיה חכמה, תשתיות, חדשנות פיננסית ועוד.
הבהרה חשובה:![]()
הקרן נמצאת בשלב הקמה בלבד ואינה פעילה עדיין. כל האמור נועד למידע בלבד, ואינו מהווה הצעה לציבור או הזמנה להשקעה מכל סוג שהוא. עם השלמת ההליך המשפטי והרגולטורי יימסרו פרטים מלאים באופן אישי בלבד.
(הפוסט אינו הצעה להשקעה אלא הסבר על הגישה האקטיבית שלי לניהול הון והשקעות.)
למה אי אפשר לשים שקל? הרי זה לא דורש ממנו כלום.זה קרן גידור פרטית בהקמה שאחד שלח לי במייל וזה מה שעשה בשנה האחרונה, וכמובן כל זה רק ללמד על כיווני ההשקעה
קטע מתוך המייל
- הון מינימלי להשקעה: 200,000 ₪
- דמי ניהול: 0.6% שנתי
- דמי הצלחה: 10%
- תקופת התחייבות מינימלית: 5 שנים
זה עדיין לא מבטיח שהוא גבר.אם הוא כל כך בטוח בעצמו, שיהיה גבר ויגבה רק דמי הצלחה
הגרף נראה קצת מסוכן, ירידה יותר חדה לעומת המדדים המוביליםמה דעתכם על קרן הגידור הזאת המנהל טוען שזה גם כשרה
ככה עובד כל קרן גידור פרטית למיעוט הבנתי וידיעתימה הבטחונות, מי מנהל את הקרן, מה הגישה, כמה אמינות יש לזה, מה קורה עם הקרן מפסידה, ואם נסגר הקרן, למה צריך 200 אלף דווקא, ולא 50.
יש תשובות?
תמיד צריך לבדוק דברים עד הסוף, וקרן גידור זה שם מפוצץ
לא אומר שחייב ליהות שלא טוב, רק צריך לבדוק טוב טוב טוב טוב, בטח קרן שעוד לא הוכיחה את עצמה (גרף של שנה זה לא הוכחה)
כנ''ללמה אי אפשר לשים שקל? הרי זה לא דורש ממנו כלום.
למה צריך להתחייב לחמש שנים? אם זה באמת היה עובד לנצח הייתי משאיר שם את הכסף (הרי תוך עשר שנים יש לי 200 מליון).
וזו גם דעתי על כל קרן גידור למיעוט הבנתי וידיעתיככה עובד כל קרן גידור פרטית למיעוט הבנתי וידיעתי
איפה כן?בעולם קרנות הגידור

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: מים אחרונים, משה יעקב חיים ישראל, DESIGNIK ועוד 142 משתמשים145 //